• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Turniej Counter-Strike!

Status
Zamknięty.

D3ch4lol

Advanced User
Liczba reakcji
30
Witajcie! Posiadam serwer do gry 1on1, 2on2 na , czyli taki, kt?ry ma ma?? ilo?? slot?w, dok?adniej pi??.

Postanowi?em zrobi? turniej Counter Strike. Zawody odb?d? si? na moim serwerze, podczas gry b?dzie Wam towarzyszy? HLTV. Na ka?dy pojedynek zostanie wgrany tzw. config. Do wyboru b?dzie CFG ClanBase, ESL lub GB.

Aby wzi?? udzia? w turnieju, wystarczy by? posiadaczem oryginalnej gry Counter-Strike 1.6, dok?adniej za aktywowanej kluczem w programie steam.
Wszelaka drabinka i inne rzeczy, kt?re powinny by? w tak owym turnieju zostan? zrobione wraz z uzbieraniem ch?tnych os?b.

Lista os?b bior?cych udzia?:
[size=-11111](??cznie 32 osoby)[/size]
#nick na forum - #nick steam
- D3ch4lol / dechalol431
- Chris# / bad_santa13
- Prototype / Prototy_pe
- PatrykSSJ77 / Eacerion
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

UWAGA! Ka?dy uczestnik turnieju zobowi?zany jest poda? sw?j nick steam w zg?oszeniu!

Ostatnia edycja:
Odp: Turniej Counter-Strike!

Zg?aszam si?:d
Chris# / bad_santa13

@down
Lepiej sobie m?zg zamknij, ten turniej jest nie aktualny bo 3unco?tam si? rozp?aka? bo co? tam Ivellios powiedzia?, tamten turniej by? 5vs5 a ten jest 1vs1 czyli troch? si? te 2 tematy r??ni?.
Mam nadziej?, ?e Decha ogarnie nie jak 3unco?tam.

@edit
No tak, jak to? G?upi wip i jaki? witae podjechali pro supporta od combatarms?w. I co napisa?e? w raporcie?
Wszyscy wiemy, ?e jestes super pro elo i nie umiesz czyta? :)

Ostatnia edycja:

Witam!
Jest temat za?o?ony przez 3uncolp turinej 5vs5, ten temat tylko za?mieca forum. Mo?e i dobrze ?e jest turniej (fajna zabawa), ale juz wcze?niej powsta? taki sam temat. Prosz? o zamkni?cie tego tematu!

@Chris i Decha
Polecia?y ju? raporty...

@Edit
Opanuj si? kolego, nawet nie oto chodzi, z?y dzia?.

@Edit2
Tak, ale mo?na tam te? gada? o CS.

@Edit3

@Volian
Wyjd?, wy??cz komputer, daj go na z?om, nie wracaj innymi s?owy ogarnij si? i czytaj ze zrozumieniem (to pierwsze mo?esz zrobi?).

Chcia?e? masz, odchodz?...

Ostatnia edycja:

@Voilan
Kurwa, ch?opie, zastan?w si? co m?wisz - turniej 5on5, a 1on1 i to na ca?kiem innym serwerze, to co innego pajacu -.-'' W dupie mam twoje raporty, w tym momencie powinni zdj?? Ci t? rang?, kt?rej nie powiniene? mie?.. Lepiej si? zastan?w co piszesz, co robisz, p?ki masz czarny nick.

@Edit
Opanuj si? kolego, nawet nie oto chodzi, z?y dzia?.
Domniemam, ?e chodzi ci o ten dzia?:
Serwer Counter-Strike 1.6
Serwer Counter-Strike 1.6 (powered by Pukawka.pl)
W opisie jest, ?e dzia? dotyczy oficjalnego serwera tnetu, a nie gry Counter-Strike, turniej b?dzie si? odbywa? na prywatnym serwerze Dechy, wi?c...

@Volian
Wyjd?, wy??cz komputer, daj go na z?om, nie wracaj innymi s?owy ogarnij si? i czytaj ze zrozumieniem (to pierwsze mo?esz zrobi?).

#Topic
Zapisuje si?, fajnie b?dzie (bynajmniej mam tak? nadziej?), steam mam wi?c git. M?j nick steam to Prototy_pe, a w grze raczej Proto lub Orzeszek.

@Up
We? si? zamknij dzieciaku co w og?le do szko?y nie chodzi. Moze i jestem m?odszy ale ja jestem m?drzejszy od ciebie. Zacznij chodzi? do szko?y a nie kpi? z innych, gdy zaczniesz i b?dziesz m?drzejszy to wtedy pomy?limy by pogada?...

@Down
Jakby? chcia? wiedzie?, to sam odszed?em przed chwil?... Wi?c zamknij si?!
Obra?am usera kt?rego? Prototype? Haha to nie user tylko dziecko neo, wi?c nie ma co si? martwic...

Ostatnia edycja:

#Voilan
Wiemy, wiemy, ?e chcesz by? super elo wy?apywaczem b??d?w i wszelakiej ma?ci przewinie?. Ale tutaj pope?ni?e? b??d, w j?zyku m?odzie?owym - przekurwi?e?. ; b
Wszyscy bardzo dobrze wiemy w jakich okoliczno?ciach dosta?e? Supporta i za co go dosta?e?.

@Volian
Chcia?e? masz, odchodz?...
Je?li zaczynasz p?aka? po tak dennej krytyce, w og?le nie powiniene? mie? tej rangi.

#Up
Offtopujesz, spamujesz, obra?asz usera. / jednego supporta mniej

#Topic
Niestety nie wezm? udzia?u, poniewa? nie posiadam Steamu.

Ostatnia edycja:

@Voilan
No Comment?

@Topic
Zg?aszam si? Nick Steam: Eacerion

Uwaga, liczba graczy zosta?a zmniejszona do 16!
Je?eli ten turniej b?dzie dobry, zorganizuj? co? typu 2on2.

Zapraszam do zapisywania si?!

Ja jestem ch?tny:
Nick - Shadov
Steam - casper385

Status
Zamknięty.
Do góry