• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

triki na RookGaard

Status
Zamknięty.

Fabio10

User
Liczba reakcji
1
Czy s? jakie? triki na lepsze itemki na rooku ? Nop ?eby jak?? drog? i?? itp.

Odp: triki na RookGaard

Yyyy... Prosz? Ci?, aby? dok?adniej wyja?ni? o co ci chodzi. Itemk?w nie da si? zdoby? stoj?c w miejscu. Wiadome - je?li chcesz lepszy item, to albo idziesz na hunt, albo kupujesz. Je?li chodzi ci o to w grze Tibia, nie ma czego? takiego jak "kody". Tak samo nie znajdziesz ?adnych bug?w na itemki.

Nie chodzi mi o kody , a jak zdoby? to wiem . Bardziej chodzi?o mi o co? takiego ?e gdzie? w jaki? ma?o znanych miejsach s? jakie? lepsze itemy kt?rych nie ma w sklepie np . Czy jest co? takiego ?

Prawdopodobnie chodzi?o Ci o r??ne typu questy na itemy, bo inaczej tego zrozumiec nie mog? wrzucam Ci linka jakie s? Questy(misje) na wyspie rookgaard:

Itemki mo?na kupic poprzez kupowanie ich za GP(pieni?dze w Tibii) lub zyskac je z cia? potwor?w; - )

a carling jest najlepszy na rooku ? i jak ju? bede mial lvl zeby wyj?? z rooka to sprzedac go czy jak ?

Tak sprzedajesz go ale w Carlin na mainie :) Troch? kr?tka wypowiedz hmm co tu doda? pozbieraj na rooku carlin swordy cz?sto ludzie sprzedaj? za marne 20-30gp kupujesz i sprzedajesz w Carlin za chyba 115 :P A najlepsza bro? na rooku to Katana z baardzo prostego questa

Ja jak zaczyna?em tibi? w 7.4 albo 7.6 (w ko?cu nie pami?tam xD), to by?em ma?ym fiutkiem i ?wi?cie wierzy?em w to, ?e jest tunel kt?rym mo?na z rooka przej?? na maina :p tyle odno?nie trik?w.

Triki jak triki, to za bardzo nie ma na rooku. Questy - tak, ale nie triki :p
Chocia? nie, chwila... Jest mostek na facc area, i tam jest "k?adka lvlowa", to jest spos?b na obej?cie tej k?adki, podziemiami, ale szkopu? w tym, ?e tam jest jeszcze ci??ej ni? na powierzchni, no, chyba ?e masz full eq to mo?esz i?? na jarema :)

Status
Zamknięty.
Do góry