• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Tfoja Obsuga] Most - Niezwyczajny!

Status
Zamknięty.

Tfoja Obsuga

Advanced User
Liczba reakcji
7
Ostatnio zacze?em robi? map? do OTS, jednak nie wiem czy by si? wam spodoba?a, by mie? 100% pewno?ci wystawiam wam Most jaki stworzy?em:

mostttttt.png

mosete.png

mostt.png

mosttttt.png

Tak! Jest to 7.6...

Odp: [Tfoja Obsuga] Most - Niezwyczajny!

co w tym takiego niezwyczajnego??

Szczerze? Nie widz? w tym mo?cie nic niezwyczajnego, zwyk?y drewniany budynek z jakim? mostem.
Wykonanie s?abe, dach brzydko zrobiony i odgapiony od innych, brak szczeg???w i s? b??dy.
Jedynym plusem jaki tu dostrzegam s? bordery rzeczne, bo nie s? rozstawione kwadratowo.

@down.
O kurwa, jakie 7.6?

Ostatnia edycja:

@up
Takie, ?amago

Widz?, ?e to 7.6, a wi?c jak na ten klient praca dobra, ale na 8.6 by?aby s?abuitka. Nie wiem czemu, ale bardziej podoba mi si? natura obok ni? sam most ;D

Ostatnia edycja:

@down.
O kurwa, jakie 7.6?
A czy to jest a? takie dziwne ?, przecie? napisa?. Co do tematu, nie ma tu nic ciekawego co przyku?o by moje oko. Nawet nie wiesz jak wiele mo?na wyci?gn?? z tej wersji. Zobacz prace nad Riflevala, to jest przyk?ad pi?knego mappingu chocia? umiem troszeczk? lepiej.
Pozdrawiam!

Zwyk?a praca, zwyk?a natura, kt?ra by?a ju? wsz?dzie po stokro? razy. Most dziwny, co z tego, ?e jest to 7.6. Rozwijaj si? non-stop.

Yo

Uwazam ze nawet jak na 7.6 to praca mierna. G?owne zastrzezenia mam do kszta?t?w budynku - da?o si? je poci?gn?? ciekawiej. :p

Najlepiej to faktycznie wysz?a linia brzegowa xD

Zastanawiam si?, sk?d wzi??a si? ta moda na kamienie le??ce na dachach? Na tej pracy nie ma tego wiele, lecz widzia?em niekt?re dachy mocno przegi?te. Jak dla mnie to dachy takie wygl?daj? jakby jakie? biedne tibijskie dzieci NPC'?w z nud?w nawrzuca?y kamieni na dachy bawi?c si? przy tym wspaniale xDD No bo raczej nikt nie k?adzie celowo kamieni na dach ze strzechy... No to taki offtop

Super praca, du?o szczeg???w, tak my?l? ?e 8.1 i pro Ci wysz?o, a tu ku*wa 7.6! WTF?! Super Ci wysz?o, pozdrawiam ;)

Po pierwsze pos?uchaj rady od wuja Fluos, tego z?ego i najgorszego. Nie r?b z siebie wielkiego guru i wzorca mappingu, wstawi?c w temacie "niezwyczajny" ka?dy wchodz?c my?li, ?e to super pi?kna mapa, cz?owieka z zawy?onym ego. Przyjmuj krytyk? na twarz, ale najlepiej podej?? do tego humorystycznie, wtedy jest najwi?ksza beka. <lol>

Mi?o, ?e pr?bujesz cofn?? si? do czas?w klienta 7.6, ale ten most jest s?aby. Zwyk?e kwadratowe wie?yczki, prosty s?abo wydetalowany most, co nie ?amie toposu. Brakuj? Ci jednej podpory przy samej g?rze mostu <zdj?cie>, je?eli nie potrafisz nakopiowa? tego na ?ciane, to u?yj kombinacji ctrl+c i ctrl+v.
Pozdrawiam!

Mo?? niezwyczajne jest, ?e taki wielki most na tak? ma?? rzeczk?? Jeden wielki prostok?t i ma?o szczeg???w 5/10

Status
Zamknięty.
Do góry