What's new

Superpuchar Hiszpanii

Status
Not open for further replies.

Mesyn

User
Reaction score
3
My?l?, ?e Barca wygra?a, ale wcale nie by?a lepsza. To real zaprezentowa? swoj? najlepsz? gr? w tym sezonie. Regularnie atakowa? bramk? przeciwnika i broni? swojej. Przegra? dlatego, bo gra? zbyt agresywnie. A wy co o tym my?licie ? Pisa? !

mordraft123

Active User
Reaction score
3
Odp: Superpuchar Hiszpanii

@up
nie wyrarzaj si? tak :p lubie real zawsze na niego stawiam ale wiem ?e i tak barca wygra .
Fakt real gra? bardzo dobrze

Scutcher

Active User
Reaction score
25

Barca to Barca !! Barcelona jest najlepsza ;o i nie to ?e real gra? dobrze, mo?e i tak ale jakby gra? dobrze to by wygra? czy?bym ?le m?wi?? Takie s? fakty.

Barca gra?a po swojemu i wiedzia?a jak tych cweli " realik?w " ogra? i ogra?a ! BRAWO BARCELONA !

Lopus

Advanced User
Reaction score
9

1. Jeba? hejter?w, wypowiedzi typu ' jeba? barce' czy 'real pierdolone chuje' oznaczaj? tylko tyle ?e nie potrafisz u?o?y? jednego sensownego zdania...
2. Jestem wiernym kibicem Barcy ale wkurwia mnie jak patrze na takich pierdolonych aktor?w typu Mascherano i Sergio no po prostu mnie nosi, real gra? lepiej ale nie by? skuteczny, a zachowanie Marcelo tylko potwierdza ?e nie potrafi? przegrywa?, czy jak Barca przegra?a Puchar rok temu to mia?y miejsce takie incydenty? -.-

Last edited:

Xervin

Boxxy <3
Reaction score
78

Visca el Bar?a!

Osobi?cie spodziewa?em si? wyniku na + dla Barcelony. Chocia? Real gra? ?wietnie i to trzeba mu przyzna?, to zatrzyma? Barcelon? jest naprawd? ci??ko. S?aba gra w defensywie Barcelony to zdecydowanie brak Puyola, kt?ry ca?y czas ogarnia? lini? obrony. Ofensywa jak zwykle by?a ?wietna, Villa, Iniesta i Messi daj? rad? :D

Barcelona w os?abieniu gra?a ?wietnie i wygrana absolutnie im si? nale?a?a.

Btw. Zaraz si? zacznie jak wsz?dzie - "Barca to symulanci!"

Odpowiem na to tak:

Siema _/

Dtp

Senior User
Reaction score
99

Barca to Barca !! Barcelona jest najlepsza ;o i nie to ?e real gra? dobrze, mo?e i tak ale jakby gra? dobrze to by wygra? czy?bym ?le m?wi?? Takie s? fakty.
Barca gra?a po swojemu i wiedzia?a jak tych cweli " realik?w " ogra? i ogra?a ! BRAWO BARCELONA !
?al mi si? zrobi?o Ciebie jak to przeczyta?em. Real Gra? ?wietnie i rewelacyjnie, przegra? bo Barcelona by?a o krok dalej, Osobi?cie kibicowa?em Realowi i skaka?em jak strzelili dwie bramki. Jestem cz?owiekiem, kt?ry umie znie?? pora?k? i nie p?acz?, ?e Barca jest zjebana bo tak nie jest. Jest lepsza od Realu i to pokaza?a. Troch? by? wzi?? za s?ownik. Je?li zwracasz si? na publicznym forum zwrotem "cweli " realik?w " ogra?" to nie mog? wyobrazi? sobie jak odzywasz si? w realnym ?yciu.

