• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

The Offspring

Status
Zamknięty.

vand

User
Wrzesień 26, 2008
Liczba reakcji
1
Chcialem sie dowiedziec, czy sa na tym forum jacys fani punk-rockowego amerykanskiego zespolu The Offspring.
na poczatek standardowo link do wikipedii:
The Offspring - Wikipedia, wolna encyklopedia
The Offspring – ameryka?ska grupa punk-rockowa za?o?ona w 1984 roku przez Briana Hollanda (Dexter Holland) i Grega Kriesela (Greg K). Pocz?tkowo nosili nazw? Manic Subsidal. Do grupy do??czali kolejno: Kevin Wasserman (Noodles), James Lilja (szybko odszed? zast?piony przez Rona Welty), Ron Welty (odszed? 18 marca 2003), Rona zast?pi? Atom Willard, odszed? w sierpniu 2007, obecnie na jego miejscu gra Pete Parada.

podam wam kilka piosenek, ktore maja pewne miejsce na mojej mp3 (linki do youtube):
The Kids Aren't Alright
Self Esteem
Pretty Fly
Can't Repeat
The Meaning of Life
One Fine Day
She's Got Issues

zapraszam do wymienienia swoich pogladow nt. tego zespolu. mile widziane spisy ulubionych piosenek od razu z linkami do youtube.

Odp: The Offspring

Cze??. Te? jestem fanem Offspring :) Polecam jeszcze Goldfinger i Billy Talent.

Ja r?wnie? jestem ich fanem, r?wnie? polecam Billy Talent xD.
Moje ulubione kawa?ki z Offspring to The kids, Can't repeat, Why down the line.

Pozdrawiam,
Napster.

Ja r?wnie? lubi? ich piosenki mam ich p?yt? w og?le na tych gitarkach i zaje**** zesp??.S?ucha?em prawie wszystkie piosenki w tym: The kids,Can't repat i wiele,wiele innych...

Ahh pami?tam te wieczory z tibi? rl i muzyczk? z winampa w?a?nie tego zespo?u. Sporo czasu ich s?ucha?em i nadal s?ucham. Polecam Billy talent, the kids aren't alright < lovah :D

Ja tak?e jestem fanem tego zespo?u. Podobaj? mi si? wszystkie ich piosenki. Nie mam tam jaki? ulubionych, po prostu lubi? wszystkie ; ).
Polecam ten zesp??.

Ostatnia edycja:

R?wnie? ich lubi?. Szczeg?lnie piosenk? The Kid's Arent Alright. ^^ .
Pozdrawiam , Koybi !

Bardzo dobra, punkowa grupa. Graja swietnie, ich piosenki maja swoj charakter, to tez dzieki wyjatkowemu talentowi Dextera. Tak jak mowie - super. Defy you, Hammerhead i Self Esteem rox. Z tym, ze duzo to ich piosenek nie przesluchalem...

Jak mi?o si? przekona?, ?e kto? tu jeszcze s?ucha Offspringu =). Wi?kszo?? najlepiej kojarzy piosenk? wcze?niej wymienion?, "The kids aren't alright", jest ona na sporej cz??ci filmik?w tibijskich. Co za osio? mo?e nie zna? "Pretty Fly"? Nie kojarzysz? A m?wi ci co? "give it to me baby, a cha a cha" x)? Og?lnie zesp?? jest naprawd? dobry. Moj? pierwsz? piosenk? ich by? "Damnit, I changed again", r?wnie? polecam.
Kapeli s?ucha?em dosy? d?ugo, dop?ki nie przerzuci?em si? na co? ci??szego.

To jest dopiero muzyka Offsprings a nie jakie? techno :D.
Opr?cz tych co wymieni?e? podoba mi si? te? ich piosenka why don't you get any job.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry