What's new

Poszukuję Skryptera real mapa

kubq

Senior User
Reaction score
40
Witam, jestem hosterem agardii, pandorum i poprzednio rook wara.
Poszukuje skryptera do zespolu na stale, mamy 3 duze projekty. Skupiamy sie narazie na real mapie (agardii), jest 60 bledow/rzeczy do zrobienia/poprawienia.
Oferuje posade oraz miesieczna zaplate w zaleznosci od kropli potu ktore wasz organizm wyda.
Kontakt tutaj lub gg : 8580848

PS: Osoba ktora jest dosc dobrze obeznana w dziedzinie real map rowniez sie przyda.

PS2: Wszystkie otsy pod 10.9 + (tfs 1.2)

Reaction score
0
Odp: Skryptera real mapa

skryptera LUA? masz tyle serwer?w a nie umiesz lua ? 30z? za 1 skrypt lua (ca?y quest ) za sztuk? i mo?emy si? dogada?

czesctereska

Active User
Reaction score
10

skryptera LUA? masz tyle serwer?w a nie umiesz lua ? 30z? za 1 skrypt lua (ca?y quest ) za sztuk? i mo?emy si? dogada?

Mo?e zwyczajnie p?aci ludziom za skrypty? :p
po prostu poprzedni zrezygnowa?... :D

Reaction score
0

No o tym m?wi? jako?? polskich serwer?w autor ma 3 serwery a nie umie lua

czesctereska

Active User
Reaction score
10

No o tym m?wi? jako?? polskich serwer?w autor ma 3 serwery a nie umie lua

Mo?e i mie? 40 server?w i nie umie? lua, je?eli ma ludzi kt?rzy to za niego robi?, w czym problem?
Bo naprawd? nie rozumiem.

Sooh

Advanced User
Reaction score
25

Je?eli jest wyp?acalny to w czym problem ?:)
Powodzenia! Pozdro dla Hejter?w!

kubq

Senior User
Reaction score
40

Odswiezam, moj byly skrypter sie poddal wiec poszukuje nowego.

Skleja

Advanced User
Reaction score
4

Pisz mi na #CNNO Urbana konto, bo nie pami?tam kt?re to by?o Twoje real konto...

Pozdrawiam
Urban

askara76

Advanced User
Reaction score
7

Co tu du?o pisa? - nie polecam, poniewa?? Kubq offeruje zap?ate miesi?czn? a m?j kolega robi? dla niego skrypty i zrobi? te o co prosi? i ci?gle pisa?, ze pozniej b?dzie testowa? i tak ca?y czas i pod koniec miesi?ca napisa?, ze jest w szpitalu i jedzie do Polski a wi?c kolega zaczeka? i okaza?o si?, ?e go owali? poniewa? gdy min?? miesi?c napisa? mu, ze mu nie zap?aci bo nie u?ywa? tych kod?w i mu nie b?d? potrzebne.

kubq

Senior User
Reaction score
40

Poprosilem go o wykonanie 3 skryptow a on mi je zrobil, lecz dodatkowo napisal z 10 + innych, ktorych nie potrzebowalem a potem ode mnie wymagal zaplaty. Ciagle do mnie spamowal, z 15 wiadomosci dziennie. Z takimi osobami nie mam zamiaru wspolpracowac. Jego skryptow nie uzylem i nie bede uzywal.

askara76

Advanced User
Reaction score
7

Mo?e zrobi? Ci te 10+ skrypt?w. Ale nie ?aska zap?aci? za 3, kt?re Ci zrobi? ? To, ?e Ci pisa? zebys mu zaplacil a ty go unikales/blokowales to mial pisac 1 wiadomosc raz na miesi?c? XDDDDDDDDD

---------- Tre?? dodana o 14:04 ----------

+ jaki sens jest robi? 10 serwer?w i mie? po 50 osob online ? Nie lepiej Ci zrobi? jeden serwer i mie? po 350os?b no ale skoro masz ,,za darmo" skrypter?w/mapper?w bo pewnie ka?dego te? w Ch*** walisz. :)

kubq

Senior User
Reaction score
40

Mo?e zrobi? Ci te 10+ skrypt?w. Ale nie ?aska zap?aci? za 3, kt?re Ci zrobi? ? To, ?e Ci pisa? zebys mu zaplacil a ty go unikales/blokowales to mial pisac 1 wiadomosc raz na miesi?c? XDDDDDDDDD

---------- Tre?? dodana o 14:04 ----------

+ jaki sens jest robi? 10 serwer?w i mie? po 50 osob online ? Nie lepiej Ci zrobi? jeden serwer i mie? po 350os?b no ale skoro masz ,,za darmo" skrypter?w/mapper?w bo pewnie ka?dego te? w Ch*** walisz. :)

Nie bede sie z toba spieral. Masz racje w 100%.
[MENTION=441397]DragonBoru[/MENTION] , 20 zl od skrypta XD

Asimov

Active User
Reaction score
3

Ja jako? z Kubusiem, wsp??pracuj? od d?u?szego czasu i nie mam z Nim ?adnych problem?w, mieli?my kilku skrypter?w, ale du?o nie gada?, po prostu si? nie nadawali, by? czas ?e kilka dni nad czym? pracowali?my i nagle skrypter si? urywa? i znowu byli?my w kropce bez skryptera, tak?e jak kto? z Was ma poj?cie to zapraszamy do ekipy :)

kubq

Senior User
Reaction score
40

Poszukuje nadal skryptera, do real mapy i do evo od 0. Wiecej info na priv

kubq

Senior User
Reaction score
40

Ponownie szukam skryptera do evo, planuje start za 3 tygodnie, licznik na otservlist zakupiony 2 dni przed startem, smsy tez.

kubq

Senior User
Reaction score
40

Nadal szukam kogos z motywacja.

kubq

Senior User
Reaction score
40

Szukam skryptera na wylacznosc do EVO RPG 10 + ktore robimy z Asimovem od zera. Mamy juz bardzo duzo.

kubq

Senior User
Reaction score
40

ktos cos?