What's new

TeDe i Peja

Status
Not open for further replies.

Snoopie

Senior User
Reaction score
39
Witam!

Mam do was pytanie. Jak wiadomo, po walce Tede'go z Pej? chce us?ysze? wasze zdanie na temat kto wygra?.

Moim zdaniem Tede nie potrzebnie zaczy?a z Legend? polskiego HipHopu i od poczatku by?o wiadome ze polegnie.

Kugielek

Active User
Reaction score
4
Odp: TeDe i Peja

Tede dla mnie zawsze b?dzie lamusem
Moim zdaniem RYCHU wygra?
Zmi?t? go na py?

Bandtito

Advanced User
Reaction score
16

Hmm co tu du?o m?wi? przez t? "wojne" Tede sobie du?o nie po?piewa(?), ci?gle Peja mu odwo?ywa? koncerty heh... A kto wygra?? Moim zdaniem Peja a Tede przez to straci? wielu fan?w tak to jest jak si? gra dla kasy.

S4mantus

Active User
Reaction score
28

Tede mia? za s?abe teksty, po za tym sam nie wiedzia? co ?piewa - jedynie "X" chyba mu wysz?o, bo refren jest konkretny.

Peja natomiast Tedego ci?gle zaskakiwa?, dogryza? mu i cisn?? go jak chcia?. Po za tym Tede od dawna ju? zaczyna niepotrzebne spory - Onar, P?omie? - po co to? Poni?y? si? tylko, bo kasy nie ma i chce zaistnie?. No c??... Odwr?ci?o si? k??ko i Tede stoi w kropce. D?uuugo z niej nie wyjdzie.

Gratuluj? Ry?kowi i jego tekstom.

Bandtito

Advanced User
Reaction score
16

Ja to tylko czeka?em a? Peja wbije na koncert TeDe'go i go zgasi przy wszystkich jego fanach, wg. mnie nie zrobi? tego tylko dla tego ?eby nie mie? drugiej sprawy w s?dzie, wiadomo TeDe na koncerty zabiera ca?? swoj? rodzin? i p?? TVN, wi?c o materia? dowodowy nie musia? by si? martwi?.
A po za tym w?tpie czy TeDe przez najbli?sze 10 lat zawita w Poznaniu.

Snoopie

Senior User
Reaction score
39

TeDe ma koncert 18.06.2010 (dzi?) w Zdu?skiej Woli, czyli w moim miescie, nie pozwole mu z t?d wyjecha? bez zwiedzenia szpitala ;)

Tadek to cwel bo w swoim TVNie i gazetach mowi ze jest master i wykupuje raperow aby disowali Peje, czyli udaje ze ma kumpli, lecz juz niektorzy z nich przyznali sie do tego ze im p?aci?.

P.S. Prosze o dodawanie nowych Kom?tarzy

Artin

Advanced User
Reaction score
44

W TEN SPOS?B ZAMKN?? MORD? WSZYSTKIM HEJTEROM

Ksodio

Advanced User
Reaction score
30

Co ty pierniczysz Peja legend? polskiego Hip-Hopu chyba ?nisz. Tede to ciota i tyle jego pseudo rap jest niczego wart. Co do peji to pokaza? klas? w kilku kawa?kach ale i tak nie mam do typa szacunku. Pewnie i tak wygra Peja.

Prozani

Active User
Reaction score
6

Jak si? komus odwo?uje koncerty? Bandito tylko, ?e za takie cos nie ma spraw w s?dzie. Moim zdaniem remis.

Bandtito

Advanced User
Reaction score
16

Prozani tak to jest jak si? nie rozumie tekstu czytanego, chyba nie s?dzisz ?e ja mia?em na my?li ?e Peja wpadnie na koncert do TeDe'ego i chlopaki wypij? sobie herbatk?? A wi?c Ci rozja?nie(czyt.wyja?nie): Je?eli Peja wpad? by na koncert do tedego ze swoj? ekip?, to zacze?o by si? od wymiany epitet?w (czyt. okre?le?) a co za tym idzie, TeDe m?g? by dosta? po mordzie tak jak na jednym ze swoich koncert?w, kapi?

Prozani

Active User
Reaction score
6

Pr?dzej by sobie freestyle jebli, jak konert odwo?uje? I z t? ekip? z czarnego wrzesnia co w kominiarach dzieci sta?y?

