• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

triasot.pl - 1k lvl za jakiegos dobrego chara na otsie (stabilny ma byc silnk)

Status
Zamknięty.

Tupac

New User
Wlasnie chcem sie zamienic, ots ma okolo 150expa, ja mam 1k lvl ed, wszystkie outfity, 151 ml z zeczami atak to 132 (jestem na to p30 zcalego otsa pod ml), jestem w zajebistej guildie (Touch The Sky) od 666lvla, jak ktos wali mnie to ja poprostu do guildii pisze i mi ziomy pomagaja, narazie mamy war z Mystic Warriors wiec...ten cahr niema wyrobionego r keya, Char ma takze domka z zajebistymi zeczmi... Chcem sie go zamienic za jakiegos super chara na stabilnym silniku/otsie, i zeby tez eq mial i zeczy sms (jak cos takiego tam jest...), i zeby r keya char niemial albo za jakiegos super chara na rl (pvp) z eq bez r keya...teraz wam pokaze screeny...

JA SIE TAKZE ZAMIENIE ZA FUNORB.COM ACCOUNT (GRA:ARCANISTS, MA MIEC WSZYSTKIE CZARY I ACHIEVMENTS!!!!)

jak jestecie zainteresowani, msg na gg (507315) albo pm...

Odp: triasot.pl - 1k lvl za jakiegos dobrego chara na otsie (stabilny ma byc silnk)

oooo my?l? ?e b?dzie jaka? du?a cenka :D mo?e by? napisa? co chce? za hara...

Odp: triasot.pl - 1k lvl za jakiegos dobrego chara na otsie (stabilny ma byc silnk)

***UPDATED***

CHAR MA TERAZ ~1100LVL~ I ML 136 (20 NA TOP LISCIE) I CHCEM SIE ZAMIENIC ZA KNIGHTA NA TRIASOTS.PL ALBO ZA CHAR CHARA ALBO...ZA INNEGO ZAJEBSITEGO CHARA NA JAKIMS INNYM STABILNYM OTSIE!
2BP GN = 1GN = 100CC
I RESZTE MASZ TAM
:rolleyes:

JA SIE TAKZE ZAMIENIE ZA FUNORB.COM ACCOUNT (GRA:ARCANISTS, MA MIEC WSZYSTKIE CZARY I ACHIEVMENTS!!!!)

Mam postac na Orion ots 8.40 ,ots jest nowy najwiekszy lvl jest tam 290.
Mam postac 137 lvl paladin [najlepsza profa na ots] najlepsza kusza od 120 lvl'a bardzo duze hity jest tam troche kaski gdzies 500cc i jakies tam itemki.
Postac ma first assassin addon

***updated***
char ma teraz ~1100lvl~ i ml 136 (20 na top liscie) i chcem sie zamienic za knighta na triasots.pl albo za char na rl albo...za innego zajebsitego chara na jakims innym stabilnym otsie!
2bp gn = 1gn = 100cc
i reszte masz tam
:rolleyes:

***uwaga******uwaga******uwaga******uwaga******uwaga***

jeszcze jest temat wazny, piszcie na gg albo pm domnie jak jestescie zainteresowani, dzienx

pozdro

da?em mu pasy do nawet dobrej postaci na ots a on powiedzial zebym mu do tego kupil eq z sms shop bo inaczej mi nieda ja do niego ze nie bylo takiej umowy a ten mnie zablokowa?.......

TO jest niedojebana ku**....
Dalem mu passy on mi dal zle zmieni? has?o i ku*** wysz?a z gg..dobrze ?e zabra?em itemy z poostaci...bo to niedo*** dziecko!
Prosze o bana dla tego u?ytkownika!

Jak cos na triasie mam 1650 EDA Na sell jest w pierwszej 10 i jak serwer ruszy to moge wam wbic na to 2 czy 3 miejsce. Jest w najlepszej gildi na serwerze, recorvery keya niema ale idzie kupic wiec kupie ma duzo sms itemow itp itd jak cos to nie wiem na priv ;p mam rowniez 1200 ek i 1000 rp

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom