• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

[Spejder] Gallery !

Status
Zamknięty.

Spejder

User
Hmm...na forum jestem od niedawna, trzeba d czego? w ko?cu zacz??, nie ? xD
To moje jedne z pierwszych prac w PS:
of39hfk1xjo4zjo4slfc.png

I najgorsza [czyt. nieudana]
obnuzc53ijmy1thzd5.png

Ok, troszk? mnie nie by?o, ale dodaje nowe ;s
xj1tabw7enziy2n7hynp.png

Abstrakcja...=)
ilesckgreivxgnaz2xk.png

Grimmijow, trzy wersje:
v1
d1uuu5t8mc9xfqv6l.png

v2
lxewhj0mqhnd3l48rjth.png

v3
9f2io0rgydswkltq52u.png

v.1
wpl4gbszahy1metw4r1x.png

v.2
f5p4vo9d68kw9fg3ympd.png

v.3
5cdrr0c60gye11c4vyz0.png

Notka: Wstawiam trzy wersje jednej sygnatury, gdy? nie wiem kt?ra v. lepsza. Dodam tudzie?, ?e napis celowo ma?o widoczny.

Ostatnia edycja:

Our partners and their custom servers:

Odp: Spejder's Gallery !

Najbardziej podoba mi si? praca nr 2 cho? te kropki psuj? efekt ko?cowy m?g?bym zam?wi? prace?

Typ Sygnatura
Rozmiar 350x150
Tematyka Pi?karz Carlos Tevez
Kolorystyka Czerwona
Napis Don Wakeful wtopiony w render.
Pozdrawiam Don Wakeful.

O? bardzo ?adne prace. Najbardziej podoba mi si? praca nr2 :D Lubi? Far Cry2 xD Fajnie dobrane kolory.

Ok, troszk? mnie nie by?o, ale dodaje nowe ;s

xj1tabw7enziy2n7hynp.png

Abstrakcja...=)
ilesckgreivxgnaz2xk.png

Grimmijow, trzy wersje:
v1
d1uuu5t8mc9xfqv6l.png

v2
lxewhj0mqhnd3l48rjth.png

v3
9f2io0rgydswkltq52u.png

Hm, dosy? ciekawie Ci idzie, abstrakcja jest taka sobie, widzia?em lepsze, nie zawiera wielu kolor?w, napis s?aby mo?liwe ?e bez niego praca lepiej si? prezentowa?a, hm ramka w abstrakcji by?a wed?ug mnie g?upim posuni?ciem, chcia?e? podkre?li? dynamik?, lecz za bardzo Ci si? to nie uda?o.

Iron man, nie potrzebowa? sporo czasu na zrobienie takiego czego?, jako? bardziej go widz? w jakim? ciekawym tle, napis zapewne robiony za pomoc? clipping mask, ca?kiem nie?le si? prezentuj?, ale nad czcionk? troch? bym si? zastanowi? i nad umiejscowieniem go.

Grimm, za bardzo nie mam si? do czego przyczepi?, mo?e jakie? wyostrzenie rendera, og??em bardzo ciekawy pomys?, nad napisem bym troch? jeszcze pomy?la?, dosy? dobrze Ci idzie, oby tak dalej. ; ]

Ocena og?lna - 7/10

No to po kolei :up:

Na pierwszy ogie? idzie Iron Man. Praca s?aba, kolory jako? tak mnie w oczy k?uj?. ?wiat?o niby jest, ale nie tam gdzie powinno by?. A na to C4D nie wiem jak patrze?, niby wylatuje zza niego a jednak z przodu. Tak si? nie robi, to bardzo psuje dynamik? kompozycji. Dalej napis, do wywalenia. Nie pasuje kompletnie. Za prac?... pfuuuu 5+/10

Jedziem dalej i mamy abstrakcje. Powiem szczerze zawsze mia?em problemy z tego rodzaju rzeczami. Pierwsze co rzuca si? w oczy to sharpen, kt?ry jesy o wiele za mocny. A to w?a?ciwie psuje ca?? prac?. Patrz?c jednak na t? prac? wydaje mi si?, ?e to tylko C$D plus ?adne t?o i napis. Je?li si? myl? pisz :D I wracaj?c do napisu, wywal go, najpierw naucz si? typografi a potem dawaj napisy. Za sygnatur? 7/10

Kolejna praca we wszystkich trzech wersjach. Po pierwsze wywal napis. A je?li chodzi o sygnatur?, po bokach troch? za pusto, a po ?rodku za du?o nawalone. Kolorystycznie najbardziej podchodzi mi v.1 i na tym sko?czymy. 5/10

Je?li jest nieczytelnie napisane to sorry, ale ju? jedn? nog? jestem w ???ku :D

Bardzo masz ciekawy styl. Najlepszy jest Mirrors Edge, Abstract ciekawe, bardzo dobrze Ci idzie dawaj wi?cej pracek, bo bardzo mi si? one podobaj?. Mirror Edge na prawd? mnie uwi?d? . ;)

v.1
wpl4gbszahy1metw4r1x.png

v.2
f5p4vo9d68kw9fg3ympd.png

v.3
5cdrr0c60gye11c4vyz0.png

Notka: Wstawiam trzy wersje jednej sygnatury, gdy? nie wiem kt?ra v. lepsza. Dodam tudzie?, ?e napis celowo ma?o widoczny.

Co do Twojej pracy, barzdo do gustu przypad?y mi kolory i klimat, du?y plus. Jedynie brakuje jakiego? znacznego, intensywnego ?wiat?a oraz rozja?nienia. Napis r?wnie? fajny, ale... brakuje tam jakich? plam soft brushem bia?ym, ale skoro celowo, to ok. Najlepsza v2. ;) Og?lnie fajnie Ci idzie. Pozdrawiam i zapraszam do ocenienia mojej galerii. :)

Mi te? si? podobaj? prace. Fajne z boku to odzwierciedlenie postaci, jakby lustrzane odbicie, ciekawa kolorystyka, napis w sam raz.
Nie widz? r?znicy miedzy v. 1 a v.2, kt?re podobaj? mi si? bardziej, ni? v.3.
pozdrawiam..

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom