What's new

- ElfBot Skrypt gdy PK idz do WPT

broda112

New User
Reaction score
0
Witam wszystkich. Bardzo prosi?bym o pomoc w skrypcie kt?ry b?dzie szed? do wskazanego wpt znajdujacego sie w pz gdy zostaniemy zaatakowani przez gracza. Znalaz?em pare skryptow, ale chyba za bardzo nie umiem ich po??czy?. Wygl?da to u mnie mniej wi?cej tak:

Label exp

wpt
wpt
wpt
wpt

Label pk
wpt do pz
action i w action auto 200 ifplayerattacking {gotolabel pk | settargeting off | stopattack}
wait 90000
auto 100 ifnoplayeronscreen {settargeting on
gotolabel exp

I chyba cos w tym action mam namieszane i przekombinowane, bo chyba powinno by?
-zatrzymaj targeting
-uciekaj do wpt pod labalem pk
-poczekaj np 10 min
-wroc do label exp,

ale nie wiem jak to w skryptach wszystko napisa?, a te kt?re wpisa?em u g?ry to tak kompletowa?em z ro?nych temat?w i chyba ze sob? za bardzo nie dzia?aj?. Mogloby by? jeszcze w??cz utamo tempo san, ?eby szybciej bieg? ;]. Z gory dzi?kuje za pomoc. Pozdrawiam

buchaLL

bez spiny, luźno
Reaction score
68
Odp: Skrypt gdy PK idz do WPT

Skrypt:
Code:
auto 200 if [$attacker.isplayer == 1] {settargeting off | say 'utamo tempo san' | gotolabel 'pk'}
WPT(label) dajesz nazwe "pk", nast?pnie robisz wpt do okre?lonego miejsca gdzie ma i??, na ko?cu dajesz action:
Code:
wait 600000
settargeting on
wait 500
gotolabel 'exp'

broda112

New User
Reaction score
0

Hmm nie wiem czy co? ?le robi?, ale idzie normalnie wpt z expa po czym wchodzi na wpt z pk i stoi w pz 15 min i wraca do expa pomimo tego, ?e nikt mnie nie atakuje. Macie jaki? pomys? jak to ogarn???

buchaLL

bez spiny, luźno
Reaction score
68

Action 'pk'
Code:
if [$attacker.isplayer == 0] gotolabel 'exp'