What's new

Skrypter Lua na zam?wienie

hempuu

New User
Reaction score
0
Witam, jestem skrypterem dla tibi 7.6 b?dz tibi 8.6.
Robi? skrypty na zam?wienie za pieni??ki (do?adowanie).
Pracuj? nad ,,Lua" nie source.

Regulamin ( nie b?d? odpisywa? na: Elo ile mnie to wyniesie itp.)
przyk?ad: Witam chcialbym kupi? skrypty lua i mi dajesz w notatniku list?, kt?ra mam zrobi? ja wyceni?.
Jestem tanim skrypterem nie takim drogim, zawsz? si? dogadam.
kontakt: gg:(57803211)
m?wi?, ?e na mojej stroni? znajduj? si? darmow? skrypty s? one ?atw? i darmow? (s? mojego autorstwa, s? niekt?re takie same, lecz pisane przezemnie ! )

Przyk?ad :

- Zrobi? potworka takiego i takiego.
- Zrobi? Czar taki i taki.
- Zrobi? dzwignie tak? i taka <- Przyk?ady.

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670
Odp: Skrypter Lua na zam?wienie

Plus za ch?ci i pr?b? dzia?ania.
Jednak jak na razie to ma?? widz? szanse na powodzenie w w tym co tutaj planujesz zrobi?.

Przede wszystkim, stronka wygl?da s?abo. Je?li si? tym nie zajmujesz, to niepotrzebnie w og?le ja tworzy?e? :p
Mog?e? da? kilka wi?cej konkretnych przyk?ad?w, nie tylko ten jeden z kostk?. By?o by wida? od razu co i jak i zach?ci? by?ludzi.
Swoj? drog?, pow?tpiewam te? w twoje umiej?tno?ci pisania skrypt?w. Ok, starasz si?, jakie? podstawy masz, co?tam potrafisz skleci?. Ale to jeszcze za ma?o, ?eby z tego czerpa? zyski. Napisz kilka konkretnych skrypt?w. Wykorzystaj je sam, lub udost?pnij. Naucz si? wi?cej przy tym i poprawiaj jako?? swojego kodu. Wtedy jak ju? b?dziesz mia?si?z czym pokaza?, to b?dzie ci du?o ?atwiej znale?? potencjalnych klient?w, kt?rzy faktycznie b?d? sk?onni zap?aci?za twoj? prac?.
Moim zdaniem po prostu za szybko si? porywasz na to, ?eby z tego zarobi?. Je?li to twoja g??wna i jedyna motywacja do pisania kodu, to niestety daleko nie zajdziesz :/ Je?li jednak faktycznie podoba ci si?to, to pracuj ci??ko a w przysz?o?ci si? to na pewno op?aci. Ale nie rzucaj si?od razu na do?adowania, kiedy masz marne szanse na konkurowanie z kimkolwiek kto oferuje nawet swoje us?ugi skrypterskie ca?kiem za darmo.

hempuu

New User
Reaction score
0
Odp: Skrypter Lua na zam?wienie

Je?eli chodzi o pana u g?ry sk?d wiesz jakie ja mam umiej?no?ci a ta kostka to ona jest za darmo! Udost?pniam ?atwe kody, a ty mi m?wisz, ze za szybko. Po 1, takich nie robi? jak p?ac? za to + stron? zrobi?em wy?acznie dla kontaktu.