What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 16th Oct 2024:
    Bravoria (Open PvP) Aethera (Open PvP) us_logo Cantabra (Open PvP)

[Straznik Bram] Threard

Status
Not open for further replies.

StraznikBram

New User
Reaction score
0
Postanowi?em pokaza? wam moj? prace. W weekend postaram si? da? map? z jakim? expowiskiem.
Ale na razie too:

~~~~

~~~~

~~~~

~~~~

~~~~

Prosz? o komentarze. Wytykajcie mi b??dy, bo dopiero zaczynam przygod? z mapperstwem.

D??: Dzi?kuje :). To tak: z tym gniazdem, chcia?em ?eby to dawa?o tak? jakby iluzj? ?e wej?cie do gniazda jest od wody ;). 2 celowo, 3. Drzewo.. nieuwaga :), Chcia?em tym przedstawi? jakie? glony unosz?ce si? na wodzie, 4 celowo, 5 fakt, troch? za daleko z tym pojecha?em, 6 celowo, 7 b??d. Dzi?kuje Kate za komentarz i ten screen. Poprawie to i owo ;). dzi??ki.

Kate Sayuki

Seikō sore...
Reaction score
156
Odp: Taka prawda.. pracownia Straznika Bram

Mapa jest ?liczna, wszystko jest ?adnie pouk?adane, nie jest tego tak du?o nawalone, kolorystyka te? ca?kiem ca?kiem, otoczenie ciekawe i bogate, temat skromny, dopatrzy?am si? kilku drobnych b??d?w (chyba, ?e zrobi?e? to celowo):
beztytuuoz.jpg

Ale poza tymi b??dami mapa zas?uguje na ocen? 9,5/10 ;)
Pozdro

krzysio

Advanced User
Reaction score
9

Tak.. Mapa niczemu sobie tylko odpycha mnie jeden fakt, po bokach czarno! Popraw to daj tam wody ;]

R??norodno?? niczemu sobie, otoczenie jest bogate, du?o rzeczy kt?re upi?kszaj? mapk?, tak og??em to jest fajnie. Ale tak jak wcze?niej powiedzia?em daj wody na bokach ;)

Ocena: 9,8/10 Dlaczego?: A no troch? ma?ych b??d?w ;)

Pozdro,
krzysio

FerN

Senior User
Reaction score
24

Mapa nie jest z?a, ale dobra te? nie jest. Nie podoba mi si? ten 'mostek', lepiej wygl?da? by bez broader?w. Ma?o k?pek trawy, dr??ka mog?a by by? troszk? oddzielana (gubi? si?).
Podoba mi si? zastosowanie kawa?ka wodospadu do m?yna ;)
4/6.

StraznikBram

New User
Reaction score
0

Witam. Dzi?ki wszystkim za oceny i komentarze. Teraz pragn? wam pokaza? moj? nast?pn? prace lecz uwa?am, ?e mi ona nie wysz?a. Ale krytyka bardzo pomaga, jestem s?aby w robieniu katakumb. Z tego mo?na by by?o zrobi? ma?y exp nieumar?ych, ale do rzeczy, oto screeny:

~~~~

~~~~

~~~~

To wszystko. Z czasem zaczn? robi? wi?ksze i lepsze prace. Prosz? o komentarze i oceny ;).

Status
Not open for further replies.