• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

SmS PaCC

Status
Zamknięty.

tibia1234567

New User
Liczba reakcji
1
No nie.
Musia?em ten temat za?o?y?!
Ot?? OTS NIe jest po to, aby ?adowa? ci??k? kas? w gr?/serwer, kt?ry albo si? znudzi, albo po jakim? czasie zostanie wy??czony, a hary zresetowane...
Wiem ?e 10z? to mo?e i nie du?o, tzn zale?y dla kogo. Np. Dla mnie, je?li ja dostaje 5z? kieszonkowego miesi?cznie, to 2-miesi?czny wydatek, a SMSa nie wy?l? bo mam kom? na abonament...
Poza tym, je?li koszt, to 10z? za 50 dni, zak?adaj?c ?e jakie? 30% Graczy kupi Pacca, bior?c pod uwag? ?e skoro MAX wynosi 300, czyli 30% To ok. 90 daje wam to... 900z?! A ?e pewnie wi?cej Kupi premium, to wiecie...
@EDIT
kasa wyliczona jest przy MAX Ilo?ci graczy... gdzie my?l?, ?e na Serwie nie b?dzie gra?o wi?cej ni? 150 os?b... przynajmniej przez pierwsze 3 miesi?ce...
Tak czy owak, SmS PaCC To dobry pomys? zar?wno na utrzymanie servera, ale i tak samo jak na to, aby na serwie nie gra?o wi?cej ni? 100 os?b...
Poza tym, przelew trwa od 5 do 11 dni, a wi?c D?UGO, je?li chce si? pacca kupi? na OTSie... Ale R?bcie jak chcecie...
Tak og?lnie ten temat jest po to, aby m?dz pozna? opinie innych na temat SMS PACC, czy te? Przelew PaCC...

Ostatnia edycja:
Moja opinia

Moja opinia

Moim zdaniem je?elo chcecie wystartowa? z paccem za kase w rl-SMS-Przelew
To trzeba zrobi? okres 1-2 miesiecy na zachete graczom wtedy bedzie du?o ludzi gra?o chodz moja opinnia jst taka

Jak mam wydac 5 z? na np. SMS dzikie kt?remu bede mia? paca na otsie kt?ry nie wiadomo ile potrwa. To wole w?uci? te 5 z? do skarbonki i kupic w rl tibi paca wiec moje zdanie brzmi na temat paca za rl kase
NIE!!!!!!

PS: Ots spoko tylko ?e nei mma zamiaru kupywa? paace na otsach...:cool:

co ty pierdolisz.. przelew 5-11 dni? chyba ?limacz? poczt?...
jezeli vdk i gudio zadecydowali ze pacc za sms to taka jest potrzeba, jezeli trzeba oplacic dedyka to trzeba i tyle..

@up
Cz?owieku...
Wysy?a?em kas? na PACCa przelewem do APO <podkarpacki>...
Dosta?em go 9 dni po wys?aniu kasy, wtedy zreszt? ju? mi na nim nie zale?a?o...
Poza tym na RL pacca kasa idzie przelewem... Uuu... Ja poczt? czeka?em jakie? 40 dni... Przelewem nie pr?bowa?em... :D
Poza tym, Chris#, Skoro Jeste? taki "Hojny", ?e cyt:
"(...)ze pacc za sms to taka jest potrzeba, jezeli trzeba oplacic dedyka to trzeba i tyle..(...)"
To mo?e poka?esz swoj? twarz, i b?dziesz tego dedyka op?aca?...

@2up
Erotomanek - W pe?ni masz racj?! Nie wiadomo Ile Serv Postoi... Mo?e by? tak <spotka?em si? z tym> ?e zbierzecie w hooy Kasy, powiecie ?e ledwo wam starczy, i jeszcze podwy?szycie ceny...
Nie m?wi? ?E tak b?dzie, ale ju? si? kiedy? z tym spotka?em...

Ostatnia edycja:
40 dni.. own3d chyba sam t? kase do cipsoftu rowerem wioz?es..

heheeh Chris Dobre :D tez chcialem dodac cos od siebie ... Jak dla mnie sms pacc to bardzo dobry wybor dedyk kosztuje wiec jakos trzeba zarobic na niego :D u mnie macie (+) tez robie ots od 0 i rowniez mam zamiar zrobic pacc za sms Pozdrawiam i pzdr Roni :D

Kasa na utrzymanie dedyka to jedno, kasa na pr?d to drugie.
Je?eli niechcecie wysy?a? kasy(mie? pacca) to grajcie na faccu. Problem?

Dam za free jak wy?lesz mi 1000z?.

rzal i bul i rozpatrz

Moim Zdaniem powinien byc pacc za sms/przelew. Ale powinniscie tesh zrobic tak ze np utani hur jest dla facc. Napowno gra?o by wi?cej os?b :)
O i jak cos jak startujecie z serwerem to mozna jush jakos wys?ac kase na pacc przelewem akurat by dzos?a na start serveru.
O i jeszcze jedno czy jezeli kupie pacc za te 10 z? to jak bedzie res char?w bedziecie oddawac pacc ?

@Up
To zale?y czy przed resetem char?w wyko?ystasz wszystkie dni.
Np. Startujemy jutro, serwer jest online przez 10 a 10 dnia crash i reset postaci. - Wtedy nie oddajemy.

Przelew idzie od 1 do 7 dni roboczych.

Status
Zamknięty.
Do góry