What's new

Trzeci Wymiar

Status
Not open for further replies.

Bruseek

User
Reaction score
1
Witam za?o?y?em ten temat specjalnie dla s?uchaczy Trzeciego Wymiaru. Raczej ludzie z dolnego ?l?ska powinni wiedzie? o zdolny ?l?sk tour mo?e byli na koncercie.

Ostanio ukaza?a si? p?yta Szada jednego z cz?onk?w zespo?u nosi ona nazw? 21 gram?w mo?e kto? s?ysza? niech napisze jaka jest jego ulubiona piosenka mi przypad?a do gustu ca?a p?yta a w szczeg?lno?ci Na mnie warto zaczeka?, Nie znasz mnie ft. Pores i G?os na nie feat. Arkanoid, Szachu, Klif, Martin, Wal, Nullo, Faf, Chaber, Godle?, Pablo, Kaes, Pores, K?y?u, Tums

Pozdrawiam s?uchaczy 3W.

Eliyaz

Active User
Reaction score
2
Odp: Trzeci Wymiar

O tak pami?tam ten zesp??.Dawniej ich lubia?em s?ucha? bo mnieli zajebiste piosenki typu:Dla mnie masz stajla,Dostosowany,Licencja na zabijanie i inne.Teraz ich piosenki nie s? tak dobre jak kiedy?.POZDRO

Bruseek

User
Reaction score
1

Nie s? inne po prostu niekt?re ich piosenki jak Dla mnie masz stajla by?y lu?niejsze. Graj? oni g?ownie swego rodzaju ci??ki rap niezrozumia?y dla innych tak jak np s?o? gra horrorcore.

Mo?e kto? co? napisze bo pewnie jest kto? z dolnego ?l?ska kto s?ucha rapu i w tym raczej 3W

Frags

Mechaniczna pomara?cza
Reaction score
139

3W to klasyka, je?li kto? s?ucha rapu to musia? mie? do czynienia zar?wno z Szadem jak i ca?ym 3W.

Duzy SD

User
Reaction score
2

Wa?brzych, Wroc?aw, Lubin, Legnica !!! (z)Dolny ?l?sk . Trzeci wymiar jest takim zespo?em o kt?rym si? b?dzie pami?ta?, no i mi?o, ?e z Wa?brzycha bo blisko. Pami?tam jak na vivie czy gdzie? ogl?da?em dla mnie masz stajla i my polacy 52D?bca.

HaiT

Advanced User
Reaction score
21

Szad wymiata wszystko! ;D

Status
Not open for further replies.