• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Pozostałe Telewizor i karta sd

Status
Zamknięty.

czesio1681

Active User
Witam.
Mam telewizor panasonic viera 37', gdy kupi?em go szybciutko zlooka?em to i owo i zauwa?y?em ze ma wej?cie na kart? sd. Zainstalowa?em instrukcj?, aby zobaczy? jakie formaty mo?e odtwarza?. Zrobilem ss'a z tymi formatami :
, po czym polecia?em po karte kingston 4gb, sci?ga?em jakie? programy r??ne z t? konserwacj? z avi. na te ro?ne formaty ale i tak telewizor nie chcia? ich odtwarza?. Pojecha?em do tego sklepu tam gdzie kupi?em telewizor, ten ch?op powiedzia? mi ,?e ten telewizor odtwarza format AVCHD. Wi?c w domu sci?ga?em milion pincet sto dziwincet tych program?w i robi?em konserwacje z avi. na AVCHD. Po czym wrzuci?em na laptopa, zgra?em film i do telewizora, ale co sie okaza?o film telewizor wykrywa, ale gdy chce go za?aczyc to pisze mi ze zly format/ zle nagrany czy cos takiego. Prosze o pomoc i podsuni?cie mi takiego programu co bym m?g? zrobic konserwacje i ?eby mi to chodzi?o.
P.S jak cos to przeniescie ten temat tam gdzie powinien byc, ale nie usuwajcie go ;d

Our partners and their custom servers:

Odp: Telewizor i karta sd

Skoro z?y format/nagranie to mo?e spr?buj innym programem po prostu. Nie wszystkie dobrze konwertuj?.

Jak tak kuzyn123 powiedzia?.
Ale spr?buj te? ?ci?gn?? jaki? odtwarzacz na komputer kt?ry odtwarza format AVCHD i zobacz czy go odtworzy.

Zrobi?em, zainstalowa?em RipBot i przez niego konserwuje filmy nie na AVCHD bo to za d?ugo trwa tylko na MP4.
Dzi?ki za zainteresowanie ;) Leca reputy :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom