Odp: Turniej Counter Strike 1.6 (dla zabawy)NS
Widz?, ?e kto? jednak przej?? turniej
Pisz? przede wszystkim, ?eby przeprosi? tych, co uczestniczyli w moim, a z wiadomego ju? wzgl?du zosta? wstrzymany. Nie rozumiem tylko jednego. Je?eli to dm 1 vs.1 to po jak? choler? mapki z serii de, cs ? kompletny bezsens. Zawodnicy, b?d? mija? si? w k??ko szukaj?c siebie na wzajem. Proponuj? tak jak kolega wy?ej aima. Jakiego ? ju? to zostawiam tobie. I ten surf .. wg. mnie to beznadziejne mapy. Ju? lepszy jest Heineken (BunnyHop jakby kto? nie wiedzia?). Tylko, ?e potrzeba treningu, a skrypt to bezsens wg. mnie. Fix to Fix.
Na teamplay nie licz. Za ma?o os?b. Nawet, je?eli zg?osi?oby si? 20 os?b, to z tego powsta?yby tylko 4 teamy. Wyobra? sobie ile os?b musia?oby si? zg?osi?. Jak na te 5-lat, kt?re grasz wydajesz si? niepoj?ty. Dodatkowo BH to podstawa raczej, i ka?da osoba, kt?ra gra d?u?ej jak 2-3 lata powinna go umie? (przynajmniej te 2-3 skoki).
I takie ma?e sprostowanie - Nie ma komendy na BH, a fix, czyli skrypt. Nie wydaje Mi si?, aby? mia? taki sta?.
No i ostatnie. Pami?taj, ?eby udost?pni? slota. M?j kolejny b??d polega? na tym, ?e stawia?em suchy serwer, co utrudnia?o gr?. Po instaluj pluginy itp. ?eby nie by?o nieporozumie?.
Alem si? rozpisa?
?ycz? powodzenia, chocia? wiem, ?e kilka os?b i tak to oleje, co powiedzia?e? w pierwszym po?cie. :]