Witam Wszystkich, Szukam ludzi M?odych kreatywnych os?b do mnie na ots pod 8.6
Wi?cej Informacji na Temat Ots:
-Server Dedykowany
-Server 24/h
-Forum 24/h
-Forum tworzone od nowa przez Administracje Mojego Ots
-W?asny TeamSpeak3 Vps 24/h Posiadamy 2 TeamSpeak3
-Server b?dzie na exp stages 500/600 to jeszcze si? wszystko ustali jak b?dzie ju? dobrany ca?y Support
-Mapka Evo
-Nowe Outfit Postaci oraz Administracji
-Mn?stwo Quest?w ponad jest 40
-Npc Sprzedaj?cy runki i nie tylko
-Nowe Depo Ulepszone oraz ?nie?ne[CPP][/CPP]
-Vip Questy,Miasta oraz co nie kt?re itemki
-Sms Shop, z nowym acc maker robionym od 0 do ca?o?ci i wi?c teraz ?adnie i estetycznie wygl?da .
-Nowe Monstery
-Nowe Raids
-Gm Shop co si? odbywa o okre?lonej porze dla wszystkich graczy pragn?cych podczas losowa? wygra? itemki z Sms Shopa.
<<<<<<--Eventy Nowe Robione przez ze mnie-->>>>>>
-Zombi Event
-Dice Event
-Event [CTF]
-Event [LMS]
z czasem zrobimy nowe eventy aby umili? gr? wszystkim graczom na Server.
Jakie mam wymagania do osoby kt?ra jest zainteresowana aby pom?c mi dalej tworzy? server dla wszystkich .
1.Minimalny Wiek 16-23
2.Dyspozycja do swojego komputera oraz posiada? TeamSpeak3
3.Posiada? Mikro aby rozmawia? z graczami na Ts b?d? im pomaga? je?eli kto? z graczy poprosi o to
4.?eby zna? przynajmniej podstawowe Komendy Danej Rangi na Server Ots
5.?eby przynajmniej zna? podstawowe komendy na Server TeamSpeak, mi?dzy innymi jak robi? kana?y dla graczy jak dawa? im na ich kanale ChanelAdmin b?d? jakie? rangi dawa? lub co? w tym stylu
6.Poszukuj? Mappera,Skryptera,Senior Tutor,Tutor,Cm,Admina je?eli jeste? zainteresowany to tylko wystarczy aby? napisa? do mnie na Priv a jako? si? dogadamy
7.Szukam tylko ludzi zdecydowanych i zainteresowanych bo nie chc? nikogo u mnie na si?? b?d? z przymusu.
<<<<--Co Oferuj? w Zamian za pomoc z waszej strony-->>>>
1.Sta?a Posada w Team Servera
2.Sta?a posada w twojej randze Supportu
3.Udost?pnia? ci co nie kt?re informacj? na temat Servera lub co? w tym stulu
4.Sta?a posada je?eli b?dziesz chcia? by? w administracji na naszym TeamSpeak3
5.Vip Konto oraz Danej Rangi kt?ra ciebie interesuj? na TeamSpeak3
6.Pozwolenie z twojego konta aby? m?g? dawa? Rangi i wgl wszystko ?eby? mia? na swoim koncie aktywne na Servie Naszym TeamSpeak3
7.Mo?liwo?? Mie? Admina na Stronce Online Ots i zarz?dza? Postami dawa? innym graczom Pkt i wgl. :wink::lol::lol::smile::tongue:
PRZECZYTAJ TO UWA?NIE !!
