Tibijczycy lubi? pi?k? no?n?

Status
Zamknięty.

Demeroth

Forum friend
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
75
Ogl?da?e? fina? Ligi Mistrz?w 27 maja? Pracownicy Cipsfoty ogl?dali.

Sporzenie na nasze statystyki on-line m?wi?, ?e ogl?dali?cie. Oczywi?cie, w ten dzie? dzielili?my nasze radosne podniecenie. Do?wiadczyli?my nag?ego spadku graczy on-line oko?o 20.45, akurat wtedy zaczyna? si? mecz. Podczas przerwy mi?dzy po?owami zanotowali?my ponowny wzrost, lecz podczas drugiej cz??ci spotkania, liczba zn?w spad?a.

Pomimo, ?e by? to mecz mi?dzy dwoma Europejskimi zespo?ami, mogli?my dostrzec taki sam spadek graczy na ameryka?skich serwerach. Jak wida?, fani pi?ki no?nej s? na ca?ym ?wiecie, r?wnie? w Tibii.

Grajcie Fair!
Wasi Community Managers

Odp: Tibijczycy lubi? pi?k? no?n?

Nie by?o ju? przypadkiem takiego tematu? I przypadkiem nie znalaz? on si? w koszu? ;>

Ja wiem czy tak lubi?, to tylko nieznaczny procent wszystkich graj?cych ludzi. I tak pewnie to byli Ci "normalniejsi", czyli tacy graj?cy dla zabicia czasu. :d Nie no?-lajferzy. Jednak fakt, faktem liczba ludzi spad?? co oznacza, ?e jednak liga mistrz?w odci?ga ludzi nawet od takiej fanatycznej gry jak Tibia.

Pozdrawiam.

edit: Always jak o 14:48 to 4 godziny. Bo Demeroth o 18:46 za?o?y? sw?j. ;]

edit2: Zdaj? mi si?, ?e chyba Nemo w z?ym dziale umie?ci? ten news. ;]

Ostatnia edycja:

Dzisiaj, 14:48
Temat Nemo.
Tw?j temat zosta? za?o?ony o 2h p??niej. Czemu tw?j zosta?, a tamten jest w koszu ?
Niesprawiedliwo??...

C??, sam porzuci?em tibi?...

no w?asnie niech si? Demeroth wypowie my?la? ze nie zauwa?ymy

A co to tematu to nie gra?em w tibie wola?em mecz ogl?da?

Ten temat jest z Hunted.pl:curse:
Jak ja skopiowa?em posta to mnie tak opier**lono ze ch**....

@up
Nie opier**lono ze ch**, tylko dosta?e? warna za plagiat.

@Demeroth
Temat by? napisany przez Nemo. Umie?ci?em go w koszu, bo nie poda?, ?e u?ytkownik 'Yoda' na hunted.pl to tak na prawd? on. Demeroth, je?eli by?by? na tyle mi?y, to bardzo bym prosi?, ?eby? ten temat skasowa?, i przywr?ci? z kosza temat Nemo, bo ja nie mam do tego uprawnie?.

A ?eby nie by?o offtopu, nie dziwota, ?e wi?kszo?? mecz ogl?da?a, skoro ca?y czas by?o o tym tr?bione w telewizji. Jakby na to nie patrze?, pierwsze p?? godziny meczu, to by? prawdziwy kunszt ;>

Regards
Seylit

Fajnie wida? jak by? mecz to liczba ludzi online spad?a, a w czasie przerwy znowu przyby?o i potem znowu spad?a... :P

Seylit & Demeroth
Mi 2 minuty zaj??o dowiedzenie si?, ?e Nemo i Yoda to ta sama osoba. :/

@topic
Sensacja, to by by?a, gdyby wszyscy tibijczycy odeszli od komp?w na fina? Roland Garros :x. Pi?ka no?na to tak popularny sport, ?e w sumie nic dziwnego, ?e taka frekwencja przed telewizorami by?a ; )

niezle coraz wiecej osob gra

#up - Spam
Jeste? nowy wi?c bez warna.

#topic
Sam ogl?da?em mecz, liczy?em na ManU. Szkoda,?e przegrali =(

Ja tam wola?em gra? w tibie ;p Wszyscy bluzgali na trade xD

No ta wiadomo?? mnie pocieszy?a wiemy chocia?, ?e mog? odpu?ci? sobie gr? by zaj?? si? czym? stosownym w tym przypadku jest to pi?ka no?na, jakby nie patrze? to ka?dy z ciekawo?ci ogl?da nawet mecze: Niemiec, francuz?w, Holendr?w.

Faktycznie du?o ludzi ogl?da mecze itp. np ca?a szko?a by?? za Menhesterem(nie wiem jak to si? pisze) tylko kilka os?b za Barc?. I okaza?o si? ?e 2:0 dla BARCY! BARCA! BARCA! BARCA! :D:D:D:D Ca?a szko?a potem o tym tr?bi?a i zapewne tibia te? ;p

No ?adnie, ja osobi?cie r?wnie? odszed?em od komputerka w tym czasie. Trzeba przecie? troch? odpocz?? od nudnego PC'ta. Wida? przynajmniej, ?e jeszcze nie wszyscy s? uzale?nieni a wa?ne wydarzenie mo?na sobie obejrze? nawet jak si? nie lubi footballu.

Mo?e i lubi?. Ale w sumie nie ka?dy tak zrobi?. Dalej by?o du?o os?b zalogowanych. ;P

Rzeczywi?cie tam z kilka procent mniej gra?o i odrazu news robi?? Chyba nie maj? wed?ug mnie ju? co pisa? ;p

Tibijczycy lubi? pi?k? no?n? Woow my?la?em, ?e ju? im Tibia w ?bach poprzewraca?a caly czas tylko update z Tibii 8.41 na 8.42 teraz juz z 8.42 na 8.50 czekam tylko a? im odbije i zrobi? Tibie 3D bo pono? mia?a by? ... To tyle Elo.

Zawsze sie znajda ludzie,ktorzy nie lubia ogladac pilki noznej

xD
Tibijczycy juz tak maja...
Tez lubie Pilke!:up:

Status
Zamknięty.
Back
Do góry