Advent Child
Advanced User
- Reaction score
- 9
Dzisiaj o godzinie 14:25 przybywaj?c na rozmow? o prac? do przyjaciela mojego znajomego NPC przydarzy?o mi si? co? niezwyk?ego. Ot?? na moich oczach t?cza zacz??a si? materializowa?, a nast?pnie roztapia? i spada? na ziemi?. Okaza?o si?, ?e kawa?ki t?czy zamieni?y si? w ma?, kt?ra zdolna jest do poruszania si? i atakowania niewinnych mieszka?c?w ! Po kr?tkim ostrzale z pistolet?w ska?kowych przez nasz? okoliczn? stra?, uda?o nam si? zdoby? pr?bki substancji sk?adaj?cej si? na t? dziwn? kreatur?. Okaza?o si?, ?e ka?da z nich jest z?o?ona ze smakowych stymulant?w przypominaj?cych produkty spo?ywcze typu mleko, karmel, czekolada czy wszelki rodzaj owoc?w. Po og?oszeniu wynik?w bada? dla mieszka?c?w, rozp?ta? si? chaos. Wszyscy nieletni mieszka?cy rzucili si? w wir ci??kiej i wyczerpuj?cej walki po kt?rej uda?o si? im oraz ca?emu miastu pokona? te potworne bestie. Niestety nie oby?o si? bez ofiar w ludziach, zielarki odnotowa?y w?r?d wojownik?w du?? liczb? os?b chorych na nieznan? chorob? kt?rej towarzysz? nudno?ci i b?le brzucha . Nie opublikuj? wi?c zdj?? z owego zdarzenia ze wzgl?du na drastyczny charakter tej sceny. To jedyne zdj?cie jakie jestem w stanie udost?pni?.
@down
Sad : (
@down2
No ba, ale to nie o to chodzi :O

@down
Sad : (
@down2
No ba, ale to nie o to chodzi :O