• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Transformice-Tadeuszmuzyk

Babaluga

User
Liczba reakcji
2
Witam, opisz? jakie jaja si? dziej? w grze Transformice. Opisz? po kr?tce t? gr?. Jest to gra w kt?rej chodzi si? myszk?, i trzeba z?apa? serek i wsadzi? do norki.
Mysz zdobywa lvl, i mo?e kupi? sobie futerka i ubranka. Gra zarabia ze sprzeda?y truskawek.

Co tam si? dzieje? Obserwuj? sytuacj? od jakiego? czasu. W TFM pojawila si? grupa myszek, myszkowych illuminatow kt?rzy chc? przej?? kontrol? nad TFM.
Promuj? oni myszk? o nicku Tadeuszmuzyk. Tadeuszmuzyk w zawrotnym t?pie sta? si? s??wny niemal na ca?e transformice. Ma tylko 11 level, a jest baaardzo znany.

Jest on znany g??wnie z hejt?w i nienawi?ci do niego. Tadeuszmuzyk to jaka? nienormalna myszka :DD

Has?o jego fan?w to;
In Tadeuszmuzyk We Trust.

Blogi kt?re to opisuj?:

xDDD ?miecham z tej akcji

Odp: Transformice-Tadeuszmuzyk

No dobra, gierka fajne na nudne wieczory, ale zebysmy sie zrozumieli :D to jest reklama gry, czy moze tego Pana Tadeusza?

Powiem tak. Od jakiego? czasu gram w t? gr?, ?eby zaj?? czym? palce. Ju? jaki? czas temu chcia?em napisa? o tej grze, ale widz?c akcj? z Tadkiem doszed?em do wniosku ?e napisz? o tej grze i jednocze?nie poka?? co? zabawnego. Wg mnie jest to zabawne, ale trzeba przyzna? ?e Tadek ?wietnie ztrollowa? spo?eczno?? TFM.

Ja dopowiem zdanie, ?e nie mo?na nazwa? go "s?awnym" to tylko on tak m?wi, z tego co mi wiadomo ma 8 lat i sobie co? ubzdura?, nwm, mo?e jest na co? chory, jednak jedno jest pewne, ?e no powiem lekko znany sta? si? przez rozpisywanie wszystkim na priv "jestem s?awny", nikogo nie hejtowa?, dopiero p??niej jak zacz?li go wy?miewa?. Tyle powiem ;p ~Bartusra z tfm :D

Nie wiem jak doszed? do slawy, ale zawsze gdy wejde na cafe to widze pierdyliard temat?w o Tadeuszu xD, a gdy wejde na room 1 po 23 ( bo zazwyczaj wtedy wchodz?) to widz?: Tadeuszmuzyk szmata!!!
Tadeuszmuzyk cipa!!! albo Jak smiesz obra?a? Tadka:D

Tak jak m?wi?em, nie wiem jak doszed? do s?awy. Mam to gdzie?:D po prostu opisuje zabawn? sytuacj?.

najzabawniejsze to jest to ze tadeuszmuzyk i ci co o nim pisza to jedna i ta sama osoba ktorej sie nudzilo i postanowil zrobic shitstorm i wchodzi na kilkanascie kont na raz i pisze na cafe codziennie

By? mo?e ma multikonta, tego nie wiem. Ale wiem ?e jest du?o myszy w przedziale lvlowym 50-80 kt?re spami? na cafe: In Tadeuszmuzyk We Trust.
W?tpie by Tadeuszowi uda?o si? wbi? kilkadziesi?t kont z 10-20 lvlem i kilkana?cie z 50-80 lvlem.
By? mo?e on u?ywa multikont, ale jest te? wiele myszy kt?re go popiera.

Ja pierdole, albo si? na?pa?em, albo serie ten temat to jaka? paranoja.

Do góry