What's new

Sobota - "Gor?czka Sobotniej Nocy"

Status
Not open for further replies.

shadow3645

Advanced User
Reaction score
15
Zaczn? od tego, ?e jaram si? muzyk? Micha?a Sobielewskiego aka Sobota. Jak Wam si? podoba jego tw?rczo??? Jaki jest Wasz ulubiony utw?r tego artysty? Szanujecie go? Wasz ulubiony kr??ek? Jego p?yty to mixtape "Urodzony By Przegra?, ?yj? By Wygra?" album "Sobota?" oraz wiele go?cinnych wyst?p?w. Sobota wydaje nowy album we wrze?niu pt.: "Gor?czka Sobotniej Nocy" ju? nie mog? si? doczeka?. Pozdrawiam.

PectoDrill

Advanced User
Reaction score
15
Odp: Sobota - "Gor?czka Sobotniej Nocy"

Nie s?ucham go na co dzie?, lecz wystarczy, ?e ma moje pseudo z podstaw?wki i nosi moje nazwisko i imi? - tylko nie szukajcie mnie, bo i tak nie znajdziecie i mistrza Archimonda nie skopiecie i tak. Og?lnie to s?ysza?em obydwa stoprocent tour oraz par? jego feat?w czy pojedy?czych kawa?k?w, kt?re ostatnio wysz?y na bitach Matheo i musz? powiedzie?, ?e zajebi?cie sobie radzi. Now? jego p?yt? na pewno sprawdz?, bo pewnie Matheo odpierdoli niez?e bity.

shadow3645

Advanced User
Reaction score
15

Gdyby nie Matheo to Sobota mia?by o wiele trudniej. Ale jednak da? rad?. Dobrze, ?e nie kontynuowa? wsp??pracy z DJ FEEL-X. Ch?opak mia? za niski poziom moim zdaniem

shadow3645

Advanced User
Reaction score
15

Get a fuck UP. Komentowa? :D

Reaction score
4

Mi tam typek nie podchodzi, jedynie s?ysza?em go na stoprocent tour'ach, u Vienia na Etosie (Hm.. Ma nie wiem jak to nazwa?, taki "pijacki" flow). Wed?ug mnie jest On ?mieszny, w sensie pozytywnym. Nie hejtuj? go chodzi mi o to, ?e jak go s?ucham to te flow i teksty mnie roz?mieszaj?. Kojarzy mi si? z DGE, ale to taka troch? inna liga. Gor?czk? Sob. Nocy obczaj? bo mo?e co? z niego jest ale ?eby si? jako? nim specjalnie zachwyca? to - nie.

Cynna

Senior User
Reaction score
107

@Archi
Nie s?ucham go na co dzie?, lecz wystarczy, ?e ma moje pseudo z podstaw?wki i nosi moje nazwisko i imi?
Chuju, nawet nk nie masz ;<

S?ysza?em kilka kawa?k?w, mi?dzy innymi "Za damski chuj", czy "Ta?cz g?upia", og?lnie spoko si? go s?ucha.

shadow3645

Advanced User
Reaction score
15

ta. To 2 najbardziej rozpoznawalne kawa?ki. Polecam jeszcze "Szczecin w grze"

Status
Not open for further replies.