What's new

Tibia * HARMONIA * LIFE ROYAL CALVERR

Taharri

Active User
Reaction score
2
Cze??,
jak wiecie s? wakacje, z powodu braku zaj?cia zacz??em zn?w pyka? w Tibi?. :) Na pocz?tek poka?e star? fotki, a? do ostatniej- przedstawiaj?cej aktualny stan postaci.

Pocz?tki skilowania-nienawidz? :p

Expienie do 35 poziomu:

Teraz koniec expienia, czas aby dobi? skille do 70 distance. Gdy osi?gn? taki, wstawi? zdj z avn. :)

Wildhells

Senior User
Reaction score
119
Odp: Tibia * HARMONIA * LIFE ROYAL CALVERR

?adny lvl, skille jak na ten poziom tak?e bardzo dobre. Czekam na awansik z 70 dista. Nie my?la?e? o kupnie pacc'a? By?oby Ci ?atwiej skillowa? i expi? przy okazji. EQ jak na sw?j lv masz eleganckie.

Powodzenia, gogo 50! :>

Taharri

Active User
Reaction score
2

?adny lvl, skille jak na ten poziom tak?e bardzo dobre. Czekam na awansik z 70 dista. Nie my?la?e? o kupnie pacc'a? By?oby Ci ?atwiej skillowa? i expi? przy okazji. EQ jak na sw?j lv masz eleganckie.

Powodzenia, gogo 50! :>
Konto premium chc? kupi? przy 75 dist :)

Awans na 36 lvl. Jakie? propozycj? gdzie m?g?bym expic?

Czas zako?czy? mordercz? nock? w skillowaniu.. Teraz pospa?,, i po 15 bijemy 75 : >

Last edited:

Taharri

Active User
Reaction score
2

Aktualny stan postaci, dzi? tj. 30.07 wbijam 75 dist i 40 lvl.. POZDRO

Madwin

Advanced User
Reaction score
13

Widz? Harmonia ! ;) szkoda ?e coraz mniej graczy ju? jest ;/
Co do tematu , bardzo ?adnie lecisz z lvl i ze skillem :p .
Sam grasz ? Czy masz jakich? znajomych w tibi ?eby na wsp?lne wyprawy pochodzi??

Madwin

Advanced User
Reaction score
13

Si? dziwisz jak wszyscy na pvp ida bo rzygaj? tymi nonami.

My?l? ?e nie rzygaj? non-pvp tylko powsta?y 2 servery exp x2 gdzie gra po 800-1000 os?b .
Tibia w ko?cu zginie przez takie co? jak train offline - to jest tylko po to by naci?ga? na koszta
bo po co traci? godziny przy kompie jak sobie mo?na i?? spa? a skill sam si? wbije.
Kick po 16 minutach nawet jak hot zaci?ni?ty pff te? mi co?.To Tyle ;d

Co do tematu mam nadzieje ?e nie padnie bo dzisiaj ma by? obiecany 40 lvl i 75 dist :)

Taharri

Active User
Reaction score
2

Troszk? sp??niony ten 40 lvl, 75 dist wbity r?wnie?. Dzisiaj powinien doj?? pacc, a jutro rano MO?E zawita 45 :>

Taharri

Active User
Reaction score
2

Wiem ?e mia? by? dzi? 45 lvl, ale zbyt zm?czony jestem..

Do 50 lvl mam zamiar expi? na dragach, lecz na darashi ca?y czas zaj?te ;/ Macie jakie? fajne pomys?y gdzie poexpi?? A drugie pytanko, jakim programem b?d? robi? lepsze screens shoty?

GergoHiste

Banned
Reaction score
12

Pecha to masz na tym swoim charze , ja jak expilem na dragach/dlach to co chwile mi spadala dragonka i fire sword i tego typu rzeczy. Raz na 51 doubelke zaliczylem na dlu - rh i towerka :|:|.

tOpIc

Expisz ???wim tempem , tak jest jak sie na non PVPVPVPVPVVPVPP idzie. Sory za taki wyraz ale odrazu jak widze gracza na non pvp to odrazu mi glowa boli bo nie rozumiem czemu gracz traci tyle czasu :/ jak chcesz idz na jakies raty humany tigery tylko jak znac zycie tam tez zajete. narazie bedziesz musial przechodzic czas "walanie sie w glowe" aby wbic jakis lvl" pozdro.

Taharri

Active User
Reaction score
2

@UP, no tak. Teraz zrozumia?em co chcia?e? powiedzie?, mam 55lvl, 10 dni do ko?ca pacca. Ogromny zapa? do gry, ale co z tego jak nawet o 04 jaki? 200 EK KUR** lata mi po expie i wybija wszystko? ; /
Wszystkie dragi yala, edron, darashia zaj?te, lata po 5 bot?w i 1 drag na 15min si? trafi. Raty, humany, tigery, baty te? zaj?te 24/7..
Macie jakie? propozycj? gdzie szybko wbi? 60lvl? Rano wrzuc? jakie? screeny, bo troszk? zaniedba?em temat, ale nadrobi? to;>

Miichukng

Banned
Reaction score
3

Drag?w daras Ci nie polecam, bo sam tam expie :D Po p??nocy radz? Ci tam expi?, bo si?ga z 110k/h i z rana, ale ja tam siedz? z rana, wi?c lipnie. A co do expa gdzie indziej, zr?b zao i pojedynczo lizardy ;p Lub te? ancient scaraby task, bo na ancientach nikt nie siedzi ;)