• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Trawa i rap.

Status
Zamknięty.

Forseti

Senior User
Liczba reakcji
82
Hej koledzy i kole?anki. Temat b?dzie dotyczy? rapowania/hip-hop. Og?lnie napisze moj? dzisiejsz? historie dnia w skr?cie.

Z
koleg? je?dzili?my i nast?pnie bawili?my si? troch?, czyli troszk? alkoholu. Potem by?o coraz lepiej i w ko?cu zapalili?my to co zakazane w naszym pierdo***** kraju. I wracaj?c do domu zacz?li?my z kumplem teksty nawija?.
I oto co po zjaraniu uda?o nam si? aktualnie utworzy?:

1. Nie mamy kielona
bo wole gibona.
Uderza do g?owy
jak woda zm?cona.
To ona
ta pani wiruje w mojej g?owie.
Nie wiesz co masz zrobi??
ona Ci to powie.
W tym s?owie
zawarte wi?cej ni? w tonie stafu.
Ej ch?opaku!
dograj do tego tracku.

I to w?a?nie stworzyli?my aktualnie, jest co? wi?cej.
Chcia?bym teraz pozna? wasze opinie co s?dzicie, doda? co? od siebie i wiele wi?cej.

Pozdrawiam,
Forseti.

Odp: Trawa i rap.

Bo?e co za g? wno, we? ty si? lepiej za co? po?ytecznego.

Mam mn?stwo zaj??, wi?c za nic si? bra? nie musz?. To wczoraj wymy?lili?my id?c sobie drog?.

Bo?e co za g? wno, we? ty si? lepiej za co? po?ytecznego.

Wypowiedzia? sie wielki fan metaliki, kt?ra drze ryja w mikrofon i brzd?ka na gitarach.
Nie podoba si?, to nie komentuj.

Notka moderatorska:
Ile kawa?k?w mettalici s?ysza?e? w ?yciu?

A ile on kawa?k?w raperskich s?ysza? w ?yciu ?

Ostatnia edycja:

Wyobra? sobie, ?e kiedy? rapu do?? du?o s?ucha?em, zreszt? do dzisiaj czasami pos?ucham ostrego, czy innych dobrych polskich raper?w i nie jestem tak wrogo nastawiony do tego gatunku tak jak ty do metalu, po prostu uwa?am, ?e ten tekst nie ma jakiegokolwiek sensu. Najgorsze jest to, ?e coraz wi?cej raper?w robi tego typu g? wno, g??wnie przez te zacz??em s?ucha? troch? mocniejszych brzmie?. Je?li dla ciebie metallica to darcie ryja, to okej, masz prawo mie? takie zdanie, tak samo ja , ?e ten tekst to shit.

Te? czasami ujarany my?la?em ?e wymy?li?em co? zajebistego,nowego niesamowitego ale potem faza schodzi?a a to ju? takie fajne nie by?o.

Wyobra? sobie, ?e kiedy? rapu do?? du?o s?ucha?em, zreszt? do dzisiaj czasami pos?ucham ostrego, czy innych dobrych polskich raper?w i nie jestem tak wrogo nastawiony do tego gatunku tak jak ty do metalu, po prostu uwa?am, ?e ten tekst nie ma jakiegokolwiek sensu. Najgorsze jest to, ?e coraz wi?cej raper?w robi tego typu g? wno, g??wnie przez te zacz??em s?ucha? troch? mocniejszych brzmie?. Je?li dla ciebie metallica to darcie ryja, to okej, masz prawo mie? takie zdanie, tak samo ja , ?e ten tekst to shit.

Zgadzam si? z tym, ?e teraz rap to jest w wi?kszo?ci nawijanie o niczym, ale rap dzieli si? na mainstream i underground. Ten pierwszy, czytaj (Gural, Pezet, RPK itd.) nawijaj? o niczym i bez sensu, jednak pos?uchajcie sobie polskiego undergroundu (Bonson, Bisz, Laikike1, BNS) to zobaczycie, ?e rap to nie takie g? wno.

Wypowiedzia? sie wielki fan metaliki, kt?ra drze ryja w mikrofon i brzd?ka na gitarach.
Nie podoba si?, to nie komentuj.?
i87YRVpBkA8.jpg

Powie? si?. Widz?c takie debilne hipokrytyczne posty w?tpi? w gatunek ludzki. Jak mo?esz pisa? aby nie komentowa? tego co mu si? nie podoba samemu wcze?niej obra?aj?c muzyk? kt?rej nie lubisz?
Co fajnego jest w rapie, gdzie wszyscy nawijaj? o byle czym i pr?buj? uczy? ci? ?y??

jak na wymyslenie na spontanie to nie jest zle ale troche krotkie ;)

13 sekunda oddaje moje wra?enia po zapoznaniu si? z tym tematem :)

Status
Zamknięty.
Do góry