Nie no ja bym si? z deka zdenerwowa? na miejscu tego kolesia co pad? ...
Tyle czasu si? meczy? kasy sporo straci?i w ostatnim mom?cie pad? ...
A anhi cud ?e wog?le przesli.
Zdeterminowani ludzie
LOoooooOL uh mu si? sko?czy?y xD troche bym si? wnerwi?. Ze 50k posz?o w ch*j ;( Szkoda mi tego kolesia. Mam na dziej?, ?e nast?pnym razem pujdzie mu lepiej.
Heh nie wiem czy zauwazyliscie ale ten czas jest zrobiony dla 'jaj'
"30 minutes later" a roznica w uh'ach jest tylko 25 pozniej 1h~ later a uh'?w ma niewiele mniej. Wiec troszke chyba z tym przesadzili, nawet knight poradzi sobie z dwoma demonami w krotszym czasie niz 1h a tu 2h niby.
Dla pana kt?remu braklo kilku run~ , co? wsp??czucie
No... niestety uda mu si? nast?pnym razem. Chocia? na pewno by? ju? drugi raz na Anhi. Szkoda, nie pad? by gdyby bloker wali? Demony. Jedno bp uh wi?cej i by si? cieszy? nagrod? wart? 1kk-+ Straci? oko?o 120k (Aol + Uhy).
Nie mo?na te? zapomnie? o do?wiadczeniu i skillach.
Nie no ja jak robi?em Anni to combo takie wpada?o ?e ma?o nie pad?em ale co tam 1 osoba kiedy? widzia?em team co wszyscy padli bo bloker pad? pierwszy
a ?e by?o 2 druid?w 1 mag i 1 knight to ju? pech
prosze
You do not have permission to view link please
Log in or Register
Ten filmik jest lekko "naci?gany" 2h robi? anni to lekka przesada chocia? nie takie przypadki widzia?em Ale mniejsza o to kole? mia? pecha i musi szuka? nowego Teamu
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.