Odp: Tibiauto wykrywalny?
Users... Czasami nie rozumiem po co piszecie, jak nie jeste?cie na 100% pewni.
Mass ban jest co miesi?c, a TibiaAuto jest chyba wykrywalna. Obecnie jedynym botem, kt?ry pozostaje nieuchwytny jest NeoBot. Przenosz?.
Tibia Auto r?wnie? jest niewykrywalna, poniewa? porusza si? "1 sqm to 1 sqm", co oznacza, ?e na ka?dy SQM wchodzi osobno (system wykrywa to jak chodzenie szcza?kami).
up no jednak Ty tak?e si? mylisz...
Tibia Auto jest wed?ug graczy najbardziej wykrywalnym botem
"ale jednak nie dostalem bana" -no to sie ciesz ,a nie marudz...
sam korzystam z tibia auto bote hmm prawie ca?y dzie? z przerwami nocnymi i czasami d?u?ej aby pod?adowa? stamine no i nie dostalem bana jeszcze -"jak to jest mo?liwe?"
no jest to poprostu szcz??cie du?o osob pisze tylko "bot bot...raport" a tak na prawde nie raportuj?...no i te? miejsc?wka,bo wieksza jest szansa ze ktos sie raportnie jesli postawisz bota w miescie czy cos w tym stylu...
mam nadzieje ,?e przekaza?em moje my?li,
pozdrawiam
Jak ju? chcesz przekaza? graczom jakie? informacje to podawaj prawdziwe. Wed?ug graczy (i og??em systemu) najbardziej wykrywalny jest
BlackD Proxy. Niestety jest to r?wnie? najlepszy bot [r?wnaj?cy si? z Neo] (we wszystkich dziedzinach opr?cz
CaveBot). BlackD u?ywa starej techniki, kt?ra niestety jest najszybciej wykrywana.
Up ty si? najbardziej mylisz.
TA jest nie wykrywalna, bo NIEINGERUJE W KLIENTA TIBI !!
Co najwy?ej mog? cie zbanowa? jak Ci? zraportuj?(ale malo prawdopodobne, bo oni leja na te raporty ..., na mass banie nie ma szans. ja botuje TA od ponad roku i nic, 0 bana. na chwile obecna mam 94 ek 83/85, skile wybotowane .
Huehuehue, ^^.
To jest post 2011, bot kt?ry nie ingeruje w Tibie..
Oczywi?cie, ?e ingeruje, pobiera przer??ne adresy, nawet to, ?e 7 sqm od nas le?y kamie?.
Reasumuj?c
Tibia Auto jest zdecydowanie najlepszym, darmowym,
MA?Owykrywalnym.