What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Spos?b na zdobycie Punkt?w Reputacji.

Status
Not open for further replies.

Nevox

Advanced User
Reaction score
18
Witam:)
Wpad?em na pomys?, aby doda? na TNP quizy dotycz?ce tibi, z kt?rych b?dzie mo?na uzyska? punkty reputacji, oczywi?cie jak dobrze odpowiemy:p
Ten kto w danym miesi?cu rozwi??e najwi?cej quiz?w poprawnie otrzyma nowe wyr??nienie. Co o tym my?licie ?:lol: Prosz? komentowa? :D

Wildhells

Senior User
Reaction score
118
Odp: Spos?b na zdobycie Punkt?w Reputacji.

Po co? Wystarczaj?co reputacji jest za konkursy + dodawanie ich przez innych u?ytkownik?w.

Zb?dne.

Forseti

Senior User
Reaction score
82

Konkurs?w na forum za, kt?re otrzymujesz reputacj? jest wystarczaj?co i nie potrzeba aktualnie takiego czego? wprowadza?.

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667

Jedyna opcja, wykupic forum i z kasy z reklam sponsorowac nagrody na konkursy...
Konkursow na reputacje mozna robic cala mase. A i tak malo kto jest zainteresowany taka nagroda, bo po co to komu?
No ale nie da rady nic takiego zrobic bo nie ma chetnych na taka porazke...

Xervin

Boxxy <3
Reaction score
76

Po co? Wystarczaj?co reputacji jest za konkursy + dodawanie ich przez innych u?ytkownik?w.

Zb?dne.

Shoutbox te? jest zb?dny, a si? po?owa u?ytkownik?w o niego rzuca?a ^,^

Konkurs?w na forum za, kt?re otrzymujesz reputacj? jest wystarczaj?co i nie potrzeba aktualnie takiego czego? wprowadza?.

"Ale ?miesznie, stawiasz przecinki". Jemu chodzi o quizy, nie konkursy.

Jedyna opcja, wykupic forum i z kasy z reklam sponsorowac nagrody na konkursy...

Powodzenia, na dzie? dzisiejszy tego forum nie op?aca si? kupowa?. ;p

@@Co do tematu to w sumie pomys? ciekawy. Mo?na chocia? spr?bowa? poprowadzi? kilka edycji. Je?li nie b?dzie zainteresowania to nikt na tym nic nie straci. ;x

Budzik

Senior User
Reaction score
165

Jak kto? chce punkty reputacji, to si? zg?asza? do mnie ; >

Co do pomys?u, to jestem neutralny, je?eli komu? si? chce to organizowa?, to nie mam nic przeciwko.

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667

Jak kto? chce punkty reputacji, to si? zg?asza? do mnie ; >

Co do pomys?u, to jestem neutralny, je?eli komu? si? chce to organizowa?, to nie mam nic przeciwko.

Dawaj repa dawaj repa dawaj repa dawaj repa!!!jedenoneoneojedenraz!

Nie ma nic przeciwko? A ja ma co przeciwko...
Modowie i reszta nie wyrabiaja z ogarnieciem wszystkich dzialow bo jest malo ludzi w ekipie, a co dopiero jeszcze zajmowac sie kolejnymi nowymi konkursami i quizami? Ja juz wole zeby ****owe tematy byly usuwane od razu, w odpowiednich dzialach od razu akceptowane a tytuly w wiekszosci tematow zmieniane na takie, zeby sie dalo przegladac forum.
A nie kolejne marne quizy czy konkursy na reputacje...

Avrellius

Senior User
Reaction score
41

Moim zdaniem nie ma sensu bawi? si? w ?adne quizy. Jak ju? wspomniano, obecnie jest do?? sporo konkurs?w, za kt?re otrzymuje si? punkty reputacji. Zamiast wymy?la? coraz to nowe i dziwaczne konkursy/quizy itp. pomy?lcie, jak usprawni? ju? istniej?ce, aby zwi?kszy? zainteresowanie innych u?ytkownik?w. Je?eli uda si? Wam przyci?gn?? du?? liczb? u?ytkownik?w, mo?na pomy?le? nad nast?pnymi.

Demonik15

Advanced User
Reaction score
16

Kikimora, to nasza wina ?e na Forum jest za ma?o Administracji (nie chodzi mi o Admin?w tylko o ca?y team) ? jak nie ogarniaj? to niech sobie kogo? zrekrutuj?. Co do Tematu To Powiem tyle: Konkurs?w nigdy nie za wiele. Czym? trzeba przyci?gn?? U?ytkownik?w.

Pozdrawiam
Demon

Niet

User
Reaction score
4

By?y takie quizy w gazetkach tnp. Chyba nie cieszy?y si? super popularno?ci?.

Status
Not open for further replies.