What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Top 15

Status
Not open for further replies.

Luffkay

Senior User
Reaction score
31
Cze??, chcia?bym Wam podsun?? co? z starego stylu, przed aktualizacj?. Mogliby?cie wprowadzi? zn?w Top 15 na dole strony? Jest to bardziej przydatne ni? te posty po prawej stronie, te s? ma?o zauwa?alne itd, i trzeba szuka? po ca?ym forum czy kto? odpowiedzia? na tw?j temat, czy nie.

Mathero

Advanced User
Reaction score
11
Odp: Top 15

By?o to pami?tam te? po aktualizacja, ale chyba jak z aktualizowali nowsz? wersj? vb, to chyba plugin si? wy??czy?, a nie mieli danych do ftp ?eby zainstalowa? nowy ;d.

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667

Raz, ze ta sprawa byla poruszana juz wiele razy.
Byla poruszana, zawsze ten sam problem, wgranie pluginow i innych rzeczy. Teraz moze bedzie troche inaczej w zwiazku ze zmianami na forum. Jednak na wszystko trzeba poczekac. Nie da sie naprawic w momencie calego forum.

Dwa, ze nie do konca potrafisz obslugiwac forum. :)
Po prawej masz liste ostatnich postow. Ale jesli tego nie lubisz:
W swoim profilu mozesz przegladac tematy ktore subskrybujesz, tak samo fora ktore subskrybujesz.
Wlasciwie, zeby przegladac to co cie interesuje i to co napisales, w ogole nie musisz przegladac glownej strony forum. Wystarczy wejsc w odpowiednie miejsce. Czyli panel kontrolny uzytkownika(przycisk ustawienia po prawej stronie na gorze).

@edit
Moje niedopatrzenie, nie napisalem tego o co mi chodzilo do konca.
O postach po prawej napisales, ale o subskrybowanych watkach w panelu kontrolnym uzytkownika nie wspomniales, jak dla mnie jest to wygodna forma przegladania forum.

Last edited:

Luffkay

Senior User
Reaction score
31

Kikimora, nie chc? robi? spin, ale przecie? napisa?em o postach po prawej stronie.

Mathero

Advanced User
Reaction score
11

Raz, ze ta sprawa byla poruszana juz wiele razy.
Byla poruszana, zawsze ten sam problem, wgranie pluginow i innych rzeczy. Teraz moze bedzie troche inaczej w zwiazku ze zmianami na forum. Jednak na wszystko trzeba poczekac. Nie da sie naprawic w momencie calego forum.

Dwa, ze nie do konca potrafisz obslugiwac forum. :)
Po prawej masz liste ostatnich postow. Ale jesli tego nie lubisz:
W swoim profilu mozesz przegladac tematy ktore subskrybujesz, tak samo fora ktore subskrybujesz.
Wlasciwie, zeby przegladac to co cie interesuje i to co napisales, w ogole nie musisz przegladac glownej strony forum. Wystarczy wejsc w odpowiednie miejsce. Czyli panel kontrolny uzytkownika(przycisk ustawienia po prawej stronie na gorze).

@edit
Moje niedopatrzenie, nie napisalem tego o co mi chodzilo do konca.
O postach po prawej napisales, ale o subskrybowanych watkach w panelu kontrolnym uzytkownika nie wspomniales, jak dla mnie jest to wygodna forma przegladania forum.

W sumie ja sam bym chcia?, ?eby ten plugin zosta? zainstalowany, jest to o wiele wygodniejsze, a ?eby zobaczy? co? w kolumnie po prawej stronie, to trzeba nie?le wyt??y? wzrok ?eby co? zobaczy?.

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667

W sumie ja sam bym chcia?, ?eby ten plugin zosta? zainstalowany, jest to o wiele wygodniejsze, a ?eby zobaczy? co? w kolumnie po prawej stronie, to trzeba nie?le wyt??y? wzrok ?eby co? zobaczy?.

Sam tez lubilem statystyki, nie tylko ja, wiele osob je lubilo.
Nie mowie, ze ich nie bedzie, lub ze sa calkowicie zbedne. Ale jakos sobie radzic trzeba, dlatego tylko podsuwam metody radzenia sobie w ciezkim czasie jaki mamy, przynajmniej do momentu kiedy wszystko bedzie "ok"(o ile bedzie).

Luffkay

Senior User
Reaction score
31

Przyda?a by si? tutaj opinia jakiego? admina, kogo? kto jest kompetentny do tego, bo nasze posty s? w sumie tylko "gdybaniem".

Mathero

Advanced User
Reaction score
11

Przyda?a by si? tutaj opinia jakiego? admina, kogo? kto jest kompetentny do tego, bo nasze posty s? w sumie tylko "gdybaniem".

Jak Rebuild wejdzie, to na pewno si? wypowie ; - ].

Reaction score
188

Osobi?cie, podoba mi si? panel po prawej stronie forum gdy? mo?na go wykorzysta? w wielu celach i jest o wiele bardziej widoczniejszy dla nowych u?ytkownik?w / go?ci, ni? ma?e okienko na samym dole strony.
Pomimo to, jestem za dodaniem tego pluginu nawet dla samych statystyk.

Pozdrawiam

Xinum

Never Give Up!
Reaction score
64

Powiem tak rozmawiali?my na ten temat na konferencji, lecz bez zainstalowanego pluginu statystyki si? nie pojawi?. Wszystko z czasem b?dzie na forum wraca?o do normy oraz pojawia?y si? poszczeg?lne rzeczy i te nowe i stare. Pojawi si? dla Was informacja, co zosta?o dodane. Wi?c teraz pozostaje tylko czeka?..

Status
Not open for further replies.