• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Skrobacz-Galeria

Status
Zamknięty.
Odp: Skrobacz-Galeria

Wszystko jest ponad przeci?tne, aczkolwiek kolory nie fascynuj? mojej pixelartowej duszy :D Ale ta ?rodkowa laska jest wg mnie po prostu boska. Co Ci mog? doradzi? patrz?c na 3 pixelart(r?zg?)... Zbyt wiele powielasz... W przedmiotach chodzi o to, ?eby bro? bo?e nie robi? sporej takiej samej cz??ci(nie m?wi? o cieniowaniu bo wiem, ?e jest inne). Popatrz, po prostu jakby kij, lineart jest taki sam w ponad 50%, to trzeba zmieni?. Je?li nie masz pomys?u, wtedy po prostu r?zga mo?e by? kr?tsza, a efekt jest lepszy, a je?li idea istnieje, to trzeba doda? jaki? materia?, dodatkowe elementy itp. Jestem pod wra?eniem, bo pami?tam jak robi?e? kiedy?, gdy do mnie pisa?e?, a jak si? poprawiasz :D

Kolory naprawd? ?adne ale jeszcze przyda?oby si? popracowa? nad kszta?tami. ?uk naprawe bardzo mi si? podoba, oby tak dalej.

3 r?zga to tak szczerze m?wi?c ma?o si? do niej przy?o?y?em nie mia?em co po prostu zrobi? i takie co? zrobi?em nie jestem z niej zadowolony z wyj?tkiem tego diamentu na samej g?rze mo?na by by?o go troszk? poprawi? i do niego co? ciekawszego dorobi?

Kiedy? od kogo? s?ysza?em, "nie pokazuj czego? co zrobi?e? na odpierdol"
Prace og?lnie bardzo ?adne, najciekawsza jest ?rodkowa i 1 grafa.

Polecam zrobi? ci jaki? outfit.(chocia? spr?bowa?)

Pozdrawiam.

Bez przesady nie zrobi?em na "Odpierdol" bo praca wykonana w ten spos?b mo?e by? w og?le nie pocieniowana a moja taka nie jest po prostu nie przy?o?y?em si? do niej i tyle a szkoda bo mog?o by wyj?? co naprawd? fajnego.

@up,
to tylko s?owa wypowiedziane przez pewn? osob?, nie m?wi? ?e twoja praca jest chujowa.

Zawsze mo?esz j? poprawi? ;P

Dzisiaj co? takiego mi wysz?o:
topori.png

Cos takiego dzis naskrobales? ;>
calkiem ladne, aczkolwiek nie moge dopatrzec czy ten miecz jest w srodku pusty czy tez nie

?wietnie, jeste? dowodem na to jak szybko mo?na si? uczy?. W toporze ?wiat?o da?bym po ?rodku - tam na pomara?czowej r?czce. W mieczu tylko AA przy tych ja?niejszych cz??ciach lub lepsze zaokr?glenie.

Nie wiem za bardzo jak ten AA stosowa? po prostu nie umiem robi? item?w na tyle ?eby si? tym przejmowa?

---Aktualizacja---

kuszaq.png

---Aktualizacja---

berlod.png

Te wszystkie twoje wandy s? takie.. hmm.. zwyk?e, proste...
Zastosuj bujniejszy lineart bo ci?g?e proste kreski to nuda ;<

Robisz bardzo ?adne klejnoty, aczkolwiek nad ?ukami i kuszami musisz popracowa? :P

wiem dopiero zacz??em je robi? bo mia?em dosy? mieczy itp

Kula i ostatni ?uk - mega. Ten kamyk jest bardzo ?adny, reszta jest przeci?tna, musisz ?wiczy?, ale ca?y czas jest lepiej i lepiej :)

Dawno nie ocenia?em, wszystkie prace ze strony 9 - Mega. Z ostatnich 5 najbardziej podoba mi si? 5, ?uk. Coraz lepiej ^^

Status
Zamknięty.
Do góry