Viper xD

Senior User
Reaction score
110

Tede to gruba kur**,kt?ra udaje kogo?,kim nie jest,ten jego sztuczny g?os,m?tne s?owa i ?piewanie w k??ko o kasie i "bezelach" jest nudne.Ten gruby stary dziad chyba przechodzi kryzys wieku ?redniego i my?li ?e jak ?pa to jest taki flow i w og?le jo?? a taka jest prawda,?e ?piewa o g?upotach i ka?dy go dissuje.Moim zdaniem najlepiej pojechali go Onar i P?omie? 81.
Oto jedna z jego wypowiedzi kt?ra potwierdza moje s?owa

Pr?buje zaimponowa? g?upot? , ale niezbyt mu wychodzi delikatnie m?wi?c.

Last edited:

Artin

Advanced User
Reaction score
44

#Vipek
Po co sie wypowiadasz na temat, o kt?rym nie masz w og?le poj?cia ?
Wys?ucha?e? przynajmniej ca?ego beefu ? Jak nie, to zamknij pysk.

kt?ra udaje kogo?,kim nie jest,ten jego sztuczny g?os,m?tne s?owa i ?piewanie w k??ko o kasie i "bezelach" jest nudne.Ten gruby stary dziad chyba przechodzi kryzys wieku ?redniego i my?li ?e jak ?pa to jest taki flow i w og?le jo?? a taka jest prawda,?e ?piewa o g?upotach i ka?dy go dissuje.Moim zdaniem najlepiej pojechali go Onar i P?omie? 81.
japierdole <facepalm>

Oto jedna z jego wypowiedzi kt?ra potwierdza moje s?owa
Po prostu ma dystans do siebie

Santi1551

Active User
Reaction score
2

He... Tede dosta? to co powinien. On te? taki cffaniaczek, Jest ?wiadkiem pobicia tego Szesnastolatka na koncercie gdzie rapowa? Peja . ehh najlepsze jest to ?e Ta Kur#* Tede by? wtedy w innym mie?cie. Pozdro, Tede ma przejebane :p

Viper xD

Senior User
Reaction score
110

Artin wys?ucha?em jego beefu ale nie pisa?em o beefie tylko og?lnie o tede,?e jest ?a?osny i nie tylko ja tak uwa?am a du?o os?b.Ten beef tak samo chu**** jak pozosta?e.

Po prostu ma dystans do siebie
Tak,tak,tak mam dziwne wra?enie,?e powiedzia? to pod publik?.

Peji znam praktycznie ka?dy kawa?ek i nie robi z siebie takiego idioty jakim jest tede.Pomy?l sobie jak on si? zachowuje jak na sw?j wiek i dopiero wtedy odpisz.

Viper,czytanie ze zrozumieniem.

Taa srebrne BM wje?d?a na teren,
Co si? przypieprzasz, jestem szpanerem.
Pierdole niesmak, to jest szczere,
Fura jest niez?a i turla fele.
Moje tocze fele, tocze fele,
S?abych prosz? jestem Bezelem.
Chc? b?yszcze? - to oczywiste,
Mam wyst?p, milcze?, zamknij pizd?.
Esende Mylffon bo to m?j flow i styl to,
Czuj to, to ja i m?j hip-hop tylko.
Tym p?yn?, jestem z?ym buhh'a synem,
S?uchaj tak jest tutaj ze stylem.
Ja i moje ziomki nie umywamy r?k i
Bywamy, wpadamy, jaramy gibonki.
Mo?esz s?dzi? ?e jeste?my chamy,
My to i tak nagrywamy ci?gle

Ref.x2
B - tego chc?, to jest cel.
L - mie? jak najwi?cej zer.
A - teraz jest na to czas.
B.L.A.S.K Blask!

Wiesz co? Jak zarobi? pierwszy melon,
To wypij? Twoje zdrowie, cz?owiek elo
P?ki co pije zdrowie bezeli,
Przekazuj? ten kielich bezelom, [?]
W oczy szczypie co? w tym typie, j
Ak latasz w konkretnej ekipie.
Ty, Tobie pozostaje wycie,
Przy ka?dej nast?pnej p?ycie, typie.
Tu sp?dzi?em ?ycie, Esenede,
Tu mog?e? widzie? na ?ywo t? g?b?.
Tak to ja - wariat, Ema Ema,
Ja i armia ogarniamy tu temat.
Poginam sto procent orygina?,
Wchodz?, przejmuj? wodz? i fina?.
To wszystko si? niewinnie zaczyna,
A styl jest nagminnie przy nas.

Ref.x2
B.L.A.S.K Blask!

