• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Tibiopedia.pl wyda?a nowy artyku?.

Status
Zamknięty.

Astobales

Advanced User
Liczba reakcji
110
Jak widnieje na tibia.com :

Promowana przez nas strona Tibiopedia.pl, opublikowa?a dzisiaj artyku? na temat nadu?ywania si?y, zach?ca te? graczy do dyskusji na ten temat. Artyku? jest ju? dost?pny na stronie w j?zyku angielskim oraz polskim, sprawd? Tibiopedia.pl aby dowiedzie? si? wi?cej.

Odp: Tibiopedia.pl wyda?a nowy artyku?.

Tak. Tibiopedia coraz bardziej si? rozkr?ca. My?l?, ?e jeszcze troch? i b?dzie tak znana jak t.pl : ]

@Down
Yyyy... Japa? Nie ma nic wsp?lnego, to dostane warna, chcesz to zg?o?, ale debil to jeste? ty.

Po 2:
Ja jestem nabijaczem? Sp?jrz na swoj? sygnatur?.

Ostatnia edycja:

Hyh, jest to dosc dobry artykul, ale widac ze ci ludzie nigdy nie grali postaciami z levelem 200+..
Kiedy ma sie taki level, i jest sie liderem gildi, no i oczywiscie jest to swiat pvp, i inni gracze walcza z toba, to trzeba sie jakos utrzymac..

Tak. Tibiopedia coraz bardziej si? rozkr?ca. My?l?, ?e jeszcze troch? i b?dzie tak znana jak t.pl : ]
Kurwa! Czy ja moge wiedziec co to ma wspolnego z artykulem?... Jak chcesz nabijac posty, to chociaz debilu przeczytaj cos, a potem dopiero pisz..

Yyyy... Japa? Nie ma nic wsp?lnego, to dostane warna, chcesz to zg?o?, ale debil to jeste? ty.
Po 2:
Ja jestem nabijaczem? Sp?jrz na swoj? sygnatur?.
A co ma do tego kurwa moja sygnatura? Ty maly pierdolcu. Ogarnij sie! "Japa" ?! Co ty kurwa masz 7 lat?... Przestan nabijac posty pajacu~!

Btw. Flaay to taki napinacz i nabijacz post?w w jednym nie przejmujcie si? on tak naprawde ma 9 lat ;x
Aha. Fajnie. I wyzywa mnie od 9 latka 15 latek ktory pije & pali, udaje kozaka a dalej jest dziewica!~

@Edit: Taa Flaay napinaczu i m?wi to 20 latek kt?ry ma dziewczyne a dalej jedzie na r?cznym -dziwne? hhaah xD
Pjontka Zjom! Ale mi pojechales! Ty mozesz jechac tylko na 'recznym' :)

Ostatnia edycja:

#Flaay
Spokojnie =)
#topic
No w sumie artyku? nie jest z?y, dobrze napisany i bardzo fajnie si? czyta, a nawet wasza praca przybli?y?a mi niekt?re fakty i zjawiska.

Artyku? niez?y nawet fajnie si? czyta :)
Btw. Flaay to taki napinacz i nabijacz post?w w jednym nie przejmujcie si? on tak naprawde ma 9 lat ;x

@Edit: Taa Flaay napinaczu i m?wi to 20 latek kt?ry ma dziewczyne a dalej jedzie na r?cznym -dziwne? hhaah xD

@Edit2 : Te Czfurka ;x pogadamy za 5 lat Kozaq :D

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry