Tnet RL photos 2012!

Status
Zamknięty.
Odp: Tnet RL photos 2012!

Filmik wyszed? ca?kiem fajnie, miejmy nadziej?, ?e przed ko?cem 2012 powstanie jeszcze jeden i wi?cej user?w wy?le swoje zdj?cia w tym i ja... :/
Muzyka przypad?a mi do gustu, ciekawe intro, gz Dubler.

W 2009 jeszcze wszyscy byli tacy mali, a tu wida? r??nic? w chuj. Tylko Beoska taka sama.

Filmik od strony technicznej nie podoba mi si?, nie wiem dlaczego nie szed?e? starym zwyczajem kolorowania nick?w w kolorze ich rang i u?o?enia od najwy?szej. Tak wygl?da?oby to ?adniej.

Btw.
Nie piszcie post?w typu "oo nawet moja morda jest".. Skoro wys?a?e? poprawnie zdj?cie to dziwne, ?eby nie by?o.

Raz.
Masz racje, czy to moze nie przypadkiem wina forum? Zamiast miec nowych mlodych uzytkownikow to sie trzymaja ci sami starzy... To pokazuje, ze ten rozwoj i przyciaganie nowych ludzi jest srednim wypalem.
Dwa.
Kolory sa, niektore, widzialem tam ze 2 czy 3 zielone nicki, poza tym i tak malo bylo kolorowych... A posortowane alfabetycznie to tez dobre. Przynajmniej nikt nie bedzie narzekac, ze moderatorowie sa lepsi albo, ze jest uzytkownikiem a jest pozniej w filmiku niz inny uzytkownik... Nie potrzebna hierarchia.
Trzy.
Rozne sa przypadki.
Sco wyslal i go nie ma. Ja wyslalem, i nie wiem czy mozna to nazwac, ze jestem w filmiku... No ale nie wazne, rozne sie rzeczy dzieja. Dla mnie to tam bez roznicy. I nic wielkiego sie nie stalo...

@top
Niby duzo ludzi i malo, serio.
A od strony technicznej srednio, w sumie nic specjalnego, no ale tez co lepszego mozna zrobic z takim czyms, strasznie ogranicza autora w pomyslach i realizacji, bo przeciez wszystko musi byc ladnie widoczne wiec bez kombinowania musi byc.
No i jak pisalem wczesniej, lajtowa muzuka ktora moim zdaniem pasuje. Dlatego filmik jest dosc dobry.

podajcie tytu? tej piosenki co w tle idzie!!!

Ciezko wejsc na youtube i sprawdzic czy nie jest podany?
asdsw.jpg

Kurwa, nie zd??y?em nades?a? fotki. :(

Chuj tam z wykonaniem, wa?ne, ?e Ci si? chcia?o, jest dobrze.

Kikimora na tym zdj?ciu to gdzie Ty jeste?? :D To jakie? do w?asnej interpretacji?

Kate S si? zmieni?a strasznie od 09 fotos, tyle zauwa?y?em. ;d

Ostatnia edycja:

Kurwa, nie zd??y?em nades?a? fotki. :(

Chuj tam z wykonaniem, wa?ne, ?e Ci si? chcia?o, jest dobrze.

Kikimora na tym zdj?ciu to gdzie Ty jeste?? :D To jakie? do w?asnej interpretacji?

Kate S si? zmieni?a strasznie od 09 fotos, tyle zauwa?y?em. ;d

Ja jestem poza ekranem... Na gorze.
Z tego co mowi Dubler to w vegasie jest dobrze a porenderingu sie przesuwa wszytko i takie cos wychodzi. Ja tam nie wiem, moze mnie nie lubi i nie chcial mnie w filmiku wiec tak to zrobil specjalnie? Albo za duze zdjecie, wkoncu ono mialo 4,600x3,500 px xd Za slaby komputer do renderowania filmikow z takimi zdjeciami, albo jakas trefna wersja vegasa ktora nie ogarnia...Ale co tam, wazne, ze jestem, a przynajmniej moja dlon.

@kikimora
mog? Ci wys?a? dow?d ?e w vegasie jest poprawnie i za nic nie mog? zrozumie? czy przy renderowaniu HD czy 4:3 i tak si? przesuwa. Nast?pnym razem odpale skrypt ustawiaj?cy tak? sam? wielko?? wszystkim obrazkom i b?dzie po problemie.

Good job. Oryginalne przej?cia, dobrze dobrana muzyka, og?lnie kawa? dobrej roboty. Dodatkowy plus za szybko??. Je?li chodzi o osoby na filmiku to faktycznie ci??ko nie zauwa?y? zmian w aparycji wi?kszo?ci ludzi (m?j Bo?e, Killer Queen, to naprawd? Ty?~). Zainteresowanie eventem by?o jakie by?o, ale Dubler podszed? do pracy profesjonalnie i efekt ko?cowy nie ust?puje poprzednim filmikom. Leci reput.

Dobre wykonanie, muzyka.
My?la?em, ?e b?dzie mniej ludzi.

btw.
Acta zablokuje ?cie?k? d?wi?kow?!

@kikimora
mog? Ci wys?a? dow?d ?e w vegasie jest poprawnie i za nic nie mog? zrozumie? czy przy renderowaniu HD czy 4:3 i tak si? przesuwa. Nast?pnym razem odpale skrypt ustawiaj?cy tak? sam? wielko?? wszystkim obrazkom i b?dzie po problemie.

Nie no przeciez sobie zartuje, jest lajtowo. Troche szkoda, ze tak wychodzi, ale co zrobic. W nastepnym filmiku pewnie bedzie lepiej xd

@Kikimora

Ja wgl na pocz?tku my?la?em, ?e to Ty w w?zku ; )

Szkoda, ?e tak ma?o zdj??, wida? coraz mniejsze zainteresowanie czymkolwiek na tym forum, smutne :<

Film filmem ale....kiedy b?d? te punkty -_-?

Ja tam nie b?d? si? bi? o pkt, bonie jestem dzieckiem kt?re si? podnieca jak ma ich wi?cej. Ale Wiele os?b w?a?nie wys?a?o foty po to aby dosta? te pkt. Wi?c prosz? aby organizator by? s?owny. A Kikimory nie s?ucha? :D

Jestem dzieciaczkiem neo i pragn? punkt?w reputacji kt?re mi obiecano za udzia? w tym mand?urze ! ! Grrrr !

?artowa?em ja te? czekam na punkty!

Chyba mi w ko?cu podklej? ostrze?enie za to nabijanie post?w... ;/

Tak jak myslalem, wiadomosc o punktach byla tylko aby nas naciagnac do wyslania zdjecia.
Pozdrawiam <3

Kolejny minus dla Tibia.net.pl

Ostatnia edycja:

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! JA NADAL PAMI?TAM !

Status
Zamknięty.
Back
Do góry