What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Skrypt Skrypty na Pokemon Sewer

Status
Not open for further replies.

maciox1313

New User
Reaction score
0
Witam. Aktualnie potrzebuje kilka skryptow na serwer pokemonow. Oblecialem forum i niestety nie napotkalem sie z oczekiwanymi skryptami, wiec zwiezle napisze czego dokladnie potrzebuje. Skrypty, ktore potrzebuje uwazam ze moga byc nie wykonalne albo bardzo trudne do zrobienia dlatego tez dla smialka, ktory podejmie sie zadania i wykona mi skrypty, jestem w stanie wynagrodzic jej/jego cenny czas.

1 Skrypt:
Jesli moj pokemon ktory posiadam w friend list ma ponizej 50%, moja postac wypowiada czar (spell) np. "m5 albo Armotheraphy" i musi odczekac np. 10 sec zeby uzyc/powiedziec to samo. Mam na mysli o to zeby mi postac nie spamowala spella po kilkakrotnie od chwili uzycia.

2 Skrypt:
Jesli naprzeciwko (wprost - tutaj chodzi mi o wave beam jak w tibi) mojego pokemona z friend list stoi potworek (mob), moja postac mowi np. "m2 albo Hyper Beam". I musi odczekac np 10 sec aby ponownie uzyc. Zeby nie spamowalo.

3 Skrypt:

Jesli moj pokemon jest otoczony przez 2-3 moby, ktore znajduja sie 2-3 kratki od niego, moja postaci mowi np. "m6 albo Huriccane". I musi odczekac np. 10 sec aby ponownie to uzyc. Zeby nie bylo spamu.

4 Skrypt:
Standardowe ataki mojego pokemona w moba, tzn. kiedy zaznaczam na moba, moja postac "mowi m1-m10", jednakze, zeby nie zuzywalo wszystkich czarow kiedy juz mob nie zyje. Innymi slowami, przeciwnik nie bedzie zyl a postac dalej bedzie spamowala czary bezuzytecznie.

5 Skrypt:

Leczenie pokemona z friendlisty kiedy ma ponizej np. 50% hp, i po uzyciu pota (id itema) musi odczekac 5 sec aby ponownie uzylo. Tzn. teraz mam skrypta co uzywam to mi spamuje po 50 razy na pokemona potami kiedy jego zycie wynosi mniej niz 50%.

To chyba bedzie tyle. Jesli jest ktos to podejmie sie tego wyzwania to zapraszam. Pisac na private.

Status
Not open for further replies.