• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Swiatynia Verde.

Status
Zamknięty.

Hiden

User
Liczba reakcji
1
Dawno dawno temu. Staro?ytni mistycy wybudowali ?wi?tynie. Wznosili ja wiele lat. Jednak?e pot??nym rycerzom nie odpowiada?a ich religia i postanowili zr?wna? ?wi?tynie z ziemi?.
Pewien budowniczy odnalaz? szcz?tki ruin i postara? si? odwzorowa? budowl? w stu procentach. Uda?o mu si?. Dodatkowo wzni?s? pos?g maga kt?ry wraz z kompanami postanowi? pierwszy raz wybudowa? ?wi?te miejsce. Lecz z up?ywem czasu porywne wiatry, burze z?apa?y w swe szpony ?wi?tynie i poniszczy?y j?.

15984772.png

74359167.png

59022605.png

Odp: Swiatynia Verde.

Szczerze powiedziawszy wygl?da s?abo, tak? ?wi?tyni?, bardziej widz? w klimacie g?rskim.
Nie oceniam w skalach*.

Ethan, do?? interesuj?cy jest fakt, ?e lubisz ?wi?tynie w klimacie g?rskim ale mo?e ocenisz t? prace bardziej szczeg??owo?

Pfff jednak si? skusz? ?eby skomentowa?...

Ch?opie nie rozumiem po co dwa takie same screeny, ?wi?tynia jest bardzo s?aba, og??em mi si? nie podoba, nie ogarniam jej w tym klimacie , mo?e najwy?ej g?rski itp. :) Daj co? innego bo nudy ;/

@up
Jakie dwa takie same screeny? Postaram sie dodac te gory >.>

S?abo, prace kwadratowe, ale chocia? s? tam jakie? szczeg??y, ale jest ich za ma?o, nie podoba mi si? pod?oga i to, ?e nie ma tam nic ciekawego.
Mog?e? troch? zafantazjowac i dodac co? jeszcze, bo s? pustki.

Niwiem czemu ale mi sie to podoba xd
ale troche kwadratowo i na 1 ss za duzo wolnego miejsca
Po?wicz nad natur? ;>
5.8/10

Status
Zamknięty.
Do góry