• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Tibia zacinki

Status
Zamknięty.

czaara

User
Liczba reakcji
1
Siemka. Mam taki problem z tibia ka?da od 7.6 - 8.54 gdy otwiera mi si? wszystko muliti ip changer i tibia to gdy ip changera naciskam aby wczyta?o ip byle jakie? to wpisuje passy i nagle w tibi brak odpowiedzi

Odp: Tibia zacinki

Czy po prawej masz zaznaczone, aby automatycznie wybiera?o klienta? (Co? takiego, poniewa? nie pami?tam). A je?eli Ci wszystko zacina to zapewne nie masz sterownik?w od karty.

bo 2 tyg chodzi? temu a tera nie wiem co si? sta?o ....
to nie chodzi o ip changer tylko tibia mi si? zacina .... i nie wiem co mam zrobi?
Bo w?a?nie jak loguje si? to wtedy szuka i lag

1. Reinstalacja klient?w tibii
2. Reinstalacja Asprate Multi IP Changer
3. Pobranie/Zaktualizowanie sterownik?w do karty graficznej.

Spr?buj ka?dej z tych 3 opcji, powinno zadzia?a? ju? przy punkcie pierwszym, ewentualnie 2.

Pozdrawiam,
Oktobrasor vel BloodRiderPL

Widzia?em kiedy? przypadek, ?e typek mia? kilka r??nych client?w tibii (odpowiednio ponazywane - 7.6, 8.1 etc) i z jakiego? powodu wszystkie update'owa? (nie?wiadomie, do tej pory nie wiem jak to zrobi? i nie ogarn??) do najnowszej wersji. Pliki nadal nazywa?y si? po staremu, ale odnosi?y si? ju? do protoko?u globalnego. To ma?o prawdopodobne, ale zobacz, czy Twoja "Tibia 7.6" nie ma przypadkiem w informacjach "verion 9.** ". Je?li nie to zr?b to, co radzi Oktobrasor - reinstaluj po kolei u?ywane programy a? zacznie dzia?a?.

Status
Zamknięty.
Do góry