Witam,
mam pare skryptow (takich informacyjnych jak np info ile staminy itp) i jak moge to zrobic zeby to bylo zawsze wlaczone?
Chodzi oto, odpaldam tibia odpalam bota loguje na hara daje 1 load i pokazuja sie moge ikonki i wszystkie hot/shortkeysy sie laduja. Teraz mam np skrypt -> auto 1000 setpos [$screenleft-215] [$screenbottom-125] | setcolor 250 125 0 | displaytext Graczy: <- i gdzie mam to wkleic zeby ten napis Graczy: zawsze sie pokazywal odrazu po tym jak dam 1 load?
Poszukuje jeszcze wiecej takich skryptow informacyjnych. NP:
Targetin off / on
Cavebot off / on
Ile graczy na ekranie
ile staminy jeszcze mam
jak dlugo juz online jestem
ostatnie wiadomosci jakie od innych graczy na priv dostalem.
wtedy jak w list dodam wrogow ile wrogow na ekranie
ile firki jeszcze dzialaja
i wszystkie takie skrypty jakie macie mozecie podac
i id poszukuje, mam skrypty ze jak ktos na < albo > abo /\ \/ odemnie stoi to anty pusha z pod niego podemnie zbiera i to chce jako ikonki zrobic. ID itemeki ktory by byl w takich stronach na wszystkie keirkunki swiata pokazywal poszukuje.
mam pare skryptow (takich informacyjnych jak np info ile staminy itp) i jak moge to zrobic zeby to bylo zawsze wlaczone?
Chodzi oto, odpaldam tibia odpalam bota loguje na hara daje 1 load i pokazuja sie moge ikonki i wszystkie hot/shortkeysy sie laduja. Teraz mam np skrypt -> auto 1000 setpos [$screenleft-215] [$screenbottom-125] | setcolor 250 125 0 | displaytext Graczy: <- i gdzie mam to wkleic zeby ten napis Graczy: zawsze sie pokazywal odrazu po tym jak dam 1 load?
Poszukuje jeszcze wiecej takich skryptow informacyjnych. NP:
Targetin off / on
Cavebot off / on
Ile graczy na ekranie
ile staminy jeszcze mam
jak dlugo juz online jestem
ostatnie wiadomosci jakie od innych graczy na priv dostalem.
wtedy jak w list dodam wrogow ile wrogow na ekranie
ile firki jeszcze dzialaja
i wszystkie takie skrypty jakie macie mozecie podac
i id poszukuje, mam skrypty ze jak ktos na < albo > abo /\ \/ odemnie stoi to anty pusha z pod niego podemnie zbiera i to chce jako ikonki zrobic. ID itemeki ktory by byl w takich stronach na wszystkie keirkunki swiata pokazywal poszukuje.