• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[typeq]Zaczynam do oceny

Status
Zamknięty.

typeq

New User
Liczba reakcji
0
Stary Zamek , Domek Le?niczego , i pocz?tki ma?ego miasteczka
troch? szczeg???w mi brakuje ale to jest do nadrobienia , tak my?l?
61065274.png

72338409.png

60544709.png

66485796.png

88089004.png

Odp: Zaczynam do oceny

nie obra? si?, ale wydaje mi si? , ?e mi ?adniej wychodzi a ja nie umiem mapowa? ;d

zero natury [ 3 zdj?cie OMFG ?] , kwadratowe miasto , ma?o detali , ma?o jest wszystkiego ,

urozmai? to troche

wed?ug mnie to 3/10 ;/ cieniutko xd

Nie jest ?le , wy??cz special effects jak robisz screeny(pz,pvp etc.) bo strasznie tracisz na efektach. Na dodatek polecam Ci przeczytanie kilku poradnik?w , prace nie s? z?y og?lnie nie kwadratowe jednak brakuje im szczeg???w, s? one istotnym elementem w ka?dej pracy o kt?rych zapomnie? nie mo?na ! Twoje prace s? strasznie puste popraw to !

Ja nie jestem maperem ale od razu w oczy rzuca si?- pusto??, szczeg?lnie na tych trzech pierwszych mapach. Na tych nast?pnych ju? jest lepiej ale dalej brakuje szczeg???w. Na przysz?o?? jak b?dziesz pokazywa? screeny to wycinaj mape z edytora bo to naprawd? nie ?adnie wygl?da, a jest to szybkie do zrobienia.
Nast?pna rzecz kt?ra mi si? nie podoba to nie mapa a ty bo nie czytasz regulaminu. Chodzi mi o tytu? tematu:
1. By zachowa? ?ad i porz?dek stosujemy nast?puj?ce [tagi]:
[NickU?ytkownika]kr?tki dopisek
Radz? ci przeczyta? regulamin by potem nie by?o dla ciebie przykrych niespodzianek.

Eh... zero natury i kwadratowo popracuj nad ground'em

2/10 ?

Tak jak koledzy si? ju? wy?ej upomnieli - ewidentnie zero natury zw?aszcza na zdj?ciu numer trzy.

Powiniene? robi? to bardziej realnie, nie tak ?eby zape?ni? ca?e pole, ale czym? co ca?kowicie nie ma sensu. Nie! Musisz si? skupi? na realistyce pracy, kt?r? obecnie chcesz stworzy?.

Pierwszy screen - sto?y, co to wg jest? Nie rozumiem o co w tym chodzi, ale takiego czego? b?agam nie umieszczaj na ots.

Dwa ostatnie screeny wida?, ?e troch? Ci czasu zaj??y, ot jest nawet ro?linno?? (pomijaj?c, ?e cz??ciowo wyrasta na dr??ce), kt?ra ca?kiem dobrze si? prezentuje.

Reasumuj?c, 6/10.

Odp: [typeq]Zaczynam do oceny

What is it? :)

Brak detali, ma?o ro?linno?ci, brak po?wi?cenia troch? czasu, kwadratowe...
Fajnie by by?o gdyby? popracowa? - przeczytaj poradniki o mappingu oraz sprawd? galerie mapperskie innych, lepszych. Np Seylita, Chrisa, Woristina, Vraela itd...

Ocena 3/10

Pozdro

Status
Zamknięty.
Do góry