• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Tr?jk?cik z Nebuli ...

Odp: Tr?jk?cik z Nebuli ...

Graty Krzy?ku !
co? ?wie?ego :D

uo0001rv.jpg

Sevith, kiedy robisz screena, a nie chcesz pokazywac swojego nicku, to wcisnij ctrl + n.To taka rada ?eby? nie musia? w paincie malowac xD:D.

@topic.

S? screeny, s?.
Pacca b?d? mia? dopiero na rozpocz?cie roku szkolnego, poniewa? teraz nie mam za bardzo kasy, przejeba?em na melan?e i inne sprawy...
freez.png

71727916.png

Sev~ ukrywasz nick a koledzy napisali w temacie tw?j nick. ?ycz? ma?o hack?w i zgon?w, wi?cej fotek i zam?wcie pacca bo screeny ?mierdz?.

dzisiaj zam?wi?em paka przez allegro i nie chc?c zbija? staminki pomaga?em Sevithowi w skilach przy czym wpad?o ponad 2 m lvl​

uo0001.jpg

uo0002p.jpg

uo0003.jpg

No widz? Polnix pe?en zapal do gry : ) dojdzie pacc to na pewno b?dzie ciekawie ; D hmm teraz mi pozostaje ?yczy? Ci hmm.. dobra nie b?d? zapesza? ile wbijesz tyle b?dzie xd

sida no to si? szykuj na 90 ciekawy dni ...
[fota tygodnia :D]​

uo0004.jpg

Ja PACC b?d? mia? dopiero po wakacjach, zreszt? ju? pisa?em dlaczego.

No to ch?opaki szykuje si? niez?a jazda ^.- powodzenia, ja robie new chara, bo tamten ma hunta za tego 31 sorca, kt?rego ubi?em na afku, 3majcie si?.

Fakt, trzy strony raptem si? uzbiera?y, ale to raczej przez PACC Polnixa, bo reszcie chyba odesz?y ch?ci do gry, albo po prostu nie maj? czasu wrzuca? skrin?w tak cisn? z lvl :P

Nie gramy poprostu ju? na tym serverze, dlaczego? Nie wa?ne, ju? tu screen?w nie ujrzycie.

Tak wi?c temat upad?, cya.

Co si? dziwi?, prawie wszystkie takie tematy upadaj?, a wi?c i ten nie wyszed? poza norm? i te? si? ch?opakom odechcia?o gra?. ^^

Do góry