Odp: Tekst piosenki
Od?wie?am i napisz? to co by?em w stanie sam przet?umaczy? ^^ mo?e pomo?ecie mi doko?czy?
Edytowane ci?gle nie chc?cy napisany post
Uquad squad sp??dzienia,zawsze za legalizacj? ?eby?my nie mogli sobie narkotyk?w kupi?,?eby by?o nam zajebi?cie,dobrze by?my sobie zajebali i ?eby by?o fajnie,zawsze by?o zajebi?cie
Wini:
To dla zwyk?ych ?pun?w czyli dla nas,wyjd?my na ulice zr?bmy ha?as,w??? do torby ..... grasu majeranek,poczekaj na efekt popatrz co si? stanie.2 4 4 8 za posiadanie suszu ro?linnego Panowie i Panie pytasz o moje zdanie co kurwa s?ycha?-Cz?owiek jest stary kurwy nie chc? zdycha?.Nie chc? nam pozwoli? wdycha? co nam si? chce,tyto? to dobrze marich?ana ?le w g?owach im si? pierdoli boli gdy rudboli nie te dragi na kt?re rz?d ?apy po?o?y? ,chwila nie uwagi jeden nerwowy ruch mo?e ci? kosztowa? od g?owy do dw?ch mia?es 5 dni zajebistego szuwaksu teraz masz 2 lata zajebistych zawias?w
Kamel:
Ej ..................... bez jaj przejebany jest .............. jestem ?punem dilerem................ dla ciebie ?woku..................Reprospekcja trips szubice Szczecin ...... Siwy dym leci.............................................................My stali?my si? opcj? podbijania statystyk za si? wcale nie chwal? no chyba ?e zapal?, a kto ty jeste? powiedz Kamel Moim Bogiem jest zielony Pan owini?ty w bia?y szal.....................Spisywanie danych mo?e by? nie kaszla? Kamel przepraszam to od tego hasza
Mam susz ro?linny koloru zielonego i chuj chuj ci do tego mam susz ro?linny koloru zielonego i chuj chuj chuj chuj ci do tego ajj 2x
G?owa(chyba ^^):
Co to za dziwny.... zakaz masz na zakazie psy w?sz? przy barze chhuj zgubili zasi?g chcieli odnale?? susz.............To m?j prywatny m?zg moje p?uca i m?zg u nas chroni? osiedla ta muzyka.................... Nic nie widzia?em nic nie s?ysza?em nic nie m?wi?em pal? to ?yj? nie pal? to stracone chwile prawo zabrania mi (ey)..........chcemy by? wolni tu(ey) mie? przywilej spacer po linie mi?dzy blokiem a ?awk? mi?dzy ulic? klatk?.......ide przez miasto jak porusza si? ekipa,wci?? jest zagadk? ze mn? banda cham?w nie p?jdzie nie p?jdzie Ci z nami ?atwo,to chore pa?stwo lepiej usi?d?...... bo nigdy nie wiesz czy ta godzina nie jest ostatni?
Abel:
Mo?esz pi?,?pa?,pali? ?mierdzie? ale pami?taj o cienkiej granicy mi?dzy cz?owiekiem a ?cierwem elo memento melo momento ......... s?ucham Mery Jane ..... u nas te? takie jest ale nie ?yjemy w stanach chyba ?e lajtowych podje?drza tu suka dokumenciki musimy was przeszuka? Szukaj zielonego suszu szmato szukaj czego kolwiek ale pomy?l nad nazw? w?adza wykona co ustanowione a te kurwa wybory nie s? twoim wyborem pierdol worek z traw? b?d? z krymina?em a tego z workiem nazwij narkomanem Konopio chcemy by? wolni i chyba wiesz-Czy marich?ana jest z konopi?chyba nie -e e
Mam susz ro?linny koloru zielonego i chuj chuj ci do tego mam susz ro?linny koloru zielonego i chuj chuj chuj chuj ci do tego ajj 2x
W??u:
.............................jak ch?opaczyny decz?.......................................................A mo?e powinienem wreszcie wpa?? do dopalaczy do wyboru proch?w sterta to kolekcja taki haczyk,nie dla ludzi tak zaznacz? Ci sprzedawcy w sklepie ale jak dzieciak poprosi to mu kt?ry? bleche sklepie.....................wiedz? dobrze co jest dobre dla nas mamy dla was niespodziank? drodzy pos?owie...........................bo ci??ko przed sob? przyzna? ?e prawie ka?dy z was to zak?amana wygwizda? bym was wszystkich w jeden moment a gdyby nie ten joint czi? bym ci si? pod domem wi?c ciesz si? lepiej i daj nam spokojnie jara? bo nadzwyczajnie nas to kurwa uspokaja
Sage:
We? od swojej starej jaki kolwiek susz zawi? w foli? sreberko lub do worka wrzu? potem ju? b?dziesz gotowy by m?c zapierdala? na komende i ?mia? si? w chuj uchuchuj ile hajsu posz?o w gn?j zapierdalaj na komend? ziomeczku m?j wszystko to w szczytnym celu i nie pytaj dlaczego musisz zajeba? z dupy na siebie samego.Za kawa?ek suszu ro?linnego koloru zielonego konkretnie spikranego w twojej.............zapierdalaj na komend? i nie m?w mamie,nikt nie wie co to b?dzie i co si? stanie we? se sob? szal mo?esz sp?dzi? tam par? godzin i ciep?e ubranie wtedy ju? ci nie zaszkodzi na pierwszym planie mo?e znajdziesz si? w TV-enie spe?nimy zadanie to przestan? kara? za palenie
Siwy dym:
Pal? bla bla bla bla blanty baczno?? ?olnierze......... i w ka?dy inny dzie? idziemy si? zem?ci? za ziom?w zamkni?tych oblegaj?cych areszty mamy .......... ze str??ami prawa i cho? s? tch?rzami dla nas to wci?? ?yje obawa ?e mog? nas kara?....................................................S?ysza?e? sejdrza to niez?a koncepcja,niech uton? w papierach na nast?pne 10 lat.Siwy dym tam na dole herbata na stole my?l? sobie co jest kurwa grane ja pierdole zaraz wejdzie tu pojeb kt?ry prawie zabi? ?on? i przez 4 8..............................................................i b?dzie jaranie
Mam nadziej? ?e nie dostan? ostrze?enia za nadmiern? ilo?? b??d?w i wulgaryzm?w i ?e nie chc?cy nacisno?em przycisk napisz post