• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Takie jakie? tam ;P

Status
Zamknięty.

Blondynek71

New User
Liczba reakcji
0
Na pocz?tku pragn? uprzedzi?, ?e s? to moje pocz?tki tworzenia map, a mo?e bardziej usi?owania. Tak?e prosz? o w miar? ?agodne krytyki :p.

Jaka? tam wysepka z mini grobowcem faraona :P
pharaon.png

Drugie pi?tro - niedoko?czone :P
pharaon2.png

Oczywi?cie jestem przygotowany na krytyk? i wskazanie mi b??d?w, wr?cz tego oczekuj? ! Ale tak jak m?wi?em - ?agodnie troszk? :)

Odp: Takie jakie? tam ;P

Nie no, jak na pocz?tki to jak dla mnie jest dobrze :) Jednak co? tak jak dla mnie pusto :(
Mo?e jakich? mniejszych kamyczk?w lub nawet co? na wodzie dla ozdoby :) mo?esz dla urozmaicenia np.: w tej g?rze jakie? tunele i w nich pos?gi. Takie r??ne kombinacje.
Podsumowanie:
Ocena: 5/10
?wicz dalej!

Pozdrawiam,
Renil1

Taki tam dopiero pocz?tek : D Robi?em jako? 20 min. :P Wieczorem doko?cz? i dam edit :)

egajpt.png

Pierwszy post jest jeszcze do prze?ycia. Ale drugi post ju? nie, ten screen, jest on bardzo pusty, zero natury, jest tam troche auto bordera, no ale nic.
S?abo, mam nadzieje ?e zrobisz wreszcie co? porz?dnego.
Regards,
~v3k.

Mapy s? bardzo s?abe i praktycznie niczego nie przedstawiaj?. Radzi?bym ci poczyta? par? artyku??w kt?re znajdziesz w dziele Artyku?y i Poradniki.
Na twoim mapach jest ca?kowity brak detali, a te trzecie zdj?cie w po?owie puste. Polecam ci te? m?j poradnik ?adne zdj?cia mapy, poniewa? przez oddalenie w RME pojawiaj? ci si? r??ne kreski na mapie. Tak wi?c poczytaj troch? i po?wicz nast?pnie poka? swoje prace ; )

Postanowi?em zrobi? jeszcze jedn? pr?b? :P.

G?rka, g?rka, g?rka, a na niej domek : D
PS. POLE KT?RE OTACZA OW? G?RK? JEST CELOWO PUSTE, MIA?O TO BY? TYLKO PO TO, ABY CZARNY NIE RZUCA? SIE NAM W OCZY !

hyszek.png

Teraz strych domku ! : D [3pi?tro]

hyszek1.png

Czas na co? a la sypialnia :P [2pi?tro]

hyszek2.png

A teraz co? takiego, jakby salon wraz z kuchni? ; D

hyszek3.png

Lasek zaraz obok domku, pi?tro ni?ej :P

hyszek4.png

Jaskinia pod lasem, w kt?rej wodospad si? ko?czy :P

hyszek5.png

Mam jedno pytanie.. Jak zapewne zauwa?yli?cie, albo i nie, wychodz? mi takie ' kanciaste ' progi na g?rkach, wida? je tylko wtedy, gdy jest sie na danym pi?trze, a jak np. pi?tro wy?ej to ju? nie. :< Napisa?em troch? chaotycznie, zrozumieli?cie, czy nie do ko?ca ? ;P No i w?asnie nie wiem jak to zlikwidowa? :<.

Dodatki ?adujesz gdzie b?dz :P np. jeden kamien jest na tym ???tym drzewie przy schodach. ?adnie kombinujesz z tym domem.
Ale natura u ciebie le?y :( Mog?a? (sugeruje sie nickiem :P) da? jak?? droge do tego domku krzaczki (z jagodami) i te malutkie trawki.
Pracuj dalej ! :P

A do problemu to w grze b?dzie to wygl?da? normalnie a je?li ci tak zale?y na tym wygl?dzie bez kanciastch to naci?nij Q . B?d? ci sie flory myli?y-ale co? za co? xD

Status
Zamknięty.
Do góry