Skillowanie (Ka?dy ?wiat)

Boss Man

Advanced User
Marzec 8, 2010
Liczba reakcji
9
Witam!​

Wbije skille na ka?dym serwerze Real Tibii!

Paladin- Od 40 skilli do 80 MAX! (musisz miec kamyki w?asne)

Knight- Od 40 skilli do 70 Max!

Druid/Sorcerer- od 25 Mlvla do 35 MAX! (musisz mie? du?o fooda lub w?dk? i ryby)

Prosz? o oferty.

M?j Nr GG to 5077628 prosz? pisa? w godzinach od 15 do 22 i prosi?bym nie spamowa? od razu tekst?w takich jak: "Na pewno chcesz hakn??" bo to jest nie za fajne dla osoby kt?ra chce ci pom?c w ?wiecie Tibii.
Dodam, ?e gram na RL Tibii (?wiat Hiberna) i interesuj? mnie tam itemki i kasa lub interesuje mnie tak?e RL kasa (PLN). Wi?cej na PW lub na GG.
Piszcie posty na pewno odpisze.

Dzi?kuj?

:curse:Boss Man:curse:

Odp: Skillowanie (Ka?dy ?wiat)

Ile by kosztowa?o w Pln (rl kasa) wbicie skilla 70 ?
Mam posta? 9lv, z 30 swordem.
yy, Knight oczywi?cie

Ps: nie mam gg, wiec nie napisze ;=)

Napisz mi na PW ?wiat Name ile jeste? w stanie zap?aci? za skillowanie do 70skilla (Z g?ry powiem, ?e z 30 skilla na 70 to jest jakies 50h skillowania) Mo?esz p?aci? od godziny :) Na pw sie dogadamy.

Przepraszam, ?e tak p??no odpisa?em ale niedawno wroci?em do domu z wakacji.

ile by kosztowalo wbicie skili na swiecie pvp od mam 8 knighta 25sword i 21 shield ile by kosztowalo wbicie do 60?

W zale?no?cie ile jeste? w stanie zap?aci?. Je?li chcesz 60 skilla to 11zl sms.

to jeszcze raz ja ja bym chcial od 30sworda do 70sworda ile by to kosztowalo??

Sms 20z?+ :) Na pw mi napisz. Ja ci napisze kod smsa. Dostane kas? zaczynam skillowa? :) (Przypominam ludziom kt?rzy tutaj wchodz? i my?l? "20z? za 70skilla Haha napewno haker" 70skill wbija sie oko?o 50godzin+ wi?c 20z? to niska cena)

Ostatnia edycja:

Ile by kosztowa?o wbicie skill'a na Knighcie na n-pvp skill 70+ mam 51/45 (i par? & do 46), oraz ile by to trwa?o i co ci jest potrzebne opr?cz knife. Napisz na gg do mnie 17171884.

Ps. Skillujesz przy okazji mlvl?

Prosz? o zamkni?cie tematu. (Nie aktualne)

Back
Do góry