• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Tibia, czy wplynela na wasze zycie?? :D

Status
Zamknięty.
Odp: Tibia, czy wplynela na wasze zycie?? :D

Hmm.... Pocz?tkowo na pewno tak. Gra?em do 6 nad ranem i na 8 do szko?y ... Gdy spojrza?em normalnie przez oczy postanowi?em, ?e szczerze m?wi?c na co mi to? Straci?em przez to dziewczyn?, oraz pogorszy?em stopnie. Teraz zagl?dam do Tibii co 2-3 dni, aby pom?c koleg? w Warach. Nie siedz? jak kiedy? 15 godzin przed kompem, lecz max. 2. Kontakty z kolegami i dziewczynami polepszy?y mi si?. Od teraz na pewno nie zostan? wci?gni?ty przez tak? gr? jak Tibia ;>

Witam . My?l? ?e Tibia troch? mnie zmieni?a ale nie bardzo . Chodz? normalnie do szko?y , zachowuj? si? normalnie . A oceny mam takie same co zawsze miewa?em bo jestem leniem :D . Nie jestem no-liferem wychodz? z domu i id? na boisko czy z kumplami si? przej?? bek? pokr?ci? xD . Tibia jest dla mnie sposobem sp?dzenia wolnego czasu , zabicia nudy , traktuj? j? jak rozrywk? . Wiadomo jak padn? to troch? wkurzony jestem itd ale nie p?acze z tego powodu.
Tibia to te? s? plusy mo?na pozna? du?o ludzi warto?ciowych , troszk? j?zyk?w za?apa? . A minusy xD ka?dy wie jakie s? .

Dzi?ki za uwag? :)

Nie , nie wp?yn??a ... ograniczam si? do poj?cia 'gra' nie ?ycie ,a jedno z drugim niema nic wsp?lnego w moim przypadku.

Og??em, nie ma co k?ama?!
(Aktualnie)Nie gram w tibi?, i nie mam zamiaru na ni? marnowa? cennego czasu!
(Wcze?niej)Gra?em, wp?yn??o to jedynie "lekko" na moje oceny, teraz to ju? legenda.

Gros bisous (fr.gor?ce buziaki)
Speedox

Elo.
Mam 13 lat, moja przygoda z Tibi? zacze?a si? w 5 klasie, gra?em na otsie Zagan Square jako newbie xd 34 lvl 47 mlvl koniec gry xd. Potem jakie? otsy 4fun, a? w ko?cu za?o?y?em w?asnego Otsa pod Tibie 8.1. Przychodzi?em ze szko?y, odrazu Tibia bez odrabiania lekcji chyba ?e by?o ?atwe to robi?em (U mnie nie by?o problem?w z wagarami). Pierwszy semestr, same buty itp. Dosta?em kare na 2-3 tygodnie, pr?bowa?em jako? wej?? na forum mojego otsa xd. Po sko?czeniu kary nie gra?em w Tibie przez d?u?szy czas, teraz gram w Tibie dla przyjemno?ci razem z kumplem.

Pozdro

Czy wp?yn??a? Moim zdaniem wp?yn??a, ale pozytywnie. Bardzo si? podci?gn??em z angielskiego, kiedy zacz??em udziela? si? na forach o Tibii, tak?e z polskiego.
Mi?o sp?dzam przy niej czas, ale bez przesady, gram 0-3 godz. dziennie, doceniam tak?e inne gry. Traktuj? to jak zabaw?, niewa?ne czy w?a?nie wbijam najwi?kszy lvl jaki mia?em kiedykolwiek, czy padam i trac? najlepszy item z ekwipunku.
Mo?liwe ?e przez gr? w Tibi? nie przyk?adam si? zbytnio do lekcji (ale przynajmniej odrabiam), lecz moje oceny i tak s? ca?kiem niez?e, bez problemu zdaj? kolejne klasy. A nawet gdybym nie gra? w Tibi?, to jak napisa? Kamil, i tak bym siedzia? przy komputerze.
Ja tak?e jestem leniem z natury, wi?c szczerze m?wi?c nawet jakbym nie mia? nie tylko Tibii, ale nawet komputera i tak odrabia? bym zadania "na odwal si?", taka prawda.

Wsp??czuj? g?upoty osobom, kt?re przez Tibi? s? zagro?eni lub nawet nie zdali do nast?pnej klasy.

Pozdrawiam.

No c?? wp?yn??a w pozytywnym stopniu moim zdaniem ;>. A ot?? to uczy?em si? angielskiego od 1. klasy szko?y podstawowej i tym samym jestem teraz pr0 uczniem z anglika ;p.Dzi?ki Tibii pozna?em du?o angielskiego s?ownictwa , kt?re przyda?o mi si? w rozwoju j?zykowym. Moje oceny... Co prawda pogorszy?y si? nieco ,ale zawsze by?em leniem (co prawda w mojej klasie ?rednia 4,00+ jest wyczynem), ale nie dzieckiem kt?re uwa?a, ?e moje wyniki mog?y si? zmieni? przez gr? komputerow?. Moim zdaniem je?eli kto? ma si?? woli por?wnywaln? do 5. letniego dziecka to uzale?ni si? nie od Tibii tylko od komputera, czego nie ?ycz? nikomu.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom