• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Tibia 11 Custom FUN OTS Map (teleporty)

Ceasar

Active User
Liczba reakcji
4
Witam!

Mam na sprzeda? niesko?czon? mapk? pod serwer FUN z teleportami.

Mapa niesko?czona, ale wszystkie teleporty na expowiska oraz questy dzia?aj? (opr?cz jednego questa, do kt?rego nie ma ani mapki ani skrypt?w)

Serwer nadal wymaga sporej pracy, dlatego te? cena nie jest jako? wysoka - 80z? za w?o?ony czas w mapk?. Po kupnie jeste? jedynym w?a?cicielem, nikt nigdy nie otrzyma ode mnie tej mapy.

Jako dodatek daj? mapk?-projekt serwera RPG, ale mapa mi si? nie podoba?a, dlatego przerobi?em j? na serwer FUN.

Wi?cej informacji na allegro.​

Odp: Tibia 11 Custom FUN OTS Map (teleporty)

Od?wie?am, zmniejszona cena do 60z?.

Napisa?em priv w celu uzyskania wi?kszych informacji

?eby nie zak?ada? niepotrzebnie nowego tematu - serwer ponownie wystawiony na sprzeda?. Tym razem cena wzros?a do 200z? - przez miesi?c popracowa?em przy serwerze, teraz do sko?czenia jest niewiele - w grze mapa praktycznie w 99% sko?czona, skrypty to samo. Teraz dodatkowo daj? prawie gotow? stron? pod Znote AAC (mo?na zobaczy? na nefaria.pl - potrzebne lekkie poprawki kosmetyczne na niekt?rych podstronach + naprawa skryptu na wy?wietlanie ekwipunku na nowych postaciach)

A jako, ?e zostajesz jedynym w?a?cicielem wszystkich plik?w, cena jak dla mnie jest w porz?dku.

Tym razem na serwer mo?na si? zalogowa? - napisz mi na pw, ?e jeste? zainteresowany kupnem a mog? da? mo?liwo?? zalogowania na serwer ?eby? m?g? pozwiedza?.

- Aukcja jest ?rednio czytelna, gdy? nowy edytor na allegro nie ma nawet wy?rodkowania tekstu, a po prze??czeniu na html wszystko si? psuje.

//Oczywi?cie serwer nie zosta? sprzedany wcze?niej, poprzedni? aukcj? sam zako?czy?em.

Od?wie?am. Nowa cena - 80z?. ;-)

Nie ma ju? opcji, ?eby zagra? na serwerze - nie mam ju? maszyny.

Link do aukcji z poprzedniego posta nadal dzia?a.

Sprzedaj sobie to za 250z? ;)

200 za FUN OTS Map
50 za tego rpg

Za 80 z? szkoda sprzedawa?.

Od prawie 4 mi4siecy ch?opak ma problem by to sprzeda? zjecha? z ceny ostro w d?? a i tak nikt nie chce kupi? to my?lisz ze ktos da 250zl?:P nie te czasy gdzie m?g?by to spokojnie sprzeda? za 500zl.

Domy?lam si? jaki ogrom czasu po?wieci? na ten projekt lecz to ju? po prostu mine?o. Teraz tyle tego wszystkiego jest w sieci ze nikt nawet nie my?li o tym by za takie co? placic.

po??czone mapki z tego tematu po za tym nie ma rme pod 11 wi?c mapy s? pewnie pod 10.98

Poka? gdzie masz bo ca?y czas aktualizujemy rme na github i nie pami?tam aby? my dodawali 11

Jedynie mo?na nieoficjalne items.otb z serwera wgra? do rme. A co za tym idzie ?e jak g??wne repo tfs zostanie zaktualizowane mapa mo?e nie chodzi? :/

W1fTy9YiSJ_6kH7FNuIPOQ.png

Do góry