• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Ti - go?? po tym sta? si? moim idolem ;]

Odp: Ti - go?? po tym sta? si? moim idolem ;]

Ja ju? ten filmik bardzo dawno oglonda?em jak zaczyna?em na antice to oni tego anhi robili :D

Filmik miodzio 9/10

Fajny filmik :) Szczerze, to go wcze?niej nie widzia?em :D Og?lnie mi si? podoba ;)

PS. On im zabra? te itemy z ani, ale domy?lam si?, ?e mia? AOL, to itemy i tak mia? xD

Stare... bardzo stare ;).C?z, uda?o mu sie, ale zosta? zabity, powiem Wam ze ?adnie ucieka?.

Ostatnia edycja:

Stare... bardzo stare ;).C?z, uda?o mi sie, ale zosta? zabity, powiem Wam ze ?adnie ucieka?.

Co Ci si? uda?o xD?

Filmik jest n1 zaraz obok Astronisa. Tak podwali? nagrody to tylko on m?g? xD
Co do uciekania to m?g? lecie? do dp, ale wola? si? z nimi bawi? i zgin?? jak bohater, jego wyb?r ;)

Ow!Jak na anhi pad? ten "Wisky" to mnie rozwali?o :p
Najlepiej w 3.27 minucie filmu jak za "Ti" ca?e miasto goni?o ale potem
nasz bohater pad? :eek:

Gz Drexav!

No prawda zawsze wyjdzie na jaw. Kurwa Frox nie chwali?e? si?, ?e Ti to Ty - szacunek dla Ciebie :D. Pad? - ale mia? aola. Ale hunta mia? na ca?ym serwie podobno takiego, ?e przesta? gra?...

Idiotyzm. taka awantura o zlepek pikseli. Z 2 strony poco pokazywali swoje nagrody?

No prawda zawsze wyjdzie na jaw. Kurwa Frox nie chwali?e? si?, ?e Ti to Ty - szacunek dla Ciebie :D. Pad? - ale mia? aola. Ale hunta mia? na ca?ym serwie podobno takiego, ?e przesta? gra?...

Nie bluzga? :p

Frox wy?lij mi autograf jak mo?esz xd

Gz Frox!

Tylko nie wiem jakim problemem jest zrobienie nowej postaci na nowym koncie z 3+kk w kieszeni.

Stare, zreszt? sam dawa?em link do tego filmu w temacie z Astronisem ;d.

Pozdrawiam,
Napster.

#edit:
Idiotyzm. taka awantura o zlepek pikseli. Z 2 strony poco pokazywali swoje nagrody?
Chcieli mie? pami?tk? po Ti.

szkoda ze padl chociaz jesli mial aola to nic sie nie stalo :d
moze frox to jeden z tych ktorzy go zabili :d?

Holy Shit! Jak ucieka? heh ukrad? im a p??niej ucieka? przed tyloma lud?mi lepszy jest... Gdy go dopadli to chyba ju? przesta? ucieka? bo stan?? a mia? jeszcze wyj?cie...
Pozdro

Nie przesta?, lecz stworzy? now? posta?. O tym wie ka?dy, jaki ma nick? Tego nie wie nikt...

Nie raz wysy?a itemy na innego chara, cz?sto go widywa?em w dp w venore z parcelami.

M?j idol, widzia?em film dawno temu i strasznie mi si? podoba? i podoba si? nadal.

Podziwiam go :P

w takim stylu zaje** takie itemy :P a potem grza? dzide przez ca?e miasto a na koniec pa?? po zabawie w kotka i myszk?

Nie no gz dla niego.Tele za przeproszeniem zapierd****.Nie no szacuneczek kole? !

Nie no film spoko dawno ogl?da?em i ogl?dam dalej ale ju? kiedy? dawa?em ten film na tym forum. WTF?

Kurcze musia?em nie zauwa?y?. Prosz? podaj link to w imi? tego, ?e wszyscy na forum s? r?wni dam sobie warna.//Drexav

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Mi si? bardzo podoba ten film. Szacun u kolesia. Ogladam ten film co jakis czas i sie smieje z tych ludzi co dali sie wydymac buahahaha XD Wie ktos moze co sie z nim stalo? Zrobil se pewnie nowego chara i na nim gra =]

no film mi sie tez akurat podobal ;]

@up Dobrze ?e masz bana bo jeste? totalnym nabijaczem post?w... Napisa?e? post minute po napisaniu poprzedniego patrzy?em si? przez profil... Film trwa 4min to max by? obejrza? 40sekun-+ .

Je?eli to nie bot... to typ ma sprawne r?czki w u?ywaniu uh?w :P Tylko dziwne, ?e na ko?cu lali go ludzie z party... Zdrada? ;s

Sorry, sorry, pomy?ka do rzecz ludzka :).Tak czy siak, ziomek dobrze gra? =).

Do góry