What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

- TibiaAuto [TA] Skrypt, ?eby sam expi?

Status
Not open for further replies.

Majkii

New User
Reaction score
1
Mam taki problem odpalam tibia auto wszyystko pieknie. Ale to nie ten problem macie skrypty zeby sam expil bo nie moge znales np na roku raty zeby bil

Drexav

Zas?u?ony
Reaction score
165
Trzeba samemu ustawi? wayponty. A p??niej zapisa? jako plik (chyba w formacie XML?) i p??niej przy ka?dym w??czaniu ponownym b?dziesz m?g? wczyta? zapisane punkty. wystarczy si? raz pobawi? z p?? godziny a p??niej b?dziesz mia? gotowe. Bo na necie to raczej ci??ko jest znale?? skrypty do TA a je?li znajdziesz to na 80% nie b?dzie pasowa? do twoich potrzeb :)

Majkii

New User
Reaction score
1
Kur... szkoda .. bo ja need a jak bys Co zanalaz to pomozesz ? gdzies w tibi.net.pl jak bys zanalaz to wez na prvi napisz

Last edited:

Drexav

Zas?u?ony
Reaction score
165
masz tutaj m?j stary zapis. To jest na szczurach na rooku na -2 pi?trze tam gdzie si? schodzi przez kratk? to schodzisz ko?o takiej wody na ?rodku gdzie? na jeszcze ni?sze pi?tro i tam s? wayponty zapisane i to ?eby sam jad? itd. i sam zabija? tylko musisz pow??cza? tam w tym auto attac itd. tylko, ?e ju? jest wszystko ustawione. Tylko on dzia?al na tibi 8.0, 8.1 a nie wiem czy na 8.22 dzia?a

Ptak55

Active User
Reaction score
0
Majkii dasz link do tibii auto 8.21?? pisz na PW

Drexav

Zas?u?ony
Reaction score
165
Ok! Wi?c zamykam temat. Pozdrawiam !

Status
Not open for further replies.