Tibia.net.pl RL Photos 2013

Status
Zamknięty.
Odp: Tibia.net.pl RL Photos 2013

Tak, my?my wybrali utwory.

Wybierali?my z Waszych propozycji tak?e. By?y potrzebne 4 i s? 4.

Zako?cz t? dyskusj?. Nie musisz nas poucza?, bo dobrze wiemy co robimy. PW tak?e si? liczy.

Teraz ka?dy post nie na temat b?dzie karany. Mam do?? Twojego trollingu.

Muzyk? wybierali?my z Waszych propozycji i tyle w temacie.

Jak widze Kurtisa czy Speedera to mi sie n?? w kieszeni otwiera.

Wstawiaj?c te zdj?cia je?li kto? zmieni? nick, to dajcie mo?e w nawiasie stary ;)?

Prosi?bym nie spamowa? niepotrzebnymi postami w tym temacie i kieruje swoj? wypowied? do Awesome Asimov. Je?eli masz jakie? problemy dot. tego tematu to za?atw to z autorem tematu na priv, nie tutaj.

@topic.
Jeszcze raz zach?cam wszystkim do wzi?cia udzia?u i nades?ania swojego zdj?cia. Opr?cz reputacji ode mnie i Wildhellsa b?dziemy wybiera? zdj?cia w r??nych kategoriach tzn. 'najlepsza fryzura', 'najbardziej zwariowane zdj?cie', 'mistrz drugiego planu' co? w tym stylu. Zwyci?zcy otrzymaj? range VIP'a na forum.

Ostatnia edycja:

Jakie? wymagania odno?nie wymiar?w minimalnych?

Nie, niema ?adnych. Tylko ?eby nie by?o tak ma?e, ?e nic kompletnie wida? nie b?dzie.

Awesome Asimov napisał:
pfff. niby dlaczego tylko wy ?
Mo?e dlatego, ?e to oni robi? filmik, oni musz? to wszystko zmontowa? i im te?, a nawet przede wszystkim, musi ta muzyka odpowiada??

Awesome Asimov napisał:
zawsze si? uwa?acie za lepszych
Bez urazy, ale w Twoim przypadku ci??ko uwa?a? si? za kogo? gorszego lub r?wnego i ?aden kolorek nie ma z tym nic wsp?lnego : P

Awesome Asimov napisał:
siano masz w stodole mo?esz zje?? o ile masz stodo?e. bo ja mam ale nie mam siana;/ wi?c wy?lij mi poczt? je?li mo?esz. wkurza mnie po prostu ze kadra sama sobie wszystko wybiera. nie nabijam post?w tylko pisze co my?le. nie chcesz nie czytaj.
B?yskotliwa riposta! ?eby pisa?, co si? my?li, dobrze by?oby jeszcze zacz?? my?le?. Nie wiem od kiedy Ty sobie liczysz te 19 lat... Od momentu zaplanowania Ci? 5 lat przed porodem? A mo?e ta jedynka z przodu to liter?wka?

Niet napisał:
Jak widze Kurtisa czy Speedera to mi sie n?? w kieszeni otwiera.
Bo?e, straszne! C?? takiego Ci zrobili? Dosta?e? warna od kt?rego?? A mo?e ?mieli zbanowa? Ci? na shoutboxie? Bitch, please.

@topic:
Mniej wi?cej o to mi chodzi?o. Reputacji du?o za to nie b?dzie, ale przynajmniej ludzie maj? jako? zach?t?, a dodaj?c do tego VIPy w r??nych kategoriach to faktycznie mo?e kto? te zdj?cia b?dzie wysy?a?.

Mo?e dlatego, ?e to oni robi? filmik, oni musz? to wszystko zmontowa? i im te?, a nawet przede wszystkim, musi ta muzyka odpowiada??

He, hje. Oni, we 2? montuj? filmik to im musi si? podoba? muzyka, ale reszcie, kt?rzy b?d? to ogl?da? wcale nie musi, zajebiste masz my?lenie.

@Topic
Niech kto? wystawi wybrane przez was piosenki i zrobi g?osowanie, tak by?o chyba w kt?rej? edycji, albo nie na tym forum, a nie wam si? podoba to musi by? ta.

Ja na przyk?ad nie s?ucham ?adnego dubstepu czy hardstyli i dla mnie wybrane przez was piosenki s? *******. Jak tak robicie, to r?bcie ten filmik dla siebie, a nie dla nas.

W ?adnej edycji tak nie by?o. Kadra wybiera?a muzyk? i tyle na ten temat. Je?li uznamy, ?e mamy to z Wami ustali? tak zrobimy. Koniec i kropka.

Zako?czcie wszystkie te bezsensowne k??tnie, o ca?ym tworzeniu tego filmiku b?d? decydowa? tw?rcy bo to ich pomys?, wi?c niech oni decyduj?, a dali Wam mo?liwo?? nades?ania propozycji co do muzyki. Ka?dy nast?pny post wszczynaj?cy k??tnie zostanie "nagrodzony".

Regards,
Xinum

@UP
Jako, ?e k??tnia zosta?a ju? "wszcz?ta" to pozwol? sobie kontynuowa?.

@RNS
Bo?e, straszne! C?? takiego Ci zrobili? Dosta?e? warna od kt?rego?? A mo?e ?mieli zbanowa? Ci? na shoutboxie? Bitch, please.
S? ****a warci, gdzie sie pojawi? to po tym jak znikn? zostaje syf. Ognistego jeszcze brakuje.

Notka moderatorska:
Powiedzia?em Co? na ten temat! Mo?ecie sobie popisa? na o tym na gg, pw albo gdzie? indziej, nie tutaj. Xinum

Jak tam z aktywno?ci? u?ytkownik?w? Ile zdj?? zosta?o ju? nades?anych? :)

Aktualnie mamy 5 zdj?? co? s?abo si? staracie.

Aktualnie mamy 5 zdj?? co? s?abo si? staracie.

Bo wi?kszo?? user?w to ludzie na "5 minut".
Zrobi? konto, znajda to, po co przyszli, wychodz?.

/sam my?l? nad nades?aniem swojego zdj?cia.

Ja tam zdjecia nie wysle. Chyba, ze zmienie zdanie przed koncem czasu :P Ostatnio wyslalem, ale chyba jednak jakas sila wyzsza nie chce mnie na tych filmikach.

Ale reputa moge dorzucic od siebie jeszcze dodatkowo dla tych co wysla.

Wysy?a?, wysy?a?! Nie przejmowa? si? opini? innych :)
Gdybym si? przejmowa? opini? ze strony pospolitych zacofanych polaczk?w to bym si? dawno powiesi?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry