• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Te prace kt?re znajdziecie na OTS!

Status
Zamknięty.

xNordik

Advanced User
Hej, ostatnio zacz??em pracowa? nad now? mapk? do OTS, by nie by?o ma?owarto?ciowego posta napisze troche o nim - exp x1, bez trainer?w i oczywi?cie nowe sprity, w?asna mapka. Oto prace:

bank1z.png

bank2w.png

czescmiasta1poprawka2.png

Our partners and their custom servers:

Odp: Te prace kt?re znajdziecie na OTS!

@up
Mam mniejszo?? nowych sprite, ale informuje ?e b?dzie du?o. B?dzie tak ?e np. Rat ma swoj? normaln? grafike ale ju? Cave Rat nie - nasz?. Tak samo b?dzie z Dragon i Dragon Lordem i innymi bossami. Oczywi?cie wszystko b?dzie trzyma? klimat wi?c nie musisz si? ba?. --Nie bierzcie tego za od?wie?enie bo temat i tak by? na samej g?rze--

Powiem Ci, ?e na prawd? szybko si? rozwijasz. Od Twojej pierwszej galerii mo?na zauwa?y? wielkie post?py. Niestety s? te? rzeczy, do kt?rych musz? si? przyczepi?. Na tych drogach w tej wiosce nawalasz za du?o k?pek i gruzu, przez co wszystko traci na wygl?dzie. Trawa na deskach pod?ogowych nie ro?nie. Og?lnie reszta bardzo mi si? podoba, ale pami?taj nie tra? czasu na niepotrzebny spam, gracz nie patrzy za bardzo na map?.

No musz? powiedzie? ?e od ostatniego razu
bardzo du?o si? poprawi?e? tylko jak Shirako powiedzia?
za du?o k?pek trawy i gruzu dodajesz i przez to na wygl?dzie
mapk? tracisz.

Spr?buj pokombinowa? co? z architektur?. Mo?e dobrym rozwi?zaniem by?oby pokombinowanie troch? z mieszaniem ?cian?

Zrobi?em to co m?wi? thorge i usun??em k?pki traw na deskach, teraz taki klimat zostanie na ca?ej wiosce. Wed?ug mnie bomba, oto te prace:

czescmiasta1poprawka2.png

Zostaw ju? tak jak jest, gdy?, poniewa?, bo, dlatego, ?e, i? zaiste wygl?da to ?adnie.

Bardzo ?adnie mappujesz, poniewa? fantastycznie umieszczasz ka?dy element na mapie.
Cieszy mnie to, ?e posiadasz tak? fantazj?, tylko jej nie zmarnuj, lecz wykorzystaj jak najlepiej! Twoje nowe prace s? na pewno na zaawansowanym poziomie, tylko wystarczy troch? wysi?ku, pracy i entuzjazmu, a mapy wyjd? ci jeszcze lepiej.
Ocena: 10/10

Pozdrawiam!

Nom jedne z najlepszych prac jakie widzia?em niczego im nie brakuje wszystko ma idealne proporcje co wp?ywa na przyjemne ogl?danie mapki dobrze dobrane elementy kt?re s? idealnie usytuowane masz wyobra?nie to si? liczy i daje w?a?nie takie efekty jak widzimy ;p

Oceni? bym to spokojnie na 10 pkt.

Czekam na dalsze prace z nadziej? ?e r?wnie? b?d? tak zajebiste jak te xD

@up Oceniasz tak bo mnie nie lubisz - rozumiem. Nied?ugo pojawi si? depo i temple, s?dze ?e wam si? spodoba bo kr?tko nad nimi nie siedzia?em. Pozdrawiam was i powtarzam ?e jak mnie nie lubisz, nie oceniaj! Bo i tak wiem ?e powiesz ?e ci si? nie podoba.

Prace mnie niczym nie zaskoczy?y, aby by? zaawansowanym zobacz galeri? pana ,,PickOne'' ;o Tam s? mapy gut malina dziewczyna :/
Jak napisa? ju? Pick~, prace banalne i byly juz wykonane w kilku galeriach. S?dze ze je nie co ?ci?gn??e? bo w kategori ,,Mapperstwo'' chyba nie ma tematu gdzie bys nie zajrza?.
Czekam na te nowe temple itd~.
Moze to uratuje Ci? przed moj? z?? opini? nad Twoimi pracami.

Pozdrawiam i ?ycze dalszych sukces?w, kszta?? si? mapperze <newbie>

@up Oceniasz tak bo mnie nie lubisz - rozumiem. [...]
Potrzebujesz neutralnej oceny? - rozumiem. To Ci bardziej pomo?e ni? pozytywne komentarze.
Podziemia mi si? podobaj?. Zastosowanie paj?czyny ?uku i krat r?wnie?. Tylko dlaczego zawsze gdy kto? mappuje miasto musz? to by? 3 domki? Zawsze widz? albo natur? albo 3 domki! Ludzie zr?bcie co? innego ...
Je?li chodzi o nature to droga jest troch? za szeroka.
Pasowa?o by tam wi?cej trawy. No i przesadzi?e? ze ?wirem, przynajmniej ja tak my?l?.

Potrzebujesz jeszcze troch? treningu(ba, ka?dy mapper potrzebuje treningu).

Pozdrawiam.

Tutaj Kamilem, jako ?e mam bana - korzystam z tego konta. Nowa praca to Port oraz Cz??? Questu, portu nie ocenia? ?e bez t?a bo tu chodzi o sam port.

czescquesta.png

portp.png

Prace ?adne, klimatyczne. Dobrze dobrane detale ale czasami ich brakuje.
Dalej si? kszta??.

Ten Statek jest za ma?y moim zdaniem, psuje to ten klimat ... by?oby lepiej gdyby statek by?by wi?kszy ... 7,5/10 ;p

@up,@up2 - Niestety nie mog? go powi?kszy? dlatego ?e w fabule jest ?e wioska nie jest zbyt bogata, statek pochodzi z wi?kszych miast i jest on towarowy.

Nied?ugo mo?ecie si? spodziewa? nowych, ciekawszych prac dlatego ?e robi? raz miasto, raz jaki? quest itp. Najprawdopodobniej b?dzie to annihilator kt?ry b?dzie we wszystkich klimatach - ognisty, lodowy, energiczny itd.

@down
Statek ma ma?o detali bo to jest pod gr?...

Ostatnia edycja:

Miasto - ciekawe, zastosowania dla dachu dobre, tylko za du?o najeba?e? tego piasku i trawki.
Podziemia - klimatyczne, nie ma najebanych dupereli, tak to jest idealnie.
Statek - s?aby, za ma?o detali.

Pracuj, pracuj, trening czyni mistrza, sta? Ci? na wi?cej. Tylko prosz? Ci? - nie m?druj si? i swoj? opini? zachowaj dla siebie, za wysoko poprzeczk? sobie postawi?e?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom