Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Co jest brzydkie? Okre?li? by? si? -,-. Natura na ostatnich ss dlatego jest taka uboga bo jest to wiocha i dlatego uboga. Tak m?wisz ?e latam borderem ?e hej to poka? mi po 2 przyk?ady gdzie jest ab a gdzie raw? ; >
GergoHiste na moje prace tyle krytyki ? Popatrz lepiej na swoje
Autoborder jest po to ?eby go u?ywa? a nie ?eby napierdala? all w raw. Z tymi podziemiami si? z tob? zgodz? tragicznie mi to wysz?o. "Te topory z questa sa takie zdebugowane" O co ci z tym chodzi?o ?
. Na ostatniej fotce jeden wielki kwadrat? HaHAHa chyba ?nisz dziecko nie widzia?e? jeszcze kwadrat?w
Napisa?e? w ostatnim zdaniu ?e g?wno robi? a ty sam nie komentuj jak nie umiesz mappowa?
.

| Notka moderatorska: |
| Dalsze wszczynanie k??tni b?dzie karane 3-punktowymi ostrze?eniami ~Zbizu |
Tak ma by? bo to by?o dla kolegi kt?ry chcia? w?a?nie tak? prac? ?eby by?o par? natur ze sob? po??czonych w jednej pracy 

Nieraz Gdy Wy??czam Auto-border, mapki s? po prostu brzydkie. Jak dla mnie To nic si? nie r??ni z auto borderem czy bez. Tylko tak jak pisa?em Wy?ej Nale?y u?ywa? go z g?ow?. Co do twoich prac Suchy, s? niez?e, lecz nie zas?uguj? na Zaawansowanego. My?l?, ?e jeste? na Poziomie ?rednim. Jedyne co mi si? nie podoba w Twoich Pracach, to za ma?o detali, no i u?ywanie Auto-Bordera, w sensie ?e troch? ?le z niego korzystasz.