Lopus

Advanced User
Reaction score
9

2x @up

omg dajesz cos sprzed roku i si? cieszysz jak wy?ej napisa?em kibicuje Barcelonie ale mnie jebane symulanty denerwuj? w chuj!! Jakbym gra? w sk?adzie to bym takiego Sergio sztukowa? ile by si? da?o 0.0

Van der Bany

Forum friend
Reaction score
103

Visca el Bar?a!
Osobi?cie spodziewa?em si? wyniku na + dla Barcelony. Chocia? Real gra? ?wietnie i to trzeba mu przyzna?, to zatrzyma? Barcelon? jest naprawd? ci??ko. S?aba gra w defensywie Barcelony to zdecydowanie brak Puyola, kt?ry ca?y czas ogarnia? lini? obrony. Ofensywa jak zwykle by?a ?wietna, Villa, Iniesta i Messi daj? rad? :D
Barcelona w os?abieniu gra?a ?wietnie i wygrana absolutnie im si? nale?a?a.
Btw. Zaraz si? zacznie jak wsz?dzie - "Barca to symulanci!"
Odpowiem na to tak:

Siema _/
Liga Hiszpa?ska to imho balet, mimo i? bardzo lubi? ogl?da? mecze Real Barcelona, nie ma co tutaj dyskutowa?, gracze obydwu dru?yn potrafi? odpierdoli? cudne symulacje. Wed?ug mnie Barcelona odnios?a zas?u?one zwyci?stwo a Real zagra? ?wietny mecz.

P.S. Futbol bez baletu? Zapraszamy do ligi angielskiej.

@ xElf
jako neutralny nie stronniczy cz?owiek mog? ci ?mia?o powiedzie? ?e real gra? lepiej. moja opinia jest neutralna bo mam wyjebane na futbol hiszpa?ski.

@Edit
Precz z baletem, prawdziwy futbol tylko bez pardonu.

Last edited:
  • Like
Reactions: One

xElf

Advanced User
Reaction score
47

Wkurwiaj? mnie ludzie nic niewiedz?cy o futbolu kt?rzy m?wi?, ?e Barcelona to teatr... No kurwa ma?, tym pseudo wnioskom mo?e zaprzeczy? chocia?by ten filmik:

Nie m?wi?, ?e np. Alves nie symuluje, ale chc? stwierdzi? fakt, ?e pomimo wszystko Real to prawdziwe Hollywood w por?wnaniu do Barcelony.
Poza tym nie spodoba?a mi si? te? gra Realu pod koniec meczu. Fabregas dosta? niez?e powitanie od Marcelo ;) No nie fajnie, nie fajnie.

Real przegra? bo gra? s?abiej... Grali dobrze, ale Barcelona by?a lepsza - gdyby Real by? lepszy to by wygra?. Wynik m?wi sam za siebie, wi?c nie wymy?lajcie sobie tu ?adnych idiotycznych historyjek o tym jak to kr?lewscy s? lepsi od dumy Katalonii, bo takimi tekstami to o?mieszacie tylko i wy??cznie swoj? osob?.

To tyle na temat, pozdrawiam.

Lopus

Advanced User
Reaction score
9

Omg czy Wy w og?le widzicie co piszecie?
Nie widzia?em aby woczraj kto? z realu symulowa?, Ronaldo to jedyny osobnik z ?w druzyny, z kt?rego mo?na sie po?mia?, wstawiaj?c stare filmu chuja zrobicie.
Barca kiedy? by?a w chuj wyjebana, w sk?adzie pojawi? si? ten leszcze Maszczerano i zacz?li symulantke ;/

Van der Bany

Forum friend
Reaction score
103

Omg czy Wy w og?le widzicie co piszecie?
Nie widzia?em aby woczraj kto? z realu symulowa?, Ronaldo to jedyny osobnik z ?w druzyny, z kt?rego mo?na sie po?mia?, wstawiaj?c stare filmu chuja zrobicie.
Barca kiedy? by?a w chuj wyjebana, w sk?adzie pojawi? si? ten leszcze Maszczerano i zacz?li symulantke ;/
Kiedy Mascherano gra? w moim kochanym The Reds nie przypominam sobie ?eby odstawia? balet.

Norek12

Active User
Reaction score
4

Hala Madrid !!!
Jb? Barce ;>:D

Grzonas

Senior User
Reaction score
44

Jeba? Real!
Barca jest zajebista, Real my?li, ?e jak kurwa maj? zajebiste gwiazdy to s? najlepsi, a chuja prawda, s? cienkie bolki, wi?kszo?? gra dobrze, ale Katalo?czykom nie dorastaj? nawet do pi?t. Szczeg?lnie nie lubie C. Ronaldo.

Status
Not open for further replies.