What's new

Szwedzki model bezp?ciowego wychowania.

Status
Not open for further replies.

Serj_Tankian

You've been - thunderstruck.
Reaction score
68
Witajcie

Na wst?pie: nie wiedzia?em, czy ten artyku? zaliczy? do poddzia?u "Szko?a", czy umie?ci? tu, moje baczne oko by?ego globala postanowi?o jednak skierowa? mnie tutaj, gdy? przedszkole to jeszcze nie szko?a jako taka, wi?c nie ma po co robi? zb?dnego chaosu.

Uwa?am, ?e za odkopanie artyku?u sprzed roku nale?y mi si? tytu? Honorowego G?rnika TNP, ale ta tematyka kt?r? Wam dzi? przedstawi? rzuci?a mi si? w oczy, a w?a?ciwie w uszy, niedawno, bo jakie? 2-3 dni temu, gdy zosta?a poruszona na antenie Eski Rock, kt?rej nami?tnie s?ucham onanizuj?c si? mentalnie przy g?osie Piotra Roguckiego czytaj?cego w tym tygodniu ksi??k? "Drzwi percepcji - niebo i piek?o" w?a?nie w tym radiu.
Mianowicie nasi s?siedzi zza Ba?tyku, Szwedzi, postanowili zrewolucjonizowa? swoje my?lenie o wychowaniu dzieci i stworzy? "bezp?ciowe" przedszkola - twory, stanowi?ce miejsca, w kt?rych nie ma Asi, Stasi i Jasia, a istnieje jedynie poj?cie "ono". Personel przedszkola zwraca si? do dziecka w spos?b skutecznie maskuj?cy rozr??nienie p?ci. Ponadto, w Szwecji istnieje ponad 170 imion, kt?re mo?na nada? dzieciom obu p?ci (znacie jakie? polskie imiona tego typu?). Jak dla mnie jest to dramat. A Wy bystrzaki, dostrzegacie jakie? jasne strony tego pomys?u?

Artyku? z V wieku p.n.e:
I troszk? nowszy, na kt?rym chyba bazowali dziennikarze Eski Rock:

Laki

정신없이 수다
Reaction score
69
Odp: Szwedzki model bezp?ciowego wychowania.

Marne prowo w chuj, nikt nie wy?le dziecka do takiego przedszkola, nawet je?eli jest to w tak liberalnym kraju jak Szwecja.

Status
Not open for further replies.