Szukam Ludzi tylko zainteresowanych kt?rzy maj? wpraw? w tej pracy i wiedz? co jest 5 wi?c Czekam Teraz na Wasze Propozycj? b?d? Pytania :wink::smile::lol2::wink::smile:
[Je?eli post jest w z?ej kategorii Prosi?bym aby przenie?? m?j Post do Danej Kategorii Post?w Pozdrawiam Administracje i wszystkich tibia.net.pl
Wi?cej Informacji na Temat Ots:
-Server Dedykowany
-Server 24/h
-Forum 24/h
-Forum tworzone od nowa przez Administracje Mojego Ots
-W?asny TeamSpeak3 Vps 24/h Posiadamy 2 TeamSpeak3
-Server b?dzie na exp stages 500/600 to jeszcze si? wszystko ustali jak b?dzie ju? dobrany ca?y Support
-Mapka Evo
-Nowe Outfit Postaci oraz Administracji
-Mn?stwo Quest?w ponad jest 40
-Npc Sprzedaj?cy runki i nie tylko
-Nowe Depo Ulepszone oraz ?nie?ne[CPP][/CPP]
-Vip Questy,Miasta oraz co nie kt?re itemki
-Sms Shop, z nowym acc maker robionym od 0 do ca?o?ci i wi?c teraz ?adnie i estetycznie wygl?da .
-Nowe Monstery
-Nowe Raids
-Gm Shop co si? odbywa o okre?lonej porze dla wszystkich graczy pragn?cych podczas losowa? wygra? itemki z Sms Shopa.
<<<<<<--Eventy Nowe Robione przez ze mnie-->>>>>>
-Zombi Event
-Dice Event
-Event [CTF]
-Event [LMS]
z czasem zrobimy nowe eventy aby umili? gr? wszystkim graczom na Server.
Jakie mam wymagania do osoby kt?ra jest zainteresowana aby pom?c mi dalej tworzy? server dla wszystkich .
1.Minimalny Wiek 16-23
2.Dyspozycja do swojego komputera oraz posiada? TeamSpeak3
3.Posiada? Mikro aby rozmawia? z graczami na Ts b?d? im pomaga? je?eli kto? z graczy poprosi o to
4.?eby zna? przynajmniej podstawowe Komendy Danej Rangi na Server Ots
5.?eby przynajmniej zna? podstawowe komendy na Server TeamSpeak, mi?dzy innymi jak robi? kana?y dla graczy jak dawa? im na ich kanale ChanelAdmin b?d? jakie? rangi dawa? lub co? w tym stylu
6.Poszukuj? Mappera,Skryptera,Senior Tutor,Tutor,Cm,Admina je?eli jeste? zainteresowany to tylko wystarczy aby? napisa? do mnie na Priv a jako? si? dogadamy
7.Szukam tylko ludzi zdecydowanych i zainteresowanych bo nie chc? nikogo u mnie na si?? b?d? z przymusu.
<<<<--Co Oferuj? w Zamian za pomoc z waszej strony-->>>>
1.Sta?a Posada w Team Servera
2.Sta?a posada w twojej randze Supportu
3.Udost?pnia? ci co nie kt?re informacj? na temat Servera lub co? w tym stulu
4.Sta?a posada je?eli b?dziesz chcia? by? w administracji na naszym TeamSpeak3
5.Vip Konto oraz Danej Rangi kt?ra ciebie interesuj? na TeamSpeak3
6.Pozwolenie z twojego konta aby? m?g? dawa? Rangi i wgl wszystko ?eby? mia? na swoim koncie aktywne na Servie Naszym TeamSpeak3
7.Mo?liwo?? Mie? Admina na Stronce Online Ots i zarz?dza? Postami dawa? innym graczom Pkt i wgl. :wink::lol::lol::smile::tongue:
PRZECZYTAJ TO UWA?NIE !!
Szukam Ludzi tylko zainteresowanych kt?rzy maj? wpraw? w tej pracy i wiedz? co jest 5 wi?c Czekam Teraz na Wasze Propozycj? b?d? Pytania :wink::smile::lol2::wink::smile:
[Je?eli post jest w z?ej kategorii Prosi?bym aby przenie?? m?j Post do Danej Kategorii Post?w Pozdrawiam Administracje i wszystkich tibia.net.pl