Strzelam ?wierszcza, wje?d?am,
Maj? wiedzie? kim jest ten kole?ka.
Maj? widzie? o mnie tu i gdzie? tam,
Besztam, nie obchodzi mnie reszta.
Zapami?taj m?j krzywy pysk,
Mam cisk na prawdziwy zysk.
Mie? hajs, mie? b?ysk i blask,
Mie? fanki, mie? pisk i wrzask.
Hulanki, balangi, gruby lans,
Ty teraz mord? zamknij i patrz.
Ludzie z tych klas robi? to tak,
Z?udzenia masz, taa ?wiat jest nasz.
Bezel bezelom wje?d?a na rejon,
Jest ca?a reszta sk?adu O?jejor
Wchodz? na d??, do podk?adu,
Powiedz ?wiatu ?e ju? si? zacz??o.

Ref.x2
B.L.A.S.K Blask!

Ca?y czas! Ca?y czas! Non-stop! Non-stop!
Jedziemy Radio Emisja.

Widzisz jaki? sens w tym tek?cie?

Swoj? drog? "P?kni?ty je?" te? robi zajebiste wra?enie...

Mo?e si? tam znasz na tym ale ja pisz? tylko to co o tym wszystkim my?l? zdania nie zmienie o tede i mnie do niego nie przekonasz.Jestem uczulony na takich ludzi jak on.

zamknij pysk.
Widz?,?e na tede sie wzorcujesz.Rodzice ci? szacunku nie nauczyli?

Last edited:

Artin

Advanced User
Reaction score
44

Peji znam praktycznie ka?dy kawa?ek i nie robi z siebie takiego idioty jakim jest tede.Pomy?l sobie jak on si? zachowuje jak na sw?j wiek i dopiero wtedy odpisz
.
Przypomnie? Ci Zielon? G?r? ?

Viper xD

Senior User
Reaction score
110

Nie,nie musisz.Peji wtedy wybuchn??y nerwy a tede zachowuje si? jak clown na co dzie? i ?wiadomie.

Artin

Advanced User
Reaction score
44

Nie,nie musisz.Peji wtedy wybuchn??y nerwy a tede zachowuje si? jak clown na co dzie? i ?wiadomie.
Peja jest zajebisty bo ma ziomk?w spod ?abki.To w?a?nie Peja zachowa? si? jak ostatni pajac, przez to jeszcze gorzej jest spostrzegany hip hop w Polsce.
Peja technicznie dobrze, ale chujowo z punchami.Potrafi tylko rzuca? miesem po ka?dym przecinku, zero konkretnych argument?w,

Mo?e napompowa? ci? ze strzykawki towar,
Ale twoja waga w rapie wci?? jest pi?rkowa.

Don Wakeful

Senior User
Reaction score
234

Viper - wed?ug mnie wyst?puje u Ciebie ograniczenie umys?owe, wybuchn??y nerwy? Dobre sobie, zab?jce s?d usprawiedliwi "pu?ci?y mu nerwy, no co, normalne" W?tpi?, wiem g?upie por?wnanie.

Jeste? za Pej?, kt?rego rap jaki? czas temu si? sprzeda?, uwa?asz si? za takiego, kt?ry si? zna, chocia? tak nie jest, masz chocia? jak?? jego p?yt?? Czy wolisz konto na rapidzie kupi? i z neta ?ci?ga? albumy?
Poza tym, tw?j avatar podsumowuje twoj? wiedz?.

Ja co do ich beef?w mam neutralne podej?cie, ?adnego z nich nie uwa?am za kogo? ponad poprzeczk?.

Viper xD

Senior User
Reaction score
110

~Don

A my?lisz ?e ten co poszed? na koncert by? taki m?dry jak sta? ca?y czas i pokazywa? faka?po co w og?le szed? na ten koncert??Ograniczony umys?owo tak?Dlatego,?e napisa?em ja?nie i zrozumiale co s?dze o Tede?
Nie pisa?em nic o tym,?e si? znam a nawet napisa?em tylko,?e pisze tylko co o tym s?dze.Og?lnie nie s?ucham polskiego hh,ale mam oczy otwarte.Mo?e i Peja ju? wygas? ale Tede nie mia? jak wygasn?? bo nawet nie zab?ysn??.Masz co? do mojego avka?Sp?jrz na sw?j.B?d? sobie s?ucha? nawet disco polo jak mi si? zachce.

Last edited:
Status
Not open for further replies.