What's new

The Red Squad

Call Me V

User
Reaction score
0
Witam Was Tutaj V. znany jako call me v. Jest to nasz temat zapasowy z powodu wywalenia nas z pewnego forum przez administratora? Pow?d? Zhakowa? mi chara i usun?? konto aby pozby? si? dowod?w. Wi?c od teraz grupka oko?o 15 os?b Z nikami "The red" Na ko?cu b?dzie tutaj wrzuca? Fotki z serwera Titania.

64424867434148926360.png

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670
Odp: The Red Squad

Dolaczyl bym na jakis czas, ale nie teraz, wczesniej. Jak sie jeszcze red botem bawilem zeby sprawdzic co to jest.
Widze, ze tam na forum troche sie zadzialo i ogolnie z botem.
Powodzenia w expieniu, questach i pvp! Szybkiego poziomu i duzo akcji zycze(zeby screenow bylo wiecej :p).

Blant The Red

New User
Reaction score
1

Troche teamu sie rozsypa?o i na antice polecia?o bo ktos tam ma plecy ?mieszne za?o?y?em tam hara bo my?la?em ?e call wbije ale jednak nie zostawi? ziomka : )
iVTM6.png

9xpf4.png

A by? juz 8 ale net pad? ;/ ;d
zODUx.png

4Ilyq.png

r7KIB.png

82249851615043591142.png

aaaaaaaaaaa.jpg

0C5s.png

yPdY.png

ru1dc.png

peka1440x900.png

aaaaaaaaaa.jpg

Lsrv

Active User
Reaction score
7

Bardzo podobaj? mi si? screeny. Ra?niej jest gra? tak du?ym teamem. Btw fajne wsp?lne pk

Raygan3

Active User
Reaction score
1

Witam z nud?w zrobi?em tam chara
52hvs8.jpg

jezeli by?aby mozliwo?? do??czenia do teamu to jestem chetny.

sioter5

Senior User
Reaction score
29

No widz? ,?e ostro si? kr?ci wok?? PK Story.
?adnie , ?adnie wi?cej zdj?? z tych "war?w" :D
Pozdro..

konufry

User
Reaction score
2

na tibiard zacz? robic nabor na moderatorow. Bym gral z wami lecz mam swoj team na galanie :x

Eslu

Advanced User
Reaction score
13

No no, fajnie zapowiadaj?cy sie temat, my?l? ?e zobaczymy tu jakie? ciekawe 'akcje'. Pokazujcie loot z typ?w i czekam na wi?cej ss ;)

pratel

New User
Reaction score
0

Ci??ko niestety by by?o o SS z lotu i innych akcji. SS robi?y zaledwie 2 osoby, a lot zapiernicza?y nooby z teamu kt?re wynios?y si? na Antice. Temat prawie ?e do zamkni?cia.
Pozdrawiam
Pratel The Red

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670

Ci??ko niestety by by?o o SS z lotu i innych akcji. SS robi?y zaledwie 2 osoby, a lot zapiernicza?y nooby z teamu kt?re wynios?y si? na Antice. Temat prawie ?e do zamkni?cia.
Pozdrawiam
Pratel The Red

Troche szkoda, mogl wyjsc fajny temat z pokazem pk teamu od 10 przez 30 do wiekszych poziomow. A tu wychodzi na to, ze przez niektore osoby caly team padnie... Mam nadzieje, ze cos pogracie jeszcze i dacie screeny.

pratel

New User
Reaction score
0

Team i PK faktycznie fajnie si? zapowiada?o, niestety jednak Ci zmienili szybko na Antice bo kto? obieca? im plecy i 5k na start. Jak mam by? taki jak oni, to wole sobie nowy team poszuka?. Obecnie gram na valori, szykuje powoli chara do SD.
Pozdrawiam

Raygan3

Active User
Reaction score
1

97073540.jpg

Gramy ale na antice.

Last edited:

Call Me V

User
Reaction score
0

Tak Benek bierzemy ludzi, Zr?b sobie Nick "Tw?j The red"

Lecz niesty z powodu haka nie b?de dost?pny przez pare dni "mo?na to nazwa? ?a?ob?" XD

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670

Tak Benek bierzemy ludzi, Zr?b sobie Nick "Tw?j The red"

Lecz niesty z powodu haka nie b?de dost?pny przez pare dni "mo?na to nazwa? ?a?ob?" XD

To jest teraz temat red teamu czy black teamu i z jakiego swiata wlasciwie?
...

rafalkam

User
Reaction score
2

Przecie? kto? wy?ej pisa?, ?e graj? od nowa na Antice, czytanie ze zrozumieniem nie boli nieeeeee

Call Me V

User
Reaction score
0

NIE GRAMY NA ANTICA. To s? debile kt?rzy dali si? przekupi? za 0.5cc zostali tylko ci najmocniejsi. Gramy na TITANIA.

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670

NIE GRAMY NA ANTICA. To s? debile kt?rzy dali si? przekupi? za 0.5cc zostali tylko ci najmocniejsi. Gramy na TITANIA.

Wiec ten post jest chyba do zraportowania:
http://tibia.net.pl/zdjecia/531791-red-squad.html#post1439854

Przecie? kto? wy?ej pisa?, ?e graj? od nowa na Antice, czytanie ze zrozumieniem nie boli
No wlasnie dlatego, ze czytam ze zrozumieniem nie wiedzialem ktory team teraz bedzie wrzucac tu screeny, ten z anticy(black) czy ten z titani(red)...

@top
No mam nadzieje, ze sie to wsyzstko uporzadkuje, team przetrwa, ludzie beda grac i beda jakies screeny...

pratel

New User
Reaction score
0

Jak ?atwo zauwa?y? temat ci?gle jest "Red SQUAD" wi?c pozostaje ten temat Red Teamu..
Black Team, czy jak to nazywaj? SQUAD to zbieranka ludzi co zmienili serwer za 5k i plecy.
A przecie? w tym by?a ca?a zabawa by pokaza? co samemu si? potrafi. Dla mnie s? sko?czeni.. Osobi?cie szukam nowego teamu, chyba ?e Red SQUAD si? zreaktywuje. Chocia? przyznam szczerze, kusi?o mnie stworzenie postaci na Antica i wybicie wszystkich Black.