- Liczba reakcji
- 106
Odp: Tibia.net.pl RL Photos 2013
kto wybra? wy ?
kto wybra? wy ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Mo?e dlatego, ?e to oni robi? filmik, oni musz? to wszystko zmontowa? i im te?, a nawet przede wszystkim, musi ta muzyka odpowiada??Awesome Asimov napisał:pfff. niby dlaczego tylko wy ?
Bez urazy, ale w Twoim przypadku ci??ko uwa?a? si? za kogo? gorszego lub r?wnego i ?aden kolorek nie ma z tym nic wsp?lnego : PAwesome Asimov napisał:zawsze si? uwa?acie za lepszych
B?yskotliwa riposta! ?eby pisa?, co si? my?li, dobrze by?oby jeszcze zacz?? my?le?. Nie wiem od kiedy Ty sobie liczysz te 19 lat... Od momentu zaplanowania Ci? 5 lat przed porodem? A mo?e ta jedynka z przodu to liter?wka?Awesome Asimov napisał:siano masz w stodole mo?esz zje?? o ile masz stodo?e. bo ja mam ale nie mam siana;/ wi?c wy?lij mi poczt? je?li mo?esz. wkurza mnie po prostu ze kadra sama sobie wszystko wybiera. nie nabijam post?w tylko pisze co my?le. nie chcesz nie czytaj.
Bo?e, straszne! C?? takiego Ci zrobili? Dosta?e? warna od kt?rego?? A mo?e ?mieli zbanowa? Ci? na shoutboxie? Bitch, please.Niet napisał:Jak widze Kurtisa czy Speedera to mi sie n?? w kieszeni otwiera.
Mo?e dlatego, ?e to oni robi? filmik, oni musz? to wszystko zmontowa? i im te?, a nawet przede wszystkim, musi ta muzyka odpowiada??
S? ****a warci, gdzie sie pojawi? to po tym jak znikn? zostaje syf. Ognistego jeszcze brakuje.Bo?e, straszne! C?? takiego Ci zrobili? Dosta?e? warna od kt?rego?? A mo?e ?mieli zbanowa? Ci? na shoutboxie? Bitch, please.
| Notka moderatorska: |
| Powiedzia?em Co? na ten temat! Mo?ecie sobie popisa? na o tym na gg, pw albo gdzie? indziej, nie tutaj. Xinum |
Aktualnie mamy 5 zdj?? co? s?abo si? staracie.
Ostatnio wyslalem, ale chyba jednak jakas sila wyzsza nie chce mnie na tych filmikach.