My?l?, ?e Barca wygra?a, ale wcale nie by?a lepsza. To real zaprezentowa? swoj? najlepsz? gr? w tym sezonie. Regularnie atakowa? bramk? przeciwnika i broni? swojej. Przegra? dlatego, bo gra? zbyt agresywnie. A wy co o tym my?licie ? Pisa? !
?al mi si? zrobi?o Ciebie jak to przeczyta?em. Real Gra? ?wietnie i rewelacyjnie, przegra? bo Barcelona by?a o krok dalej, Osobi?cie kibicowa?em Realowi i skaka?em jak strzelili dwie bramki. Jestem cz?owiekiem, kt?ry umie znie?? pora?k? i nie p?acz?, ?e Barca jest zjebana bo tak nie jest. Jest lepsza od Realu i to pokaza?a. Troch? by? wzi?? za s?ownik. Je?li zwracasz si? na publicznym forum zwrotem "cweli " realik?w " ogra?" to nie mog? wyobrazi? sobie jak odzywasz si? w realnym ?yciu.Barca to Barca !! Barcelona jest najlepsza ;o i nie to ?e real gra? dobrze, mo?e i tak ale jakby gra? dobrze to by wygra? czy?bym ?le m?wi?? Takie s? fakty.
Barca gra?a po swojemu i wiedzia?a jak tych cweli " realik?w " ogra? i ogra?a ! BRAWO BARCELONA !
Liga Hiszpa?ska to imho balet, mimo i? bardzo lubi? ogl?da? mecze Real Barcelona, nie ma co tutaj dyskutowa?, gracze obydwu dru?yn potrafi? odpierdoli? cudne symulacje. Wed?ug mnie Barcelona odnios?a zas?u?one zwyci?stwo a Real zagra? ?wietny mecz.Visca el Bar?a!
Osobi?cie spodziewa?em si? wyniku na + dla Barcelony. Chocia? Real gra? ?wietnie i to trzeba mu przyzna?, to zatrzyma? Barcelon? jest naprawd? ci??ko. S?aba gra w defensywie Barcelony to zdecydowanie brak Puyola, kt?ry ca?y czas ogarnia? lini? obrony. Ofensywa jak zwykle by?a ?wietna, Villa, Iniesta i Messi daj? rad?
Barcelona w os?abieniu gra?a ?wietnie i wygrana absolutnie im si? nale?a?a.
Btw. Zaraz si? zacznie jak wsz?dzie - "Barca to symulanci!"
Odpowiem na to tak:
Siema _/
Kiedy Mascherano gra? w moim kochanym The Reds nie przypominam sobie ?eby odstawia? balet.Omg czy Wy w og?le widzicie co piszecie?
Nie widzia?em aby woczraj kto? z realu symulowa?, Ronaldo to jedyny osobnik z ?w druzyny, z kt?rego mo?na sie po?mia?, wstawiaj?c stare filmu chuja zrobicie.
Barca kiedy? by?a w chuj wyjebana, w sk?adzie pojawi? si? ten leszcze Maszczerano i zacz?li symulantke ;/