• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 9.51 TibiaBot by Guural

Status
Zamknięty.

Guural

Banned
Liczba reakcji
2
~TibiaBot~
Screen z gui:

Bot dzia?a pod wszystkie wersje tibi​

Skan:

Download:

xxx
Notka moderatorska:
Usuni?to link - Keylogger

/DanJ93

Odp: TibiaBot by Guural

no to chyba ju? pobra?e?, ?e skana zrobi?e? co?

Keylogger Nie Sciaga?
a ty huju nie dodawaj takiego hujstwa
bo nikt sie nie nabierze :*

Omg udowodni?e? to jako?? Ka?dy g?upi mo?e tak napisa? przez co ja dostaje bana. Nie wrzuca?em tam ?adnego keyloggera pozdro spamerze :)

Guuraal nie martw si?...
Tutaj zazwyczaj banuj? za nic ludzi kt?rzy co? potrafi?.
Plik jest czysty napisany w AutoIT...
Nie wiem za co on dosta? bana ale wed?ug mnie Fanatic997 powinien dosta? bana za pojudzanie i wypisywanie g?upot.

Tak naprawde G?wno si? znacie i potraficie tylko niszczy? czyj?? prace...

Pozdrawiam,
Regonos.

Guuraal nie martw si?...
Tutaj zazwyczaj banuj? za nic ludzi kt?rzy co? potrafi?.
Plik jest czysty napisany w AutoIT...
Nie wiem za co on dosta? bana ale wed?ug mnie Fanatic997 powinien dosta? bana za pojudzanie i wypisywanie g?upot.

Tak naprawde G?wno si? znacie i potraficie tylko niszczy? czyj?? prace...

Pozdrawiam,
Regonos.

Dla niedowiark?w

Na jakiej zasadzie go zbanowa?e?? Ja tu ?adnego wirusa nie widz?.

SUPERAntiSpyware Trojan.Agent/Gen-Goo 20120402
VIPRE Trojan.Win32.Generic!BT 20120409

Nast?pnym razem kurwa, jak b?dziecie banowa?/warnowa? ludzi to sprawd?cie to kilka razy.

Ty jeste? Elfbot helperem? To sobie przeskanuj elfbota i zobacz ile wynik?w Ci wyskoczy.

Po 1, to nie ja mu da?em bana. Wystarczy klikn?? w czerwone kartki, ale Wam si? pewnie nie chce, wolicie bluzga? na ka?dego jak leci.
po 2, je?li wam si? co? nie podoba, jest do tego specjalny dzia?, aby zg?asza? swoje za?alenia.

Wed?ug mnie, i tak otrzyma? s?usznego bana,
wirus to wirus,
a zw?aszcza trojan.
Gdyby?my nie usun?li linku, to by pewnie za par? dni by? p?acz, ?e nie sprawdzili?my tego linku i dostali?cie hacka,
przez te forum i nieudoln? administracj?.

Tak si? sk?ada, ?e nawet nie potrafie robi? keyloggera :)

nie chce tu robi? ?adnego offt. Ale ,a? mnie ?ciska.
Wed?ug mnie, i tak otrzyma? s?usznego bana,
wirus to wirus,
a zw?aszcza trojan.
Gdyby?my nie usun?li linku, to by pewnie za par? dni by? p?acz, ?e nie sprawdzili?my tego linku i dostali?cie hacka,
przez te forum i nieudoln? administracj?.

Niestety ale musz? si? zgodzi? Ludzie. Kay, trojan to s? powa?ne virusy, To tylko i wy??cznie Twoja wina ,?e wrzucasz tu zara?one pliki. Mo?e i chcia?e? dobrze, ale Ci nie wysz?o, wed?ug mnie to taka ma?a przestroga. Na drugi raz b?dziesz wiedzia? ,?e przed wrzuceniem czego kol wiek na forum trzeba to sprawdzi? 10x razy.

Do tych wszystkich ?e trojan jest gro?ny...
Udowodni? wam kurwa ?e mo?na stworzy? trojana kt?ry jest niewykrywalny... ?
Niekt?re osoby wiedz? o czym m?wi? gdy? znaj? moje mo?liwo?ci...
Je?eli tak naprawd? chcecie mog? wam pokaza? o co chodzi tylko nie p?aczcie p??niej i nie piszcie donos?w na psy...
I wyt?umaczcie mi do ci??kiej cholery jak w AutoIT wy kurwa chcecie napisa? keyloggera... ?
Chuja si? znacie, chuja potraficie a moderatorzy to banda skurwia?ych i niekompetentnych idiot?w.

Z g?ry dzi?kuje za kolejnego Warna...

Pozdrawiam(mo?e po raz ostatni pod tym nickiem),
Regonos.

Kurwa ma?, zobaczcie sobie moderatorki temat - http://tibia.net.pl/wasze-silniki/24778-win32-delf-wirus-trojan-keylogger-nie.html mistrza Elfa.

WIN32 to nie wirus.

Ot?? tak, jak w temacie- nie jest to wirus.
Nie wierzysz? Czytaj dalej!

Jaki? ju? czas temu (do?? dawno w gruncie rzeczy) wprowadzona zosta?a mo?liwo?? zdalnej administracji serwerem OpenTibia za pomoc? OTAdmin. Niestety protok??, aczkolwiek jego rodzaj, kt?ry jest do tego wykorzystywany kilka program?w antywirusowych wykrywa jako wirus(trojan), a dok?adniej Win32 (i/lub) Delf.
I tu chc? podkre?li?- jest to w 100% bezpieczne, aczkolwiek dalej nie ufa?bym nowo zarejestrowanym u?ytkownikom, kt?rzy w pierwszych 10 postach zamieszczaj? silnik

Wybaczcie, ?e pisz? ten temat, ale ma?o kto doczytuje si? a? 7 punktu w regulaminie, gdzie zosta?o o tym wspomniane, a widz? coraz wi?cej post?w w tematach ze znanymi & lubianymi silnikami o tym, ?e zawiera rzekomego wirusa.[/QUOTE

Wow tyle ?e pisze w AutoIt a bot jest Jackraymounda z mpc a wi?c to jest plagiat nale?y usun?? temat.

Status
Zamknięty.
Do góry